En İyi Cevaplar
+1 yılPsikiyatra bilmiyorum ama psikoloğa gitsem kadın seçerdim. Çünkü aşık olma ihtimalin var. Zayıf bir anında seninle empati yapan para için bile olsa seni anlayan biri var. O an zayıflıktan onun işi olduğu için değil başka bir şey için yaptığını sanma yanılma gibi ihtimaller olabilir. Bunu Freud da söylüyor. Kendi cinsiyetine git
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılBen erkek bir psikoloğa giderdim. Derdimi şimdiye kadar hep kızlara anlattım, bir de uzman bir erkekten bişeyler duymak isterdim. Buna göre karar verebilirsiniz.
11 Yorumla
+1 yılBem erkeğe gidiyorum daha rahat hissediyorum. Kadınlar gergin gibi geliyor bana
316 Yorumla- +1 yıl
Doktoru araştır. İnternette aratınca çıkıyor genelde. Devletteki doktor da çıkıyor. Yorumlarına bakabilirsin. Ben genelde doktorun ismine göre seçiyorum. His olarak çekiyor beni 😂 şu ana kadar pek yanılmadım şyi çıktılar. İstersen senin için de seçebilirim. Doktor isimlerini söylersen
- +1 yıl
Feride diyorum 😂
- +1 yıl
Beğenmezsen değiştirme hakkın var sonuçta doktorunu ne olacak 😂
- +1 yıl
https://eksisozluk.com/ayhan-ergin--7769106 bunu sevmedim bak
- +1 yıl
Rahatsızlığın özel bir meseleyse erkek erkeğe gibi, erkeğe git tabi. De yoksa bir şey olmaz
- +1 yıl
Bak dedim sana 😂
- +1 yıl
Olabilir evet gidince haber ver merak ettim 😂
- +1 yıl
İstek attım sorarım akşamında 😂
- +1 yıl
😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen gittiğim zaman kadın doktora seçmiştim.
21 Yorumla- +1 yıl
Tavsiye eder misin
+1 yılBu tercih kişisel bir tercih olup, her birey için farklı olabilir. Bazı kişiler cinsiyete dayalı bir tercih yapabilirken, diğerleri doktorun profesyonelliğine, deneyimine ve tedavi yaklaşımına odaklanır. Psikiyatri uzmanlığı konusunda önemli olan, doktorun sizinle iyi bir iletişim kurması ve tedavi sürecinde size destek olabilmesidir. Cinsiyet genellikle tedavi sürecinin kalitesi ve uyumuyla kıyaslandığında daha az önemli bir faktördür.
10 Yorumla
+1 yılBen erkeğe gitmiştim. bişey değişmiyor herşeyi anlattim dinledi ona göre ilaç verdi. kadin erkeği yok bence. ama erkek beni daha iyi anlar diye bir düşüncen varsa onun dışında farketmez.
13 Yorumla- +1 yıl
4 ay mı olmuş soruyu sorali ben yeni gördüm
Valla ne kadın seçerim ne de erkek çünkü iki cinsiyetinde tek yaptığı
hı hı anlıyorum 🙄🙄
111 Yorumla- +1 yıl
Nereye gidicez biz?
- +1 yıl
O zaman nasıl oldun diye sormak isterim?
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadın derdim, kadınlar duygusal sorunlardan daha iyi anlıyor yani bence, genelleme yapmak doğru değil de. Şimdi erkekler doğası gereği biraz daha yüzeysel olabiliyor. Ben erkek bir psikyatra gitmiştim kız arkadaşın var mı balık tutuyor musun bunları sordu direkt ben balık tutuyorum iyi geliyor dedi, tamam mantıken hobi iyi gelir de ben derdimi anlatmak, birinin beni anlamasını ne hissettiğimi sormasını istemiştim. Kadınlar daha iyi empati yapabiliyor bence
20 Yorumlaİnsan olmasını tercih ederim. Merhamet ve ilgi kimde fazlaysa ona giderim. O doktora güvendikten, iyi niyetinden emin olduktan sonra cinsiyeti farketmez. Her şeyimi utanmadan anlatırım. Anlatırken utanırım, ama buna rağmen doktorumla paylaşırım.
10 Yorumla
+1 yılErkeğede gittim kadınada. Erkekle daha zevkli oluyo😂
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek diye düşünüyorum. Profildede merlindeki Merlin olması dikkati mi çekmedi değil. Merlin fanımısın? Ben izlemiştim bütün bölümlerini ama sonu çok sinir bozucuydu
11 YorumlaKadın doktora gitmiştim ve heyette memun dum doktorundan beni çok iyi anlamıştı
112 Yorumla- +1 yıl
Bende kullandım ordan biliyorum depresyona girmiştim şimdi şöyle diyim ordan bilgim var yani bana anlatmıştım bana 1 kutu uyumu ilacı ve bide depresyon ilacı vermemişti ve bi hafta yarım sonrada gun de tam iciceksin demişti geceleri de uyumu hapını aldım 3 ay kullandım gercektende iyi gelmiş ti bana enerjik ve iyi hissediyordum kendimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın veya erkek olması önemli degil, tedavi olmaya gidiyorsun sanane cinsiyetinden? yaşadıgın kafa nedir ? insan mısın burada biz utandık insan mısın?
13 Yorumla
+1 yılGenelde doktorlarda erkek tercih ediyorum.. açıkçası kadınlar biraz gergin oluyor ters davraniyorlar., yeterli açıklama da yapmıyorlar.. erkekler de daha rahat hissediyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Kadın seçerdim ben ki yıllar evvel gittiğim doktor kadındı çok da güzel ilgilenmişti. Kendi cinsiyetim olunca daha rahatım ben.
20 YorumlaErkeğe giderim daha iyi anlar gibime geliyor çünkü doktor da olsa bazen kadının kadına yaptığı kötülüğü başkası yapmaz
20 Yorumla
1 yılkadın doktora giderdim erkekler yapıları gereği çok fazla derin düşünmezler ama kadınlar öyle değildir bir soruna daha fazla çözüm bulma olasılığınız artar
21 YorumlaBen her ikisine de gitmiş biri olarak diyorum; kadınlar duygusal , erkekler mantıksal yaklaşıyor
Bu yüzden kadın tercihim dir.
Tabi bu genelleme değildir.12 Yorumla
+1 yılValla kadınlar yüzeysel davrandı bana bi erkeğe gittim o da ikidebir saate bakıyor oysa 30 dk zaten. Evde maç mı var anlamadım bu aceleyi 👎
10 Yorumla
+1 yılKadın... Bir kere erkek doktora gittim ve hiç bir şey konuşamadım
20 YorumlaErkek doktor seçerdim daha rahat konuşabilmek adına
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe farkeder erkek veya kadın işini kim daha iyi yapıyorsa ona giderim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsiyete takilmamaku önemli olan doktorluğu, tecrübesi bence..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe fark eder ikiside aynı şeyi yapacak.. erkek seç.. illa bir taneyi seçmen gerekiyorsa.
10 Yorumla Ha erkek ha kadin fark etmez benim icin doktor doktordur
10 Yorumla
+1 yılErkeklere daha iyi anlatırdım ben kadınlar biraz beni geriyor
10 Yorumla
+1 yılPsikiyatri olarak erkek psikolog olarak kadın bu fixtir reis bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşini seven, yaptığı işe değer katan, kendime uyan bir insan seçerdim. Sağlam mantaliteye sahip bir uzman bulmak zor. Kadın erkek fark etmezdi, önemli olan kaliteli bir insan olması..
10 Yorumla
+1 yılİkisini de deneyip tarafımı seçerim. Tek seanstan zarar gelmez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek tercihim olurdu. Bir erkeği en iyi hemcinsi anlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadın psikiyatriste ve kadın psikoloğa gidiyorum. Erkeğe gitsem bu kadar rahat olur muydum bilemem.
