Burdan bir arkadaşım sayesinde herseye spiritüel baktığımın farkına vardım. Ölsem daha iyidi xhdh

Burdan bir arkadaşım sayesinde herseye spiritüel baktığımın farkına vardım. Ölsem daha iyidi xhdh

Basit, gelip geçici anlık sınavlara odaklanmam gerektiğini.. Bende o hataya düşüyorum sanırım sıklıkla ruh daha önemli banane diğerlerinden kafasına bürünüp kalan her şeyden uzaklaşıyorum en başta insandan
Bazen şuna takılıyorum; acaba kendimi olduğu gibi sıkmadan gerilmeden kainata bıraksam, çok daha iyi olur mu? Kurallar kanunlar , düşünceler, ayıplar, kabahatler , yasaklar bunlar zihnimizi ne kadar sınırlıyor öyle değil mi?
Düşünceleri, inançları, savunduğu ya da karşı çıktığı bir şey olmadan ego nedir? Bunlar olmadan kimiz biz? Aslında haklısınız bunları bırakırsak yaratıcıya, özümüze daha yakın olacağız.
İnsanin sahte benliği geri çekilmeli ki hakiki olan ortaya çıkabilsin. Kelimelerin olmadığı dili duyabilsin.
Her seyin bir ust birde alt kademesi olur ya , alt kademe dusuncelerimi yenmek kolay oldu , ama ust kademe dusuncelerimi yenebilmek zaman istiyor. Resimdeki yazi cok guzel ve dogru.
Çok anlamli ama gerçekten
Cevap
6Cevap
Aşamadığım düşünce yok.. sıkıntılar var
Bende öyle düşünüyordum ya o sıkıntıların bazılarını yaratan zihninse
Kötü olan, üzen, acıtan her düşünce
Aşamadığım bir düşüncem yok
Yalnız öleceğim düşüncesini aşamadım.
Aşamadığım çok şey var
Canımı acıtan düşüncelerden kurtulamıyorum.
Asla sevilemeyeceğim düşüncesi
İçimde kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?