Kişilik & Karakter Bazı erkeklere neden dişil enerjisi yüksek diyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kasıt ne yani , niye öyle diyorlar Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar Güncellemeler+1 yıl Güncell Bazı erkeklere neden dişil enerjisi yüksek diyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. hormonları bozuktur onların 0 0 Yorumla
TürkçüBirKatun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benden daha dişil erkekler var. Benden daha prensesler dbbdnmd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Uuuuğğğğğğğğğğ şdçxşdşdlclds Yorumla TürkçüBirKatun +1 yıl 🐺🐺 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. kız gibi nazlı trip atar elimi sallasam ellisi modunda oldukları prenses oldukları için 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Piremses erkeklere deniyor dorumu Yorumla pinkflowerlover +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Hııı teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabular var ya kadın trip atsın gereksiz hareketleri o yapsın diye kadında erkek de yapsa itici ben bunu dedim diye vaay falan demeyin hepiniz şımarık yumuşak insanlarsınız. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok gayet doğru söylüyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kulu kölesi olmadığı için. Kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok farklı anlamı varmış Yorumla
Jørgen Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadınsı düşündüğü ve davrandığı için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım çok teşekkür ederim Yorumla Jørgen +1 yıl Mesela trip atmak kadınsı bir şeydir, erkek trip atmaz. Yorumla Soran +1 yıl Anladım anladım sağolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hormonları bozuktur onların
Benden daha dişil erkekler var. Benden daha prensesler dbbdnmd
Uuuuğğğğğğğğğğ şdçxşdşdlclds
🐺🐺
kız gibi nazlı trip atar elimi sallasam ellisi modunda oldukları prenses oldukları için
Piremses erkeklere deniyor dorumu
evet
Hııı teşekkürler
Tabular var ya kadın trip atsın gereksiz hareketleri o yapsın diye kadında erkek de yapsa itici ben bunu dedim diye vaay falan demeyin hepiniz şımarık yumuşak insanlarsınız.
Yok gayet doğru söylüyorsunuz
Kulu kölesi olmadığı için. Kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş
Yok farklı anlamı varmış
Davranışları kadınlara benzediği için.
Kadınsı düşündüğü ve davrandığı için
Ha anladım çok teşekkür ederim
Mesela trip atmak kadınsı bir şeydir, erkek trip atmaz.
Anladım anladım sağolun