Duygu mu mantık mı?

Görüştüğüm kişinin duygularından çok eminim, çok sevdiğini ben de çevrem de görüyoruz. İlk başta bu yüzden kabul ettim, deneyeceğim dedim ve ben de sevmeye çalıştım. Sürekli hediyeler alıp incelikler yapıyor. Zamanla severim diye düşündüm ama ben kendimi mutsuz hissediyorum. Ben 23 o 31 yaşında. Yaşında etkisi var sanırım. Ağırbaşlı terbiyeli bir insan, ben de öyleyim ama yine de kendimi onunlayken daha büyük hissediyorum. Çevrem görünüş olarak yakışmadığımızı söylüyor, bunlardan da etkileniyorum. Bitirmeye çalıştığım zaman ağlıyor, herkes birbirini zamanla sever diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, hakkına girmekten de korkuyorum yani onu şimdi bırakırsam ileride pişman olmaktan korkuyorum. Ben ilk kez birisini tanımayı kabul ettim, sizce ben de mi sorun var ben mi sevmeyi bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana sen sevmesen de olur, bunu sorun yapmam diyor. Bu bencillik değil mi? Yani ben mutluyum sen mutsuz olsan da olur anlamına gelmez mi? Ben de gencim, sevilmek kadar sevme duygusuna da ihtiyacım var ama pişman olurum diye de korkuyorum
Duygu mu mantık mı?