Kesin çok sıkıcı ve kisa bir deneyim olacak benim için. Ama çimlenmesi için çabalayacağız bakalım asjdfkjsns
Sizce, yengeç burcu erkeğine?
Kesin çok sıkıcı ve kisa bir deneyim olacak benim için. Ama çimlenmesi için çabalayacağız bakalım asjdfkjsns
Yengeç burcu olarak söyleyeyim kadın erkek farketmez yengeçler utangaç olur. O yüzden istediğini sana tam anlamıyla söyleyemez senden bekler içinde yaşar çoğu şeyi ondandır tavrı. Soruna gelirsek aşırı olmasa da üstüne gidip, ilgi göstermen hoşuna gider bence.
Onlar ne tutkudan ne de tutkulu kadından anlarlar anaç olsan da fayda etmez ‘kimse anamın yerini tutmaz’ kafasındalar ve ilişkiye 10 yılını da versen bir arpa boyu yol alamazsınız asla evlenmeye varmıyor iş
Evlenmek kimin umrunda ya amaan
Sevgi ve samimiyet onemli olan
Keyfin bilir o zaman
Yengeç burcuyum genelleme yapılacak olursa ilgi bekler yengeç burcu çok duygusal ve romantik oluyorlar anne gibi yaklaşma ona sevdiğini hissettir gerisi onda..
Bir yengeç erkeği olarak cevap veriyorum senle olmaz ikizler ile yani 😂
Yükselelim aslan
Severler aslanı onlar bilirim
Yükseleni alçalanı bilmem ikizlere katlanamam ben 😂
Buraya bir damla gözyaşı konduralım o zaman
Pıt.
Maalesef üzülemiyeeğim, duygularımı yitireli çok oldu 😒
Hahaha
Ya hepiniz niye bunu diyorsunuz 😅😅 benim eleman da sürekli bunu diyor
Ya tamam hayatın bütün sillesini siz yiyorsunuz, biz hep sefasını çekiyoruz tamam en çilekeş sizsiniz✌
Çilekeşlikle ne alakası var ki 😂 benimkiler mantığı seçtiğim gün gittiler 😂
Cevap
3Cevap
Anne gibi yaklaşırsan annesi gibi davranır bu saçmalık. İlgi ister ilgi alınca da şımarır trip atar. Bence yol yakınken kaç salakk bence onlar
Vurmuş kaçmış yengeç
@sosyopatpislikgeldi 😁😁 yok ben kaçtım
Skoru almış o
@sosyopatpislikgeldi hoşuna gitmeyince bel altına oynuyorsun demek. Yengeçlerden tiksinmem için bir sebep daha :)
Ay su eziklikten bir kurtulsanız mi acaba agshsvdjxjb
Iki lafınizdan biri "herkes sırtımdan vurdu çok kazık yedim" ya da "çok yara açtım "
bir salın ya aaa tamam 😄😄 inanılmaz bayik muhabbetler, yok yani yapamamışsınız olmamış kabullenin
Ben şimdiye kadar hiç bir yengec erkeğinin arkasından ağlayan bir kadın görmedim
Ne bel altına vurcam istediğin kadar tiksin kınadıgın basına gelir 😂
Bu yengeçler neymiş herkesten skor almış😂😂😂
Aynen aynen öyle
O skoru public yapabilir misin biz görüntüleyemiyoruz da
Tenks ✌😉
@sosyopatpislikgeldi kınamak? Tercih sadece
Kime olduğu belli, cevap vermiş bana skor mkor:)
Sana değil
@___Eylüll___ kinadin yapacak bisey yok😂
@sosyopatpislikgeldi ok
Repetuari geniş olan sanatçı, en çok sevdiği türküyü söyler. Kendi özüne en yakın olanı. Bize taktik yapmayın))
Ay aman aman :))
Geldi özlü sözler
Görücez 😅
Gelen yorumlar ve bizim oglanin arada kabuğuna çekilmesi , bana ilkokulda çimlensin diye gözüm gibi suladigim ama heder olan fasulyelerimi hatırlattı:))
Ben akrebim 👍😐😐
Beni çok seviyor akrepler.
Ama ben cidden sevmiyorum ya akrepleri.
Çok kustahlar tanıdığım örnekler. Ve işin kötü yanı, küstah olmalarına sebep gösterebileceğin hicbir altyapıları yok. Genel kültür vs.
Yabancısı da türkü de aynı..
Eminim iyi birisi olduğunu düşünüyorsundur kendi çapında. Ama aslan ikizler falan bunlara çok yaklaşma 😅 sulak burçlara yanaş istersen sen , güvenli liman senin için.
Balık
Akrep
Yengeç
Nefes alsın yeter 😂😂😂😂😂😂😂 şaka tabi ki ama dikkate alcam
Hayır
😄 .
Ne içiyorsunuz ya gece gece 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar