Bu bir kişilik sorusudur, Byron söylemiş bu sözü. Siz katılıyor musunuz? Olabilir mi böyle bir şey?

Bu bir kişilik sorusudur, Byron söylemiş bu sözü. Siz katılıyor musunuz? Olabilir mi böyle bir şey?

Katılmıyorum. Belki biz bazen erkeklere göre duygularımızı, ayrılıkları, aşkı daha yoğun yaşıyor olabiliriz. Ama erkeğin yaşamının bir kısmı kadınların ise tümüdür demek doğru olmaz. Aşkı iki taraf da yaşıyor sonuçta..
Kadın aşkı güzel yaşayan taraf genelde. Dolu dolu, daha fedakar ve daha tutkulu. Bu sözü ben bu şekilde anladım. Tam anlamıyla hissedip hayatımızın her alanına dahil edebiliyoruz erkeklere kıyasla (erkekleri kötüleme amacı yoktur). Bir de yine erkeklere kıyasla sadece aşk anlamında değil de diğer birçok şeye de daha sevgi dolu yaklaşabiliyoruz. Bu yüzden bu söz çok da mantıksız değil.

Bunu cinsiyet olarak değil nasip olarak alabiliriz bence 🌸
Byron'un bu sözü bir genelleme yapmaktadır, ancak herkesin ilişkisindeki deneyimi ve rolü farklı olabilir. Bazı ilişkilerde, her iki taraf da yaşamlarının bir kısmını birbirlerine adamış olabilirken, diğer ilişkilerde bu dengenin farklı olduğu görülebilir. Önemli olan, ilişkideki her iki tarafın da mutlu olduğu ve tatmin edici bir deneyim yaşadığıdır.
En iyi cevap seçmeniz için teşekkür ediyorum
Cevap
5Cevap
Hayır katılmıyorum.. kadınlar aşık olmaz.. erkekler de aşık olmaz.. amaçları sadece çıkardır birbirlerini gerçekten sevmezler
Hayır aşksız da mutlu bir hayat yaşanabilir. Bazen aşk sadece süründürür, birçok örneği görüyoruz etrafımızda.
Evet. Uzun uzun yazardım da aşk kelimesinden bıktım. Söylemek istediğim bütün kelimeleri rafa kaldırdım. Kısaca sadece evet üstadım
Evet aşk sevgi besliyor insanı herkes birbirini arıyor demiş biri bu kadar insan neden dışarıda diye haklı bence
Katılmıyorum her insan için geçerli değil bence bu öyle düşünüyorum
Yok katılmıyorum tam tersi hayatımda hiç bir yeri yok
Katılmıyorum. Neden hayatımın tümü olsun ki. Aşık olsan bile bir insanı hayatının merkezine oturtmak kadar kötü bir şey yok.
aşk erkekler için hayatın b parçası ble değil. Yok hükmünde.
kadınlar olarak biz de fgazla abartıyoruz
neden yaa aşk kadınlara has bişey değil ki , bence aşkı erkekler daha güzel yaşıyor
Bizim hayatımızda aşk denilen olgu çok yönlü olduğu için böyle bir söylem çıkmış olabilir.
Bence kişiden kişiye değişir bu. Cinsiyetle ilgisi yok
Bence gayet mantıklı bir söz
Dağılın
Tekrar aşık olana kadar doğru olabilir.
Katılmıyorum kesinlikle.
🤔🤔eşit değil mi yani
Kadinlar çok duygusal davranıyor
Tamamen karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum
Aşkı, ne şekilde yorduğuna bağlı
Katılıyorum..
Bende hiç yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?