Yoksa değiştirmek istiyor musunuz?
Sanirim ilk fırsatta olacak bazı şeyler. Ama hayırlısı olsun
Sanirim ilk fırsatta olacak bazı şeyler. Ama hayırlısı olsun
Bulunduğum ortamı sevmiyorum , sevemiyorum evet degistirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı da bilmiyorum bir kaç yol var aslında ama başarısız olmaktan korkuyorum
Etrafımda boş adam bulundurmam. İnsanlardan yana sorunum yok. Fakat yer olarak aile evindeyim o biraz sıkıntı, onu da şöyle max 1-2 seneye hallederim zaten
Ki şu an sınav var da, aradan çıkartayım, arkadaşları ayarlayıp başka bir şehirde ev falan planlıyorum, erkene de kaçabilir o işler :d Hayat sürprizlerle dolu eheheheh
Cevap
10Cevap
Hayır sevmiyorum hiç
Bazen fazlasıyla seviyorum bazen de aşırı derecede uzaklaşmak istiyorum. Biraz ruh halim etkiliyor bunu.
Şu an bulunduğum ortamda sonsuza dek yaşam sürebilirim.
Çok şikayetçi gibisin bulunduğun yerde. Şahsen idare eder bulunduğum konum. Fena değilim ama daha iyisi de olabilirim biliyorum
Doğru insanlarla karşılaşmamak senin suçun değil ki. Her şey olacaktır zamana yay biraz hayatı. Seni oraya bağlayan bir şeyler olacak yani orası neresi bilmiyorum ama pozitif bakarsan iyi olur 😅😅
Olmaz böyle :D seni bir şekilde yumuşatıp, güzel düşünmeni sağlayıp mutlu, tatlı bir insana çevirmem gerekiyor gibi hissettim 😅😅
Ahah öyle de denmez ama yılmış, bıkmış ama bunları hak etmeyen biri gibi geldiğini söyleyebilirim. Yanılıyor muyum 😅 çevirmem gerekiyor kısmına da bi itirazın yoktur umarım 🙈😅
Üzücü ya. Gerçekten iyi insanları kullanmaya çalışan iyi hallerinden yararlanmaya çalışan insanlar acınası aslında sen, ben değil yani. Kendimin de öyle olduğumu düşündüğm için kattım bu duruma 😅 aaa bu arada dinlemek ve anlatmak da isterim müsaden ile.
Sorunu beğensem oradan geri dönüş yapsan? Bu arada rica ederim bir şey yapmadım. Sıkılmam da sıkılırsam belirtirim 😅😅
Beğeni attım şu an öyleyse 😊
Yanlış bir şey mi söyledim ben?
Cok sıkıldım bu şehirden
Rabbim güzel bir yol açarsa evet istiyorum
Aslında pek sevmiyorum
nefret ediyorum ya
Hayır
Seviyorum
ehh işte bazen seviyorum genelde sevmem
Hayırlısı diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?