HERKES FARKLI TEPKİ VERİYOR AMA HER ŞEY FİZİKSEL OLAMAZ? ÇOCUK NEDEN BENİ GÖRÜNCE ELİNİ YÜZÜNE KOYUYOR?

Arkadaşlar herkese merhaba. Benim artık kafam gerçekten çok kötü karışmaya başladı. Yani şöyle söyleyeyim birilerine birinin yaptığı bir davranışı neden yaptı diye sorduğum zaman muhakkak içerisinde fiziksel olarak bakıyor İlla geçmek zorunda, çocuk gözünü kaçırıyor fiziksel olarak bakıyor diyor, çocuk bana uzun bir şekilde bakıyor fiziksel olarak bakıyor diyor, çocuk benimle ilgileniyor ilgilenmiyor ya da bakıyor bakmıyor fiziksel olarak bakıyor, lan ne desem hepsini fiziksel olarak bakıyor İlla geçmek zorunda yani siz bu erkekler doğru düzgün gerçekten sevmiyor musunuz ya, hani ben birine nasıl bakıyorsa baksın, bak sadece bir hareketi değil birden fazla hareketi yapıyor ama bak aynı erkek değil başka erkekler de yapıyor bunu, biri göz kaçırıyor biri uzun bir şekilde bakıyor birisi ilgilenmeye yani ilgisini göstermeye çalışıyor hatta birisi heyecanlanmaya başlıyor beni görünce heyecanlanıyor, ona da gelmiş fiziksel olarak bakıyor diyor, ya kardeşim yani bunu bana fiziksel olarak bakıyor diyenler benimle dalga mı geçiyor yoksa siz gerçekten doğru düzgün sevemiyor musunuz ya ben gerçekten anlamıyorum, hani belki bu yaşta kimse doğru düzgün sevemiyor olabilir ama ben gerçekten seviyorum yani evet yani ben gerçekten sevemediğimi herkese fiziksel olarak baktığım bilseydim ben zaten herkesin neden böyle davrandığını kabullenirdim kimseye ön yargıyla bakmazdım ama herkese bu şekilde bakmama sebep olan, sorduğum insanlar olabilir yani ya da doğru bir tespit de olabilir bu yani, şunu söylüyorum ben insanlara fiziksel olarak gerçekten bakmıyorum yani, hani birine aşık olduğum zaman birinden hoşlandığım zaman hatta sadece sadece yüzünü gördüm bir insanın bile fiziksel olarak bakmıyorum, o insana daha iyi tanışmamışım sadece bakışıyoruz o insandan sadece hoşlanmışım ama ona rağmen ona karşı hiçbir şekilde fiziksel çekim hissetmiyorum ya da fiziksel olarak görmüyorum yani anlatabiliyor muyum yani bunu bana biri açıklayabilirim artık yani benimle dalga falan mı geçiyorlar dalga falan mı geçiyorsunuz nedir yani bu, neyse şimdi burada bide bir çocuğu anlatıcam. Çocuk kız arkadaşları var onlarla konuşuyor gayet çok rahat ama beni gördüğü zaman elini yüzüne kapatıyor yani bana bakamıyor ya da saçını düzeltiyor, böyle bu çocuk beni görünce heyecanlanıyor ortaokulda da servis arkadaşım (erkek) o çocukla arkadaş o yüzden bilgi sahibi olabilir benim hakkımda öyle nedir bu, saçma sapan şeyler yazmayan fiziksel falan eğer fiziksel çekimde de neden olduğunu da bir açıklayın zahmet olcak, TEŞEKKÜRLER...

HERKES FARKLI TEPKİ VERİYOR AMA HER ŞEY FİZİKSEL OLAMAZ? ÇOCUK NEDEN BENİ GÖRÜNCE ELİNİ YÜZÜNE KOYUYOR?