Eveet, hayatımızda hep çevremizde olan, kendi kendine ortalıkta dolanan veya belli bir arkadaş grubu olan sessiz insan tipi. Aklınıza ne geliyor? Ön yargılı mı oluyorsunuz onlara karşı?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok konuşan insanların yanında mütevazilik ten efendilik ten söz kesmek istemediğin den kendisine söz hakkı verilmediğinden kendisi de bu duruma alıştığından herkesin ne mal olduğunu bildiğinden kelime israfı yapmak istemediğinden çok bilmişleri dinlemiş gibi yapıp aslında kafasında hayata dair geleceğe dair başka şeyler düşündüğünden siz onu yanınızda sizi dinlediğini düşünürken o kim bilir nerde olduğundan falan da filan da sana o kadar çok şey söylerim ki donar kalırsın sessiz insanları ikili sohbetler de dinleme fırsatı bulursunuz kalabalık yerlerde kelimelerinin havada kalıcağını bildiğinden pek konuşmaz :)) Onun için ağızdan çıkan her söz çok değerlidir boşa gitmesinden korkar ve ona göre davranır. Herşeyi yerinde ve zamanın da konuşur.
45 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :))
- +1 yıl
Eic olarak hakkediyorsun arkadaşım sözünün altına imzamı atarım
En İyi Cevaplar
Potansiyel tehlikeli bence sağı solu belli olmayan geceleri ıssı sokaklarda çok mutlu neşeli insanları gözüne kestirip çok mutlu oldukları için keskin bir bıçakla arkadan sessizce yaklaşıp düzgün kesikler açmak suretiyle kan kaybından ölmelerini izlemek ve ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi okula gitmek
110 Yorumla- +1 yıl
ajhahahahshsa :D alakası yok :D tamam belki misafir çocukları için kötü, acımasız planlarım olabilir ama hiçbirini yapmıyorum :D Ama onun dışında iyiyim :D okuldaki askılıklara sevmediğim kişinin gözlerini denk getirip aşağı indirdiğimi düşünüyodum, ama yapmam tabii :D
Not: Potansiyel tehlikeli dedin, gece arkanı iyi kolla :D:D:D::D - +1 yıl
Sana neden kanım ısındı şimdi daha iyi anlayabiliyorum, geceleri pencerenden içeri girip sen uyurken saatlerce yüzünü nefes alışını izlemek hep hoşuma gitmiştir.. sen uyurken bile yüzün masum görünmüyor biliyormusun..
En çok istediğim şeyse bir gece birlikte kurbanlarımızı avlayabilmemiz :):):) - +1 yıl
Neden olmasın, duvarlara kurbanlarımızın kanıyla yazı yazarız. Ne güzel, değil mi? Ah, sen çok anlayışlısın, biliyor muydun? Aslında geceleri seni izliyordum ben de. Hani penceremden görünen o ağaç var ya. Oradaydım her gece. Her gece yatağıma bana benzeyen bir ceset koyuyorum, bu sayede seni izleyebiliyorum arkadan. Bazen sırtına bir tekme geçirip başının pekmezini akıtasım geliyor. Ah ya... :DD:D (iyi hikaye çıkar bundan) :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonuşmayan insanları sevmiyorum, ben de sakin ancak konuşkan bir insanım ve karşıdan bir dönüt alamadığımda ister istemez bozuluyorum. napıcaz otururken sürekli birbirimizin suratına mı bakacağız. insan dediğin, konuşarak bile birbirini yarım yamalak anlıyor. konuşmadan nasıl anlaşacak?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanırım ben soruyu anlamamışım :/
Cevap sahibi+1 yılişte diyorum ki konuşun. siz konuşmadan kimsenin ne düşündüğünüzü anlaması mümkün değil.
Cevap sahibi+1 yılbu biraz kibirden kaynaklanan bir durum gibi görünüyor yalnız...
Sürekli konuşan insanlardan daha karakterlilerdir..
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
38Cevap
İçinde o kadar ley biriktiren , bir dokunduk mu o güzelim dudaklarından nice eşsiz hikayelerın döküleceği sessiz , kof sarısınlardan daha doğal bir seksılık barındıran sevılesı tatlı kızlar , sessiz oluyor.
18 Yorumla
+1 yılKendinden bahsedeyim. Sessiz sakin derlerdi bana hep lisede. Tabi o zamanlar kendimi tanımazdm pasif kalırsm hep. Sonra yavaş yavaş açıldım. Uni de bana sessiz çığlık demeye başladılar. Yani millet sessiz kaldığım için beni küçümsedi ama hep onları sasırttım. Vayyyy dedirtim. Sessizolmak kötü bsey değil. Kalıysal bir yapı bu. Önemli olan insanın kendini ezdirmemesi. Zaten insanlar beni tanıdıkca içimi kişiliğimi anlıyorlar dalga geçenler sattı duymaya başlıyorlar.
