Kişilik & Karakter Modunuzu yükseltmek için neler yapıyorsunuz? _Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kötü hissettiğiniz zamanlar modunuzu nasıl yükseltiyorsunuz? Modunuzu yükseltmek için neler yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben hiç bir şey yapmıyorum çünkü modum ne olursa olsun düşük zaten.. ama sigara içmek şarkı dinlemek bunlar iyi geliyor 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Dün canım sıkkındı. Bir arkadaşımla paylaştım, biraz ağladım. Üstüne şarkı markı kendimle dalga derken atlattık 🤭 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mutsuzken dinlediğim şarkıların remixlerini dinliyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiçbir şey işe yaramıyor. Sosyalleştim, komik programlar izledim, kitap okudum, müzik dinledim ama bir türlü modumu yükseltemiyorum. 0 0 Yorumla
YAKUPİRON Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Mod kendi kendine yükselmez, canın sıkılmasına rağmen müzik kitap film patates kızatması yapıp onu istenilen moda getirebilirsin 0 0 Yorumla
kimsebanabulasmasin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hareketli müzik komik şeyler izlemek falan 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mutlu eden insanların yanına gidiyorum. 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ne yapsamda olmuyor düşükse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben hiç bir şey yapmıyorum çünkü modum ne olursa olsun düşük zaten.. ama sigara içmek şarkı dinlemek bunlar iyi geliyor
Dün canım sıkkındı. Bir arkadaşımla paylaştım, biraz ağladım. Üstüne şarkı markı kendimle dalga derken atlattık 🤭
Mutsuzken dinlediğim şarkıların remixlerini dinliyorum 😂
Hiçbir şey işe yaramıyor. Sosyalleştim, komik programlar izledim, kitap okudum, müzik dinledim ama bir türlü modumu yükseltemiyorum.
Mod kendi kendine yükselmez, canın sıkılmasına rağmen müzik kitap film patates kızatması yapıp onu istenilen moda getirebilirsin
hareketli müzik komik şeyler izlemek falan
Mutlu eden insanların yanına gidiyorum.
Bir kızdan mesaj gelse modum yükseliyor.
Ne yapsamda olmuyor düşükse
Müzik
Gerekeni ✋🏿
Gülümseyerek