Gamer 2 ay Böyle ortamlar hoşunuza gidiyor mu? bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben ilerdeki eşimle böyle bir köşe yapmak isterdim Böyle ortamlar hoşunuza gidiyor mu? Cevapla 49 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
EverglowFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Duvardaki aksesuarlarla çok karışık bir ortam olmuş. Setup benim setup gibi hoş 0 0 Yorumla
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Gamer konusunda 2,1b cevap paylaştı. kesinlikle gidiyorbayılırım 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay her şey çok karışık bana daral gelir burada, ama loş ortamları sevmişimdir her zaman. Ambiyans iyi düzen kötü.. sizinle değilim 👎🏼 3 1 Yorumla Antalian0707 2 ay Daha doğal ortam seviyorsun sanki Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay bilgisayar haricinde hiç bi elektronik aleti tanınadım orada ne işe yarıyorlar 1 10 Yorumla bttryflyx 2 ay Ben de tam anlamadım ne olduklarını ışıktan belli olmuyor çok merakettimmişte 2 ay bir tek mouse pedi mouseu monitörü ve klavyeyi tanıdım 😂😂😂😂😂😂😂 bttryflyx 2 ay Olsun yeter de artar bile 😂😂😂 merakettimmişte 2 ay kuru portakal dilimleri ne alaka konseptte ona takıldım 😂😂😂 bttryflyx 2 ay Ben de anlamadım pek boş ver 😂😂 merakettimmişte 2 ay ama gözüme takıldı ya 😀 ne alaka bttryflyx 2 ay Keşke senin için onları ordan kaldirabilsem ama benim odam değil 😅😂😂 merakettimmişte 2 ay kim dizayn ettiyse bu odayı 😠 mutfak mı orası kardeşim kuru meyve ne alakaaa 😩😂😂😂 bttryflyx 2 ay Evet ben aslında bilgisayar ve ışık hoşuma gitti daha çok böyle köşe evde hoş olur ama o portakallar arkadaki kağıtlar saçma 😅😂 merakettimmişte 2 ay bence bu kişi burayı mutfak olarak kullanıyor resmi incelediğim zaman üst rafta kavanozlar ve su şişeleri görüyorum criminal 😂
Limpos Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Sistem masa 10 nunara da arkadaki tabak mı ne o onlar olmasaymış iyimiş 1 1 Yorumla bttryflyx 2 ay Onlar evet kötü ben de anlamadım ne olduklarını Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Gerek duymuyorum evime kütüphane yapmak istiyorum büyük bir kütüphane bir odayıda spor açısından egzersiz alanı ve eve tv vb teknolojide istemiyorum gereksiz 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% 2 ay cok asosyal ve cocukca bi hissiyat veriyo bana ya sevmiyorum 1 0 Yorumla
sudeniyekısaki Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay onu bilmemde ortamlar hiç hoş gitmiyor şu sıralar 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 2 ay Oyun, bilgisayar vs ilgimi çekmiyor. Sinema ekranı, projektör vs olabilir. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Gamer konusunda 363 cevap paylaştı. Loş ışık sevmiyorum. Ben de bu ortamın daha iyisi var ama. 1 0 Yorumla
Maışmak Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Çok karışık değil mi biraz daha sade ama şık olsa iyi olmaz mı? 1 0 Yorumla
Bilalhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% 2 ay Benimde var bi hayalim tabi bu donemde o sistemleri hazirlamak pek kolay değil 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Xper 6 Yaş: 35 2 ay Mükemmel. Biraz daha fantastik olabilir. Rohan, ordor ya da Hogwarts ruhunu yansıtan 😌. 1 1 Yorumla YamtarPars 2 ay Mordor* Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ben esimle boyle bi kose yapmak istemezdim cunku o zaman hepoyun oynar benimle ilgilenmez, fazlagamer birini istemiyoruuz 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Hem de nasıl. Gece oyun oynamak bir başka ama bir taraftan uyku bastırıyor. ne yazık ki böyle bir odam olmadı. 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% 2 ay Angelina Jolie mi bu ortam mı deseler bu ortamı seçerim. 0 2 Yorumla bttryflyx 2 ay Kesinlikle shsgd Yorumla SayYesMaster 2 ay Kimse bizi bununla sorgulamasın :D Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Gitmiyo. Çok kalabalık. Klavyede numpad yok. Dik ekran asimetri oluşturmuş. 1 0 Yorumla
beyazorkide49 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 58% 2 ay Madalyalar dışında böyle bir ortam sıkar beni sıkılırım 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% 2 ay Kızımın odası bu benim ne hoşuma gidecek.. 😂😂😂 Bende daha efsanesi var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Duvardaki aksesuarlarla çok karışık bir ortam olmuş. Setup benim setup gibi hoş
Olsa böyle bir ortamım keşke….
