Ya aslında liseyi vs açıktan bitirdim asla mata dair herhangi bir bilgim yoktu ve mesela haziranda başladım hiç bilgim olmadığı için testte yapamıyordum videoyu gayet iyi anlıyorum ama testte kalem oynatamıyordum eski konuları şu an yaparım ama yeni konularda şu an öyle aynı döngüyü yaşıyorum yani ne yapayım daha problemdeyim ve ne yapacağım bilmiyorum
Yani bir video izlediğinde anladığını hissedip testi açınca bocalamak çok doğal hele ki ilk kez çalışıyorsan o konuyu kimse videoyu izleyip fullemiyor testleri
Senin de böyle düşünüp çözümünü izleyip öğrenmeye devam etmen gerekiyor bakıp göreceksin 3 test sonra kendin yapacaksın artık
Çözümünün videosunu da izliyorum zaten yarın tekrar baştan başlatıcam kampı testlerini yapmaya çalışıcam hem tekrar amaçlı hemde soru çözebiliyormuyum diye sence bu şekilde gidersem yetişir mi seksen güne sadece mata çalışıyorum türkçe tarih edebiyat benim için çok kolay ilk haftada hepsini hallederim ama mat yetişir mi? Öok soru sordum bu arada kusura bakma lütfen 🙏💝
Yok sorun değil sor ne istiyorsan Yetişir mi yetişmez mi tamamen sana bağlı kapasitenin %100ünü kullanmaya çalış kendini zorla artık geri dönüşü yok ben yapamıyorum diyip bırakmanın da anlamı yok Tek yapman gereken çalışmak yetiştirmek senin elinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bulutları canlı sanıyordum
Yağmur yağdığında Allah kovayla su döküyor sanıyordum
Güzelmiş
Ben hala öyle sanıyorum
Ahahahah
Tv kanal sırası her evde aynı sanıyordum
Aa evet sonra öyle olmayınca demiştim trt 1 nasıl 1. kanal değil diye
Konuyla alakasız ama hangi konudasın matta
Konu olarak bitti test kitabı bitirme odaklı çalışıyorum
Hangi test kitabı sana çok şey kattı peki
Yani seviyeme göre değişir sende hangileri var
3d var mert hoca var birde acil var
Gayet güzel kitaplar biraz geç oldu ama önerim önce kamp ile mert hocayı bitir sonra acil sonra 3d
Ya aslında liseyi vs açıktan bitirdim asla mata dair herhangi bir bilgim yoktu ve mesela haziranda başladım hiç bilgim olmadığı için testte yapamıyordum videoyu gayet iyi anlıyorum ama testte kalem oynatamıyordum eski konuları şu an yaparım ama yeni konularda şu an öyle aynı döngüyü yaşıyorum yani ne yapayım daha problemdeyim ve ne yapacağım bilmiyorum
Sayısal mısın
Ea
Yani bir video izlediğinde anladığını hissedip testi açınca bocalamak çok doğal hele ki ilk kez çalışıyorsan o konuyu kimse videoyu izleyip fullemiyor testleri
Senin de böyle düşünüp çözümünü izleyip öğrenmeye devam etmen gerekiyor bakıp göreceksin 3 test sonra kendin yapacaksın artık
Çözümünün videosunu da izliyorum zaten yarın tekrar baştan başlatıcam kampı testlerini yapmaya çalışıcam hem tekrar amaçlı hemde soru çözebiliyormuyum diye sence bu şekilde gidersem yetişir mi seksen güne sadece mata çalışıyorum türkçe tarih edebiyat benim için çok kolay ilk haftada hepsini hallederim ama mat yetişir mi? Öok soru sordum bu arada kusura bakma lütfen 🙏💝
Yok sorun değil sor ne istiyorsan
Yetişir mi yetişmez mi tamamen sana bağlı kapasitenin %100ünü kullanmaya çalış kendini zorla artık geri dönüşü yok ben yapamıyorum diyip bırakmanın da anlamı yok
Tek yapman gereken çalışmak yetiştirmek senin elinde
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun 🙏
Rica ederim ne zaman istersen sorabilirsin