bu nasıl oldu ne ara oldu 😭 zaman atlamış gibi haksızlık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeçenlerde arkadaşıma anlattım aynısını saçmalama dedi. Ama cidden öyle. Böyle eskiden sokakta gezerken tanışmak isteyen, bakan vs olurdu ya birden onlar kesildi yerine poşetlere yardım edeyim mi hanım abla, kardeş, bayan vs, geldi. Ulan hiç beğenilmiyorum artık psikolojisine soktu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zaman önüne bakınca çok yavaş arkana bakınca sanki yaşadığın onca yılı birkaç dkya sığdırmış gibi geliyor. En acı tarafı da dünlerin bu günlerden daha güzel olması. Maalesef geçmişte kalan her günümüz en güzel olmasada hep güzel yıllarımız olmaya devam ediyor. Herkese mutlu bir hayat diliyorum.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynen öyle. Benim durumum da senden farksız. Daha varlıklıyım, daha tecrübeliyim, daha cesurum, daha istekliyim, daha çok kıymet bilirim ama yaş almışım. Ne yapmalıyız? Var mı buna bir çare. Bir kulüp mü kursak bilemedim… 😅😂🤣
00 Yorumla
+1 yılEn güzel yaşlarım ailemin dertlerinden heba oldu zaten şimdi yaş 25 amaa hissettiğim 65 ruhum yaşlandı beden de yaşlanıyor kaçınılmaz sonu bekliyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
143Cevap
+1 yılVallahi öyle 18 yaşıma 5 sene var diyordum şimdi 30 yaşındayım daha dün oyuncaklar ile oynuyordum gerçi halen oynuyorum orası ayrı 😃
53 Yorumla- +1 yıl
Oyuncak iyidir bende oynuyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim ablam yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de güzel kızların abisi oldum. Zamanın nasıl çabuk geçip geçmemesi bizim yaşantımıza bağlı. Çok büyük acılar yaşadığımız dönemlerde ve o anlarda zaman geçmek bilmez. Onun haricinde kötü bir günümüz veya büyük problemlerimiz yoksa lunaparkta dönme dolaba binip görevlisinin süre dolunca bizi indirmesi kadar zaman çabuk geçiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Abla denir mi? Daha çok gençsin.
- +1 yıl
Kimisinin ağzı öyle alışmış kaç yaşındaki adam bana abi diyor. Biz yaşlandık mı? 😂😄
+1 yılHiç böyle triplere girme. Türkiye'de 30'lar yaşlı itibarı görürken yurt dışında 30'lar bir şarap değeri görüyor. Kendinden büyük kadınlara abla diyen bir kültürle, hanımefendi diyen bir kültür aynı olabilir mi sence? Kardeş, ablayı ağzından eksik etmeyen kendinden korkan, bir kadına illa ki arasındaki mesafeyi anımsatmak zorunda olan bir toplum burası... Kadına yaşına göre değer biçmeye çok meraklı.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu saçma kalıpsal şeylerin içindeki yaratıcı ve özel kadını öldürmesine izin verme. Lütfen çevrendeki kadınlara da bu dediklerimi ilet.
+1 yılEvet geçiyor. Ben de bugün benden yaşça küçük çok sevdiğim iki insanın nişanlanacağını duydum, "mürüvvetinizi de gördüm gözüm açık gitmem" dedim. 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Abartma kız sus
- +1 yıl
😂😂
+1 yılKainatta ki en acımasız şey zamandır ama en güzel şey de zamandır anın tadını çıkar annem
37 Yorumla- +1 yıl
Abla benden büyüksün amca mı diyeyim
- +1 yıl
Yaw abla sen de alıngan çıktın şaka amaçlı
- +1 yıl
Abla Allah çarpsın çok güzelsin tamam
- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılHaha bende güzel kızların kafa karışıklığı oldum abi diyorlar sonra abiyi yok edip hoşlanıyoruma geçiyorlar
29 Yorumla- +1 yıl
Senden hoşlanan kızda 😂😂
- +1 yıl
Aa niye öyle dedin 😅
- +1 yıl
Teşekkürler Zivistan ama bacimsunun görüşüne de saygım var kendi düşüncesi sonuçta 😅
- +1 yıl
Ne kadar saygılı bir abi senin yaşlarında olupta eleştiriye açık olanı görmedim tebrik ederim abim genelde çok kaba olurlar bu yüzden sinir etmeye çalışırım 😂 alındıysan kusura bakma
- +1 yıl
Zivistaan 😂
- +1 yıl
@zivistaan ahahhaha ♥️♥️
- +1 yıl
Hahaha ben sinir olmam kolay kolay. Hiç alınmadım da yazdıklarını okuyunca yüzümde bir gülücük oluşmadı değil ama onu belirtmeden edemem 😅
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cidden inanılmaz bir şey tam beğeniyorum bi bakıyorum 17 18 yav benim kız kardeşim var 18 yaşında
22 Yorumla- +1 yıl
17-18 lik erkeği mi beğeniyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının en, en, en güzel yaşları olan 30'lara girmişsin. Ergen uçarılığından çıkmış, hayatta ne istediğini ve ne istemediğini bildiğin, ilişkilere bakışının 10 yıl öncesine göre daha farklı olduğu yaşların. Muhtemelen 20'li yaşlarındaki "hayırlı bir kısmet çıksa da evlensem" düşüncesinden uzaklaşacağın, çevren, ailen, toplum için değil, kendin için, kendini düşünerek yaşayacağın yaşların. Haksızlık değil, lütuf.
10 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar evlenmezsen. Bu yaştan sonra, dahada seçici oluyorsunuz nedense. Kimseyi kendinize laik görmiyorsunuz. Hep daha iyisini istiyorsunuz. İşiniz dahada zorlaşıyor.
Kadınların yaşı ilerledikçe, kriterleri artıyor. Buda evde kalmayı dahada kolaylaştırıyor. 25 e gelince, evlenecektin. Bahane bulmayacaktın.
00 YorumlaYakında ben de 30 olucam, nasip bir duygu merak ediyorum jahssh
14 Yorumla
+1 yılAynn hala hersey dûn gibi banada na ara olgun biri oldum bn
24 Yorumla- +1 yıl
Daha dur 30 yas neki bebek yas 40dan sonra baslio
+1 yılOf of benim yastakilerin hepsi evlendi hatta iki kere çocukları oldu ben hala bulamadım kimseyi
19 Yorumla- +1 yıl
Gel sarıl ablana jfnfnfbf
- +1 yıl
Yas kac abla akakaja
- +1 yıl
Hişş dillendirme artıyor hiisi geliyor
- +1 yıl
Olsun asko hayırlısı versin Allah evlenen de mutlu degil
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Dikkatimi çeken 30 yasina kadar evlenen erkek evleniyor 30 yaşına kalınca evlilik istemiyorum deyip 40 yaşına yaklaşınca kendinden küçük birinle evleniyor ondan bulamıyoruz
- +1 yıl
Toplum buna müsait kadın bir iki yaş büyük olsa demedikleri kalmıyor
- +1 yıl
Aynen Pınar Altuğ evlendi kocası yaşlandı hala kadını lincliyorlar kadın düşmanı hepsi
- +1 yıl
Benimde aklıma ilk o geldi 😂
+1 yılBen de güzel eskiden sevgili olduğum yaşlardaki kızlara kardeşim demeye başladım artık. Beden çok hızlı yaşlanıyor ama ruh cok daha yavaş
30 Yorumla
+1 yılHahahahahah evet yaaa geçen bende böyle düşündüm. "Ne yakışıklı çocuklar var arkadaş, ben niye geç doğmadım" dedim kendi kendime 😂😂
Zaman çok acımasızca ilerliyor gerçekten13 Yorumla- +1 yıl
Valla geçen metroya bindim. Çocuğu görünce Aman Allah'ım nasıl güzel yaratmışsın öyle maşallah dedim.
Sevgili adayımın tipinin güzel olmasını istemem açıkçası.