kesinlikle gidiyor
bayılırım
her şey çok karışık bana daral gelir burada, ama loş ortamları sevmişimdir her zaman. Ambiyans iyi düzen kötü.. sizinle değilim 👎🏼
Daha doğal ortam seviyorsun sanki
bilgisayar haricinde hiç bi elektronik aleti tanınadım orada ne işe yarıyorlar
Ben de tam anlamadım ne olduklarını ışıktan belli olmuyor çok
bir tek mouse pedi mouseu monitörü ve klavyeyi tanıdım 😂😂😂😂😂😂😂
Olsun yeter de artar bile 😂😂😂
kuru portakal dilimleri ne alaka konseptte ona takıldım 😂😂😂
Ben de anlamadım pek boş ver 😂😂
ama gözüme takıldı ya 😀 ne alaka
Keşke senin için onları ordan kaldirabilsem ama benim odam değil 😅😂😂
kim dizayn ettiyse bu odayı 😠 mutfak mı orası kardeşim kuru meyve ne alakaaa 😩😂😂😂
Evet ben aslında bilgisayar ve ışık hoşuma gitti daha çok böyle köşe evde hoş olur ama o portakallar arkadaki kağıtlar saçma 😅😂
bence bu kişi burayı mutfak olarak kullanıyor resmi incelediğim zaman üst rafta kavanozlar ve su şişeleri görüyorum criminal 😂
Sistem masa 10 nunara da arkadaki tabak mı ne o onlar olmasaymış iyimiş
Onlar evet kötü ben de anlamadım ne olduklarını
Gerek duymuyorum evime kütüphane yapmak istiyorum büyük bir kütüphane bir odayıda spor açısından egzersiz alanı ve eve tv vb teknolojide istemiyorum gereksiz
cok asosyal ve cocukca bi hissiyat veriyo bana ya sevmiyorum
onu bilmemde ortamlar hiç hoş gitmiyor şu sıralar
Oyun, bilgisayar vs ilgimi çekmiyor. Sinema ekranı, projektör vs olabilir.
Loş ışık sevmiyorum. Ben de bu ortamın daha iyisi var ama.
Çok karışık değil mi biraz daha sade ama şık olsa iyi olmaz mı?
Benimde var bi hayalim tabi bu donemde o sistemleri hazirlamak pek kolay değil
Mükemmel. Biraz daha fantastik olabilir. Rohan, ordor ya da Hogwarts ruhunu yansıtan 😌.
Mordor*
Ben esimle boyle bi kose yapmak istemezdim cunku o zaman hepoyun oynar benimle ilgilenmez, fazlagamer birini istemiyoruuz
Hem de nasıl. Gece oyun oynamak bir başka ama bir taraftan uyku bastırıyor. ne yazık ki böyle bir odam olmadı.
Angelina Jolie mi bu ortam mı deseler bu ortamı seçerim.
Kesinlikle shsgd
Kimse bizi bununla sorgulamasın :D
Gitmiyo. Çok kalabalık. Klavyede numpad yok. Dik ekran asimetri oluşturmuş.
Madalyalar dışında böyle bir ortam sıkar beni sıkılırım
Kızımın odası bu benim ne hoşuma gidecek.. 😂😂😂 Bende daha efsanesi var