Sabah seni kimse uyandırmadığında ya da beklemediğinde, akşam akşam gelişmesini ve canının istediğini yaptığında onun adına özgürlükmü dersin yoksa yalnzlık mı?
Yalnızım mutluyum huzurluyum. Arayan yok mesaj atan yok. Derdimi kendi kendime anlatır kendim çözüm bulmaya çalışırım. Annem var arkadaşım annem o herşeyim benim. Onu çok seviyorum insanın ailesi varsa yalnız değildir. İnsanlardan değer bekliyoruz da en büyük değeri bize veren ailemiz onu göz ardı ediyoruz
Yaptıklarımızda yaşadıklarımızın bir parçası olmuyor mu? O halde yaşadıklarımızın; hatta yaşayamadıklarımızın. Belki uzun çabaların ardından evim diyeceğin bir yerin olmaması, derin bir aitsizliğin sonucu, Belki saf gözüyle baktığın duyguların gökyüzündeki kadar temiz olmayışını ve insanın o güzel duyguları kirletmesine şahit olmanın burukluğu.