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi abla gibi hissetmiyorum vallah 30‘uma biraz daha var ama 30 da olsam 20 gibi hissederim 😄
20 Yorumla
+1 yılYa birsürü yalkısıklı var 30-35 civari üzülme hemen
31 Yorumla- +1 yıl
Öyle de. Secici davrancak, her erkeği istemeyecek. 30-35 lik erkekde 25 lik kız istiyecek. Zor yani işi
- Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılAblooo teyzooo 😝 yaşımı göstermiyor olmamın bir avantajı var ama bazen kabullenmek gerçekten zor olgun birileriyle birlikte olurum diyordun şimdi yaşlanıyorum ilişki yaşamak isteyenler çocuk gibi gibi geliyor
10 Yorumla Aşırı güzel bir soru :D
Ne ara oldu insan cidden anlamıyor.. Daha düne kadar 18 olsam da ehliyet alsam diye bakarken şimdi ehliyetim 8 sene olacak neredeyse
11 Yorumla
+1 yılBenim çocuk değilim yaşım 46 zamanında hızlı giden aktı gitti Vay anasını sayın seyirciler
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ohooo biz amca dayıyız artık abla abi ne ki :D
211 Yorumla- +1 yıl
🤨emmi
- +1 yıl
@tugce082000 buyur yeğenim
- +1 yıl
Nassın emmi🤨🤨
- +1 yıl
@tugce082000 teşekkür ederim evladım sen nassın
- +1 yıl
Bende iyi dayı 🤨 Yuvarlanıp gidiyoruz🤣🤣🤣
- +1 yıl
@tugce082000 Anan baban giller nasıllar
- +1 yıl
Babam sizlere ömür 🤨
- +1 yıl
@tugce082000 Göçenlere Allah rahmet eylesin kalanlara selam söyle ellerinden öperim
- +1 yıl
Eyvallah dayı amin söylerim 🤨 horozlar kavga ediyordu dayı onları ayırdım
- +1 yıl
@tugce082000 iyi etmişsin yeğenim aferin sana
- +1 yıl
Üç genç horoz kavga ediyodu sonra yaşlı horoz geldi ayırdı ve öttü 🤣🤣
+1 yılÖzellikle alfa kuşağı bir değişik biz 18-19 yaşımdayken çocuk gibiydik bunlar hormonlu bazen bende hissediyorum. Yaşlandık be🫠🚬🥲💅
22 Yorumla- +1 yıl
Klasik sne
+1 yıl30 yaşındasın daha dur. 30 yaş hala genç bir yaş 40 tan sonra artık abla olursun ki gözlemlediğim kadarıyla +20 yaş erkekler genelde olgun kadınlardan hoşlanıyor. Kolay kolay ablası olmazsın :)
00 YorumlaYaş 30 olmuş yüksek seviyede erkekler genç kadın tercih eder diyoruz bu yüzden hep
10 Yorumla
+1 yılDaha komik bir isyan görmedim desem 😂 ya 30u devirmiş taş gibi abiler de var onlardan yürü sen de. Herkes mi çıtırcı arkadaş 😂 Erkeği en güzelleştiren şey yaştır
10 Yorumla
+1 yılZaman o kadar hızlı geçiyor ki, farkına bile varmadan kız kardeş oldum
10 Yorumla
+1 yılYıllar hızlı geçiyor gerçekten erken erken derken bir bakmışsın herşeye geç kalmışsın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman hızlı giden yarış atı gibi geçip gidiyor. Erkekler asker kadınlar doğum hikayesi anlatmaz ise insan ömrü 10 dakikaya sığıyor ömür dediğin bir güzel anıdan ibaret.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Biz yaslanmadan „yasliligin“ ilaci bulunsun 😁
Gerçi ilaç sanayi yaşlanmayı destekliyor!
Göbekli, koca kıçlı hatta pala bıyıklı bir Türk amcasi olmak istemiyorum😱00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılZaman cok cabuk geciyor, benimde 30a fazla kalmadi. Eskiden abi denmesine dikkat ederdim, demeyene kizardim. Simdi abi olmasam keske diyorum yas ilerliyor her gün 😔
00 Yorumla
+1 yılBiz ölelim o zaman 😅 her yaşın ayrı güzellikleri var.. 👍💃
11 Yorumla
+1 yılyaşını doğru yazdıysan 30 yaş bir bayanın en olgun en güzel yaşıdır geri sayıma da başlamamışsın önünde güzel bir hayat var yaşlı hissetme
10 YorumlaAbla değilde hala lolitasındır ve senin için en güzel zaman dilimi başladı. Dişiliğin en bereketli 20 yılına giriş yaptın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. bana da bazen kasiyerler abi diyor. bi daha kesiyorum ordan alışverişi:). kızlara burdan seslenelim. abi demeyin ağır oluyor üzüyor
10 Yorumla
+1 yılhahahajahahah hiçbir şey için geç değildir zıvıstan hanım siz de milf oluverirsiniz ne olacak 😄😄
16 Yorumla- +1 yıl
çok pardon 😅 o zaman güzelliğinizi şaraba benzetelim nasıl fikir
- +1 yıl
dert ettiğin şeye bak. Al şunu dinle, bu da geçer.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHala şansın var bence. 45 yaşında ama taş gibi olan bir abla vardı ama işi biliyordu jsklds
12 Yorumla
+1 yılBen de 1 Nisan 'da 32 oluyorum. Artık diyorum ki, gerçekten abi oldum.