10 Yorumla
+1 yılBenim psikologlar hep kadindi cunku erkege gidersem asik olurumm🤭🎀
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarketmezmi bu ama yası buyuk olanlari seç daha tecrubeli oluyorlar daha cok hasta tanimislar derdine cozum bulabilirler yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde maalesef erkek doktorlar daha gğven veriyor sebebini bilmedigim halde. Ama özel konularda kadinlar tercihim olur veya olurdu.
10 Yorumla
1 yılKadın secerdim sonucta hemcinsim bana empati kurup ve beni anlayan bence odur erkeklerdede bence onların fikri erkektir yani hemcinsi daha rahat anlar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı ise erkek kadınları sevmiyorum ben yakışıklı erkek seviyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence zıt cinsiyete gidilmeli. Yani erkek olan kadına, kadın ise erkeğe gitmeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek seçerim ama gideceğin kişinin simasına bak kime için ısınırsa ona git
10 Yorumla
+1 yılKadınlar empati yapma konusunda daha iyi ama erkekler olaya daha düz baktığından daha yüzeysel ve nesnel konuşuabiliyolar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. kadın doktor seçerdim
14 Yorumla
1 yılKadın doktor yani hemcinsim olsn isterim hemcinsim daha rahat anlatırsın hem daha güvenli hissedersn
10 Yorumla
+1 yılBence kendi cinsiyetinden olmali birbirlerini dhaa iyi anlarlar
10 Yorumla
+1 yılkanka erkekler daha iyi he kadınlar bi egolu oluyo kadın arkadaslarım da erkek doktor secer genelde
10 YorumlaBence insandan insana degisir cinsiyetin bir onemi yoktur ve basarisindan deneyiminden de farkeder
10 YorumlaBen erkek doktor tercih ederdim hemcinsim olduğundan beni daha iyi anlayabilecektir.
10 Yorumla
+1 yılHangi cinsle konuşurken iletişim kurarken daha rahatsan ona göre seç bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hiç gitme. İlaç yazacak muhtemelen.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın kadın doktorları tercih etme derim. Bilgi ve tecrübelerim bu yöndedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek erkegi daha iyi anlar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu cinsiyetçilik değildir ki insan doğasi gereği böyle farklı yaratıldık
+1 yılŞaka olmalı bu soru. 2024 de hâlâ bu soru mu?
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBence fark etmez. Doktor sonuçta
10 Yorumla
+1 yılHemcinsin bence,
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek doktor tabi hiç konuşmaz dinler
10 YorumlaKadın ya, erkekten çok çekinirdim
10 Yorumlaayırt etmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılDoktor doktordur farketmez bence
10 YorumlaHangisi güvenilir geldiyse onu
10 Yorumla
+1 yılnon binary seçerim, kararsız kalmaktan iyidir
14 Yorumla- +1 yıl
cinsiyetini belirtmeyen
- +1 yıl
pipisiz kukusuz hayat guzel en iyisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes alsın yeter
10 Yorumlayani kadın kadını anlar diyerekten kadin
31 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılErkek seçerim kadınlar cekilmiyor
20 Yorumla
1 yılErkek adamın halinden erkek anlar
10 YorumlaErkek
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bu tercih kişisel bir karardır ve birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazı insanlar, cinsiyetine göre daha rahat hissettikleri bir doktor seçebilirken, bazıları uzmanlık alanı, deneyim, iletişim tarzı gibi diğer özelliklere odaklanabilir.
Eğer geçmişteki deneyimlerinize dayalı olarak bir tercih yaptıysanız, bu sizin için önemli olabilir. Örneğin, bir kadın doktordan daha rahat destek alıyorsanız, bu tercihinizi etkileyebilir. Diğer yandan, erkek doktorlarla daha iyi bir iletişim kuruyorsanız, o yönden tercih yapabilirsiniz.
Sonuç olarak, en önemli şey, sizinle iyi iletişim kurabilen, ihtiyaçlarınıza duyarlı ve güvenilir bir doktor bulmaktır. Cinsiyet dışında, doktorun uzmanlığı, deneyimi ve sizinle olan ilişkisinin kalitesi, tedavi sürecinde büyük önem taşır. Kendi konforunuza göre en iyi seçimi yapmalısınız.