Kişilik & Karakter Mentalmi güclü olmak istersin? Fizikimi? ragnarrr04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben fizikiciyim , mental diyenleri anliyorumda , küçük ve zayıf olub mental güçlü olsun istemem. Mental Fiziki Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mentalmi güclü olmak istersin? Fizikimi? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. mental açıdan zaten güçlüyüm 1 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl mental 1 2 Yorumla ragnarrr04 +1 yıl Bu devirde bağımlıklarımız çok olduğu için mantıklı cevab , ancaq ben yine güç isterdim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl erkeksin normal Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kafa ile hayatın boyunca amele kalırsın 0 1 Yorumla ragnarrr04 +1 yıl Alakası yok bro , Mental olanın benden üstünlüğü daha çok arkadaşı çevresi olur , iletişimi iyi olur , her zaman kendini mutlu etmeye bir şey bulur. hayatı neşeli olur. Zeka olarak sayılmıyor bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mental açıdan zaten güçlüyüm
mental
Bu devirde bağımlıklarımız çok olduğu için mantıklı cevab , ancaq ben yine güç isterdim
erkeksin normal
Bu kafa ile hayatın boyunca amele kalırsın
Alakası yok bro , Mental olanın benden üstünlüğü daha çok arkadaşı çevresi olur , iletişimi iyi olur , her zaman kendini mutlu etmeye bir şey bulur. hayatı neşeli olur. Zeka olarak sayılmıyor bence
fiziki mental mental fiziki için vardır