14 Yorumla- +1 yıl
😔😔 bende sana
- +1 yıl
Omzunda aglarim
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayni dert benim içinde geçerli abisi oldum ama alıştım artık sende öyle yap
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence de haksızlık benim daha sevgilim bile olmadı hemen yaslandik anasiki satayım
24 Yorumla- +1 yıl
Hastanede o kadar insanla çalışıp sevgili bulamamak da senin başarın.
- +1 yıl
Benim hastanede gel çalış da sevgili bulabiliyor musun merak ettim bilmediğin konularda atıp tutma
- +1 yıl
Koskoca hastanede çalışıyorsun bir sürü insan görüyorsun şaka gibisiniz. Merak ettim özelden anlatsana nasıl bulamadığını
- +1 yıl
Olur olur
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Sana abla diyorlar bizede ya dayı ya da abi 😂😂
Zaman su misali, akarken dolduracaksın,
Yoksa ablada olursun abi dayı amca da
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamam yaa evet haklı olabilirsin ama, bence o yakışıklı çocukların önemli çoğunluğu seni abla gibi görmüyordur 😊
00 Yorumla
+1 yılKız bi de benden büyük duruyorlar ben senin nasıl ablan olabilirim ablası gurban 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha evet lütfen periliçe 😂 🧚♀️
Duyan da 50 yaşındasın zannedicek, 30 oldukça genç bir yaş, hatta en güzel yaşlar, bence fazla abartıyorsun.
00 Yorumla
+1 yıl100 yaşındaki insana sormuşlar, ömür nasıl gecti diye, o da demiş ki göz açıp kapayıncaya kadar 100 yaşına geldim
00 YorumlaBende güzel kızların abisi ve amcası oldum. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor 😊
02 Yorumla
+1 yılAynı yaştayız. Sana yakışıklı erkekler abla diyor ama bana güzel kızlar abi demiyor 🤔 Sanırım çok genç gösteriyorum 😎 inşallah öyledir 🥹🥹
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha düne kadar küçücük çocuktum 18 yaşım geldi zaman elimden uçup gitti anlamadan insan özlüyor 🥲🥲
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet. Ne ara 40 oldum diyorum. Allahtan göstermiyorum bu en büyük tesellim..
02 Yorumla
+1 yılO zaman tüm çirkin erkeklerinde kardeşi oldun demektir:))
10 YorumlaZaman çok hızlı. Ben daha dün Üniversitesi'ye girmiştim. Şimdi ise mezun olmama 1.5 yıl kaldı.
10 YorumlaKarının olgunu makbuldür yavrum, çıtırlara önem ver
10 Yorumla
+1 yılömrümü burada yedim :/
22 Yorumla- +1 yıl
averajım iyi ordan yedim biraaz
+1 yılBenim için abla değil hanımefendisinş kızlar. Hem çoğu genç erkek kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyor ben dahil
20 YorumlaSenden büyük yakısıklı olgunlara takıl neden kücüklerlesin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılBirilerinin de kardeşi olursun aaa bu da problem mi?🫣☺️
00 Yorumla
+1 yılKendine nasıl ablalığı yakıştırabiliyomusun çünkü ben abi olamıyorum bir türlü 😁
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBizde çıtırların dikkatini daha çok çekmeye başladık galiba kardeşim deyince kızıyorlar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben iş yerinde bana abi demeye başladıklarında şok olmuştum.. Ne abi mi? 😱😱😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen sizi pek öyle görmüyorum ama siz de beni "öyle" görmüyorsunuz galiba :D
00 Yorumla
+1 yılBende tüm güzel kızların abisi sevmek yasak gibi bir şey oldu artık 😃😃
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Artık bütün yakışıklı çocukların ablası oldum. Zaman sizin için hızlı geçiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler