Her an her zaman her gün her hafta her ay ve her yıl yaşanan anlık kesitlerdir ve her gün yeniden yaratım yapabilemiz için bir fırsattır ve her gün geçicidir.. Bu yüzden her günü yaratabildiğiniz kadar güzel yaratın ve her günün geçici olduğunu bilerek hareket edin Böylece herşeyin bilincinde olursunuz..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ağlayarak gözlerimi açtığım bu dünya da gülerek yaşayacağımı sanıp yanıldım sizlerde yanılacaksınız asla saf huzuru ve mutluluğu elde edemeyeceksiniz çünkü burası cennet değil seveceksiniz ihanet göreceksiniz çalışacaksınız emeğinizin karşılığını alamayacaksınız türlü kötülüklere maruz kalıp çeşit çeşit zorluklarla boğuşacaksınız kazançlarınızda olacak belki ama kayıplarınızdan büyük değil göz yaşları tebessümlerinize ezici galibiyet alacak yürüdüğünüz bu hayat yolunda var olma savaşı verirken günlerden bir gün benim gibi son sözlerinizi söyleyeceksiniz işte ben hikayemin sonuna geldim arkamda kalanlara bu cehennemin içinde bolca yardım diliyorum
Her şey çok farklı olabilirdi ama olmadı... Vazgeçtim ben ama siz kazanmadınız ben meydanı size bıraktım artık dileğinizi yapın sg olup gidiyorum ben buradan. şu an bile bunu söyleyebilirim o durumdayım
Hayatınızda sevgi, neşe ve anlam dolu anlarla dolu olsun. Her gününüz, bir öncekinden daha güzel ve anlamlı olsun. İyi şanslar ve güzelliklerle dolu bir yolculuk dilerim! Derdim
Ben hiç kimsenin kötülüğünü istememiştim… Masumların zayıf görüldüğü kullanıldığı iyi niyetin güçsüzlük olarak görüldüğü bu dünyada tek dileğim kötüler ettiğinden fazlasını bulsun, masumlar kazansın. Allah hata yaptıysam beni affetsin… sevgiler
Bana yaptıklarından dolayı hiç pişman mısın zira eskisi gibi beni seviyormusun sorusunu artık hiç sormamaya basladigimi farkettin sanıyorum çünkü cvp ne olursa olsun aslında beni sevmediğini biliyorum💔