19 Yorumla- +1 yıl
Kafamı dinlemiyorum. Sadece daha atak olmayı isterdim ben. Çünkü susan adam ilgi görmez. Konuşan adam kazanır genelde. Ama gen büyük oranda çözdüm bunu. Sadece su var konuşmam gereken yerde konuşuyorum normal de de konuşsun istiyorlar.
- +1 yıl
bir de konuşmam için kendimi rahat hissetmem lazım. O da zaten zamanla oluyor.
- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm ;) yalnıs anlama asılmıyorum asarsın felan şimdi :)
- +1 yıl
Asılsam bana kızmazsn dimi o kdr şey konuştuk 😃
Sinsi
Saf
Utangaç
İçten pazarlıklı
Çok düşünen o kadar çok düşünürki düşündüklerini söylemeye fırsatı olmaz...311 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil :)) Çok konuşan insanların yanında mütevazilik ten efendilik ten söz kesmek istemediğin den kendisine söz hakkı verilmediğinden kendisi de bu duruma alıştığından herkesin ne mal olduğunu bildiğinden kelime israfı yapmak istemediğinden siz çok bilmişleri dinlemiş gibi yapıp aslında kafasında hayata dair geleceğe dair başka şeyler düşündüğünden siz onu yanınızda sizi dinlediğini düşünürken o kim bilir nerde olduğundan falan da filan da sana o kadar çok şey söylerim ki donar kalırsın o yüzden ayık olacaksın sessiz adam efendi adamdır bu böyle biline...
- +1 yıl
@temaSremtaK kuyrugunamı bastım hayırdır? :D
5parmağın beşi birse her sessizde aynıdır ! Buda böyle biline canım kardeşim.. - +1 yıl
Soruda belirtmişsin aklınıza ne geliyor diye
Benim aklıma bunlar geliyor... Evet benim tanıdıklarım için geçerli bunlar. Hepsi öyledir diye bir ibare kullanmadım...
Sadece "Utangaç" kelimesini sırf başkaları için yazdım...
Ben çevremde bir sessizden korkarım, birde götü yere yakın olandan... Ne yapacakları belli olmuyor...
Bunun haricinde genelleme yapıp iyi niyetlilikten susan ve sessiz kalmayı tercih edenlere her hangi bir itamda bulunmadım...
Sorulan soruya dikkat edilirse böyle bir durum yaşanmaz... Ve benim bahsettiğim özellikler sizde yoksa Gocunacak bir durumunuzda yoktur...
@Rellnea - +1 yıl
@temaSremtaK dusuncelerin gercekten dogru. tebrik ediyorum
- +1 yıl
Düşüncelerim yaşantımdır. Herkes hata yapabilir kusursuz insan yoktur ve ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. Benim de ilişkilerim de kusurlarım yanlışlarım vardır. Ben bunları düzeltmeye çalışan biri olarak asla bir genellemeye tabii olmak istemem. Senin çevren deki insanlar yanlış insanlar sa senin de doğru olduğunu savunacak değilim. O insanları sen çevrene alıyor onlara bu fırsatı sen veriyorsundur bunu böyle bilmeni isterim. Sen istersen varlar istemezsen yoklardır. İnsanlara karşı ön yargılı olmanı hoş karşılamıyorum inanıyorum ki bu düşüncelerinin sebebi çevrene almış olduğun yanlış insanlardır. Ya o insanları düzeltirsin ki bu imkansız insan neyse o dur ya da kendini düzeltir farklı çevreler edinirsin. Fazla yazmak istemiyorum anlamak istersen anlarsın beni. Düşüncelerime katılan katılmayan herkese de teşekkür ediyor saygımı ve sevgimi sunuyorum. Umarım herzaman karşınıza iyi insanlar çıkar. Sağlıcakla kalın...
- +1 yıl
@temaSremtaK
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler. Genelleme yapmadığımı tekrar dile getireyim. Evet hayatımdaki insanların iyi ya da kötü olması kısmen bana bağlı. Ama sessiz, sakin ve olaylara sınırlı tepki veren insanları tanımak zor bunu sizde bilirsiniz. Anca bir musibet gelirse başına onu tanırsın...
Kişilik & Karakter konusunda 851 cevap paylaştı. Bizzati kendim... Çok geveze idim 5 yıl öncesine kadar ve artık çok sessizim ve çok geveze bir ev arkadaşıylayım...
11 Yorumla
+1 yılOlmam. Ben de öyleyim zaten. Tam tersine herkesle konuşanlara samimi olanlara önyargılıyım asıl.
