Mükemmelin sencesini soruyorum. Neye, kime, nereye ya da ne zamana mükemmel dersin?

Soruma ilham olan, sesini de kişiliğini de çok sevdiğim o insan
Videonun konuşulan kısmını atlamayın çünkü önemli olan ve videoyu güzelleştiren o anlar bence 🪶
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mükemmelin sencesini soruyorum. Neye, kime, nereye ya da ne zamana mükemmel dersin?

Soruma ilham olan, sesini de kişiliğini de çok sevdiğim o insan
Videonun konuşulan kısmını atlamayın çünkü önemli olan ve videoyu güzelleştiren o anlar bence 🪶
Hiç kullanmadığım, kullanmayı sevmediğim bir kelimedir. Bence kusuru olmayan, son derece iyi/güzel olan anlamına gelebilir.
Her şeyin kusurlu, yıkık ve paramparça olmasına rağmen, bazı müzikler son derece m...
Müzik, bu dünyayı yaşanabilir kılan bir nimet. Onsuz nasıl olurdu hayal etmesi bile korkunç.
https://youtu.be/zodHltkgK1w?si=UtvEGziF6XTxUqsOBana da tam aksine kusuru olan şeyler mükemmel geliyor ilginç bi şekilde, müzikler bambaşka bişi evet. Bir anda çok daha farklı hissediyorsun 🤌
Değişik bir bakış açısı ama güzel. 😁
Evet teşekkürler.
Bana göre önceden herkes mükemmeldi. Ben dışında herkes mükemmeldi. Mükemmel bana göre hayranlık verici demek. Ama şimdi öğrendim hayatta mükemmel diye bir şey yok.
Peygamberimiz dışında kimse mükemmel değil, hiçbir zaman da olmadı
Yaradılış olarak mükemmeliz doğa, çiçekler, böcekler en küçük ayrıntısına kadar kusursuz işlenmişse bunu yaratan öyle olur.
🧡✨
🥰
Bana çoğu duyguyu aynı anda hissettiren.
Daha iyi nasıl açıklanır bilmiyorum.
Az kelime çok anlam diyosuun vay vay 🤌
ama önemli olan az ve öz konuşmak bak onu bende yapamıyom 🙈
Cevap
1Cevap
Mükemmellik bakış açımızda mıdır yoksa baktığımız kişide midir bilemiyorum ama mükemmel; kemale ermiş, tamamlanmış, noksanı olmayan demektir.
Mükemmelin kemali, baktığını kusuruna dikkat etmeden görmektir.
Erkeğimin kokusu istediğim kadar uyuyabileceğim günde sınırsız diziler izlemeyi🌙
Tek olana denir bence
İhi ihi sennn 👉👈🤭
Değilim bebek sıradan bi insanım ben
Bence diilsin 🥹
Ama öyle olmak istiyom dikkat çekmeyi sevmiyom ki ben 🥺
Bebişim Allah'ın yarattığı hiçbir canlı hiçbir şey kötü olur mu hiç 🥹. İnsanız bizde elbette hatalarımız olur diğer her varlık gibi sende hem çok özel hem çok güzelsin bebikim 🥹🥹
Sıradan kötü mü ki 🥺 kötüyüm demedim ki hem sadece dikkat çekmeyi mükemmeliim demeyi ya da denilmesini sevmiyorum. Ben kusurlara hastayım çünkü, hem hiçbirimiz kusursuz değiliz ki Allah herkesi özel ve birbirinden farklı yarattı haklısın. Ama dikkat çekmek yine de haz etmediğim bi durum. Bide teşekkür ederim güzel düşüncen için ama ben sıradan ve sade olmayı seçiyore 🥹👻
Bende öyle didim ya bebikim. Dikkat çekmeyi bende sevmem kuzum. 🥲 piki
kusursuz olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?