Sedat peker yengeç burcu. ben onun cesur biri olduğunu düşünmüyorum sadece öyle bir imaj veriyor ne diyorsunuz?

yengeçler o kadar narsist ki belli etmiyorlar bunu. önceden başlarına gelecekleri hissedip ona göre rota çiziyorlar ve karşıyı böyle manipüle ediyorlar. Sedat peker bana sorularsa fos biri. Aşağılık kompleksiyle böyle bir kişilikte oldugunu düşünüyorum. Kendini oldugundan farklı gösteriyor ve bu konuda ustalaşmış. Narsizmden kaynaklı farklı kişiliğe bürünürler. Yengeçlerin çogunda bu sıkıntı var. Çocukluk arkadaşım yengeçti liderlik ayagına yatıyordu ama gram cesaretli biri değildi. Sadece çok iyi kullanıyordu bu sinsi yeteneğini ve etrafına insanların desteğini çekerek ondan güven alıyordu. ayrıca başına gelecek olaylarda hislerine göre başına gelecekleri bilip ona göre rota çiziyordu. Burçlarla 2 aydır ilgiliyim ve bu çıkarımı yaptım yengeçler konusunda ben. Eğer gerçek mafyababası arıyorsanız yay burçlarına bakacaksınız.

Sedat peker yengeç burcu. ben onun cesur biri olduğunu düşünmüyorum sadece öyle bir imaj veriyor ne diyorsunuz?