14 Yorumla- +1 yıl
ya aslında konuşmak samimiyet değil de bazı tavırlar var onlar hoşuma gitmiyor. senin dediğini de bilmiyorum çok arkadaşım olmamasına rağmen az dostum oldu. belki de dışardan göründüğü gibi değildir arkadaşlıkları çok iyidir falan :) bilemiyorum ben hiç anlamam arkadaşlık ilişkilerinden.
- +1 yıl
:D Birlikte iç camaşırı seçmeyi zevkli bulduğun kişiler mesela. :)
Bu devirde sessiz adamdan korkacan derim ama hepsi kötü değildir
11 YorumlaÖn yargı kötü bir şey ön yargılı olunmaması gerekir; sonuçta utangaç, çekingen yapıdadırlar.
12 YorumlaSessiz var sessiz var değişir yani. Sessiz olup sinsi olan da var iyi niyetli olan da
11 YorumlaSessız devamlı etrafı dınlıyen bırı benı işgillendirir kafasında oyle seyler kurarkı kestıremezsın arkandan iş cevirme olasılığı cok yüksek olur.. Evet ön yargılı olurum ön yargıyı severim ön yargı dikkattir...
03 Yorumla- +1 yıl
ön yargı dikkat değildir. Ön yargı, birini tanımadan önce onu yorumlamaktır. Genelde kötü halde kullanılır. Dikkat ise adımını dikkatli atmak, düşünerek ilerlemektir. Ön yargı, düşünülseydi dikkat olurdu. Ama ön yargı düşünülmeden yapıldığı için dikkat demek değil. Üstelik artık sessizi felan kalmadı, sesliden de kork o zaman? Orada sana bağırırken neler yaptığını bilemezsin, ha?
Sessiz deyince benim çevremdede var öyle insanlar bence Sessizler can'dır herşeyden haberi olan onlardır bence onları küçük görmeyin 😉
31 Yorumla
+1 yılBen geliyorum
Bizimkilerin bana yakıştırdıgı tipleme:)17 Yorumla- +1 yıl
Konuşdugumdaysa oo biz senşn böyle oldugunu bilmidik derler;)
- +1 yıl
Aa gerçekden mi:/?
- +1 yıl
Bende aynen
Havalı olmak güzel ama kibir insanı körleştirir:)
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu sessiz bahsettiğiniz o kişi :) Çok sessiz kişilere karşı ön yargım asla olmadı.
Belki bir derdi vardır ya da sosyal fobisi olabilir. Ha sessiz birinin yanında ne kadar dururum bilinmez :)01 Yorumla
+1 yılKarakteriyle alakalı bir şey dir. Ama sinsi mi yoksa gerçekten mi sesiz o bilinmez. saman altından su yürüten.♣♧♣♧★☆★
12 Yorumla- +1 yıl
Ayn bazen diyorum ki kendime keşke düşünceleri okuyabilsem.. ama lafta kalıyo :-) bizde bekleyip görcez daha karşımıza neler çıkıcak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazılarına gizemli gelir , bazılarına asosyal , bazılarına göre çok zeki , bazılarına göre aptal... bu o kişinin fiziğine duruşuna konuşma tarzı ve ses tonuna göre değişir
10 YorumlaAklıma ilk ben geliyorum ve evet bana önyargıyla yaklaşıyorlar halbuki hayattan istediğim hiçbirşey yok.
02 Yorumlaçok knuşmazlar konuşurken yüzünüze bakmazlar cekiniktirler
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKimse istemiyorsa onu?
Dışlanmış ta olabilir?
Belki insanlardan nefret ediyor?15 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim ama çok önyargı oluyor
- +1 yıl
Nerde doğru birşey varsa toplum hep karşı çıkmıştır. Demekki doğru yoldayız susmak en güzeli
+1 yılKendime karşı derin bir ön yargım vardır , evet. Gördüğüm en sessiz görünen insanım.
11 Yorumla
+1 yılönyargılı olmam öylesi insanlar daha yakın gelir bana genelde içine kapanık olurlar ama iyi birer dostta olabiliyolar :)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen :D neden öyle geliyo sana :D
Yoo niye önyargılı olayim ki onun karakteri de boyle demek ki
20 Yorumlasessiz biri geliyo :D
11 Yorumla
+1 yılFirtina oncesi sessizlik,:D
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılSamimi insanlar bence. Herkese yalakalık yapmayan, çok konuşmayan. En önemliside, etrafında gereksiz insan barındırmayan.
00 Yorumla
+1 yılsessiz birisiden korkmalısınız ne yapacağı belli olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
ben kendimden bahsettim aslında daha çok sinsi bir şekilde saldırım ben
- +1 yıl
en güzeli çok belli etmicen kendini
- +1 yıl
peki öyle olsun
+1 yılHerseyi bilen
Kendine cok fazla guvenen
Hirsli
İnatci insanlar geliyor aklima12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bilemem
karda yürüyüp izini belli etmeyen şahıslardır. bazıları da cidden sessizdir ki çekilmezlerdir.
17 Yorumla- +1 yıl
Benim dicemi demiş aynisini dememek için destekliyorum skdnsnnsd
+1 yılossuruğun bile sessizi tehlikelidir cok can yakar..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gerçek anlamda sesiz ve sakinseler sıkıntı yok ama dışarda sessiz evde aslan kesilen tipler var bunlar çok fena... veya evde sessiz dışarda aslan buda aynı şekilde...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDışarıda gücü yetmiyor artisliği evdekilere yetiyor sadece :)
Cevap sahibi+1 yılValla bende sessizim ama dışardada içerdede aynıyım :)
+1 yılSessizlik iyi yaa 😊 önyargılı olmam boş konuşmaktan iyidir sessizlik. .
14 Yorumla- +1 yıl
burada da mi buldun ☺
- +1 yıl
Yaa tabii ☺
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn yargım yok. Kendi kanımca; O "sessiz biri"leri ya çok saflar ya da zeki:d
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum. o kadar gürültü yapmıyolar ;)
Cevap sahibi+1 yılKalbim davul çalıyo arada onu duyuyorum:d demekki manyaklaşıyo bazen :)
Cevap sahibi+1 yılDurum buysa eğer notaya da benzemiyor ki akşam uyurken dinliyim biraz dicektim:d neyse bu iyi oldu. Zaten merakta etmiyorum içimde ne varsa dışa vurur. Manyaklar düşünsün gerisini:
Çok konuşmazlar ama asıl cevher onlardadir
18 Yorumla
+1 yılBen de sessizim utangacım küçüklüğümden beri öyleyim sessizliğimi seviyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen de iyi olmuyor ama bu sessizlik :D
Her ortamda bir sessiz olmali
36 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılguzel olmayan, alfa olmayan, etlıye sutluye karısmayan bırı
00 Yorumla
+1 yılSessiz biri olarak ben geliyorum aklıma
10 Yorumla
+1 yılSessizim ama şikayetçi değilim bu durumdan
10 Yorumla
+1 yılonyargılı deılım
aksıne sessizlik gibisi yok20 Yorumla
+1 yılO kişi sıkıcıdır da insan biraz güler ya :)
04 Yorumla- +1 yıl
stiff and quiet olsun diyon yani
- +1 yıl
O zaman insatiable olur :)
Suskunlugun asaleti
12 Yorumla
+1 yılölüler geliyor hepsi çok sessiz
01 Yorumla
+1 yılHep sessizlerden uzak duracaksın böyledir bu :D
08 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylemek sisiliktir zaten :D
- +1 yıl
Bence öyle benim Görüşüm yani :D
- +1 yıl
Pekela senin için sessiz birisi nasildir :D
- +1 yıl
Hahaha aynı ben :D
+1 yılVur kafasina al ekmegini
05 Yorumla- +1 yıl
Sesiz ama. d
- +1 yıl
Saka ya tamam :D
ruhh
14 Yorumla
+1 yılGüveni kırılmış evrim geçirmiş
01 Yorumla
+1 yılSessizlik gibisi yok. ön yargılı Değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
Pekala :))
ergenlik dönemim geliyo aklıma yani o yaşlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalik gelior aklima
11 Yorumlasesli biri geliyor aklıma :PP
00 Yorumlaİçine kapanik
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı sevenlerin de ilgiye ihtiyacı var ozaman
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşkan olmayan
10 Yorumla konuşmayı fazla sevmeyen biri işte
00 Yorumla
+1 yılefendi ahlaklı
10 Yorumla
+1 yıliçe dönük...
10 Yorumla
+1 yılSıkıcı, karanlık..
01 Yorumla
+1 yıltehlikeli :)
03 Yorumla- +1 yıl
yok ben öyleyim ondan
sinsi :)
01 Yorumla
+1 yılTehlike :)
08 Yorumla- +1 yıl
Niye sende mi sessiz sin :)
- +1 yıl
Demekki sende rezil olma ic gudusu var bunu yenmen lazim :)
- +1 yıl
Iste oz guven problemide bundan geliyo sen onu ozguven olarak algiliyosun o yuzden rahat olamiyosun kendini rahat hisset ortamlarda ya da calis buna
Özgüven eksikliği.
01 Yorumla
+1 yılsessiz biri.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. İçine kapanık..
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem