Kişilik & Karakter Sil baştan başlasaydın hayata bugün ne yapmak isterdin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Herşeye.. herkese rağmen hayatına dokunma imkanın olsaydı.. hayatının oyuncusu değil.. izleyicisi değil.. hayatını yazan bir senarist olsaydın bugün ne yapmak isterdin.. Sil baştan başlasaydın hayata bugün ne yapmak isterdin? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yola gerçek değerimi bilenlerle devam eder, canım ne istiyorsa "özgürce" yaşardım.. 1 5 Yorumla Sinirrr +1 yıl Teşekkür ederim..🌙☘ Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim.. Yorumla Soran +1 yıl bir şey rica edebilir miyim.. Yorumla Sinirrr +1 yıl Tabiki buyrun.. Yorumla Soran +1 yıl Kişisel bir soru mesaj atabilirmiyim? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hiç bir şey istemem 1 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Böyle bir sevinci dusunemiyor insan. O kadar olasılık dışı demek ki sbdjd 1 0 Yorumla
NyXShadoW Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir elektro gitar alıp, New York'a ve Miami'ye gitmek isterdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmiyorum bi hayatım olmadığı için pek deneyimim olmadı açıkçası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bütün insanlardan uzak durup sadece kendi hayatimin tadini cikarmak isterdim. Kimseye bulasmamak 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Herkes gibi bir yaşantı 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Namaza başlardım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar