Kişilik & Karakter Bir erkek niye bi iyi bi kötü davranır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aslında bana düşmanlık beslediğini hissedebiliyorum ama o bazen yalandan iyi davranıp arkadaşım olmaya çalışıyor Güncellemeler+1 yıl Nbbbbh Güncellemeler+1 yıl Vvbhy Bir erkek niye bi iyi bi kötü davranır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Serseri ve karaktersizdir işte yol ver 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Ne demişler dostunu yakın düşmanını daha yakın tutacaksın. O yüzden ben de düşmanım denen insanların yakınında olurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana niye düşman oldu onu anlamadım hickimseye zararım yok sjsjsnsn Yorumla Bravenight +1 yıl Orasını sen bileceksin Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. İkiyüzlü 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü erkekler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Serseri ve karaktersizdir işte yol ver
Ne demişler dostunu yakın düşmanını daha yakın tutacaksın. O yüzden ben de düşmanım denen insanların yakınında olurum
Bana niye düşman oldu onu anlamadım hickimseye zararım yok sjsjsnsn
Orasını sen bileceksin
İkiyüzlü
Çünkü erkekler
Beyni yok