Küçükken doğru sandığınız yanlışlar nelerdir?

Bir gün herşeyin güzel olacağı..
Bende öyle sanırdım ama maalesef 🤷♀️
er ya da geç gerçeği öğreniyoruz
Kazık yemeden öğrenemiyoruz acı tarafı da bu zaten..
tecrübe ederek..
Ezan okununca saklanıyordum. Allah beni çağırıyor diye :D
😅😅ezandan bende korkardım.. Ama sadece sabah ezanından korkardım
İmamın sesi ürkütücüdür 😅😅
Rica ederim 😅🙏🥀
Cevap
54Cevap
Bulutları canlı sanıyordum
Cüneyt Arkın'ı Cüney Tarkın sanırdım
filmdeölenleri gerçekten ölüyo sanıp intihar edecek kişilerin oynadığını sanıyordum.
birde kandillerde diyanet başkanı kırmızı cüppeyle çıkıyordu vaaz veriyordu. diğerleri siyah ya çocuk beyni işte anemlere Allah bu mu diye sorduğumu hatırlıyorum...
bide aşırı saçma bi Türk filminde adam ağlayan bi kadını teselli edeyim diye diye öpüşüp svişiyordu. tabi bişey görünmüyo öyle. bende teselli etmenin sevişmek olduğunu sanıyordum...
Sonuncsuna pek inanmıyorum
Yani anlatsana Bi
Sen var ya seen..@Lady_Elli
İnsanlara karşı kibar olmak.
Yalan söylememek.
Sözünün eri olmak.
Yardımsever sever olmak ama bunu insanların gözüne soka soka yapmamak.
İnsan olmaya çalışmak.
Hepsi tamamen palavradan ibaretmiş.
her şey o kadar net görünüyor ki.
Yanlış yetiştirilmişiz.
Evli çiftlerin neden ayrıldıklarına anlam veremezdim ayrılmayı kötü bir şey olarak mantığıma yerleştirdiler şimdi evliyim, şartlar olumsuzlaştı ayrılmak istiyorum ama hayatın şartlarını tahmin ediyorsunuzdur ayrılamıyorum
Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim kardeşim
Psikolog ne yapacak çevredeki insanlar da kötü olduktan sonra değişen bir şey olmayacak, yoksa düşünmedim mi
Bende küçükken boşanmayı çok kötü bişey sanardım. Dünyanın sonu gibi bişey. Ama gayette normal bir durummuş
@yolun_yolcusu88 yorumun için teşekkür ederim, benim gibi düşünen biri daha varmış
Rica ederim 🙏🥀
🌹🌹🙏👋
Çevredeki insanları değiştiremezsin ama belki onlara karşı nasıl davranman gerektiğini anlarsın. Mutsuz olduğun bir hayatı yaşamaya zorlama kendini.
@Sevgiiyileştirir bazı şeyleri söylemek yapmaktan daha kolay. Arkadaşın neler yaşadığını bilemiyoruz.. İmkanı olsa adam zaten boşanmak istiyor
Hayatta herkesin her istediği olmuyor maalesef..
Arkadaşım doğru söylüyor, neler yaşadığımı bilmiyorsunuz, yaşamadan anlamazsınız
@yolun_yolcusu88 Tamam işte bizim bilmediklerimizi, bize anlatamayacaklarını rahatlıkla bir psikoloğa anlatabilir. Psikologta boşanamama sebebini çözmeye çalışır belki altında bilmediğimiz bambaşka bir şey vardır? Bir yaşanmışlık, küçüklükten gelen bir tamva? Olabilir yani ne diye kendini beyninin içine haps etsin ki?
Ya piskolog boş iş.. Onlar ailelerinden dolayı veya çocuktan dolayı boşanamıyorlarsa piskolog bunu nasıl çözecek
Psikolog ta çocukluğa kadar iner anlattırır. Sen ona kendini anlatırken hafiflersin. Kimsenin seni dinlemediği gibi dinler. Kendi derdini anlatırken, kendini onun derdini dinlerken bulmazsın. Ve sorunun nereden kaynaklandığını arkadaş kendide anlarsa hayata bakışı değişir. Kurtulur ferahlar. Belli ki çocukluğundan bir tramva ama arkadaşımız artık çocuk değil.
Evlilik nasıl hak ise boşanmak da haktır. Bende anneme boşan derdim olmadı yapamadı birbirlerini idare ediyorlar. İyi veya kötü. Annemin bir lafı var. Bekara koca boşamak kolay diye.. Kimse kimseyi anlayamaz. Bu kişiye seni anlıyorum dersem yalan olur. Yaşamadan anlayamam onu.. Umarım kişi istediği hayata kavuşur
Zaten önemli olan kendisinin kendisini anlaması. Bir başkası anlasa ne anlamasa ne? Ama kendisinin kendisini anlaması için bir psikologtan yardım almasını tavsiye ederim. Psikologtan yardım almak kötü bişey değil aksine sırf bunaldığın için bile görüşebilirsin. Gerçekten bu hayatta kendine yapabileceğin en büyük iyilik. Uyan artık ve kendin için çabala. Mutluluğun için
Öpüşünce hamile kalınacağını sanardım, insanların çocuk sayısına göre birliktelik yaşadıklarını sanardım, kaç tane çocuğu varsa kişilerin o kadar birlikte oldular diye zannederdim lakin öyle olsaydı ortalık ana baba günü olurdu :D
Mevlanayı Allah sanıyodum tövbe haşa bi konyalı olarak djskdndk
😅😅😅
İnsanlar ölünce havada bulut oluyor diye düşünürdüm öyle düşünmemin sebebi dedecigim annen nerede diye soruyordum dedem de bulutların yanında kızım derdi
Allah'ın camide yaşadığını düşünüyordum herkes gibi
Saç uzatmak için kuaföre gidince saç uzatma iksiri yle uzatıyor sanardım. Yakın bi zamanda kaynak denme sebebinin başkasının saçını takmak anlamına geldiğini öğrendim ~ ℳ
araç sinyallerini araba bize bilgi amaçlı veriyor zannederdim ve derdim ki araç bizim nereye gideceğimizi nerden biliyor :D
tee ne zaman navigasyon mantığının temellerini kafamda bulmuşum meğer.
bir de haberlerde ölen kişiler için kullanılan "ceset" tabirini ben "ceket" sanardım ve her ölenin ceket giydiğini düşünürdüm.
Kafasında boyunluk olanların kopmuş kafaları yerine dikildiğini o yüzden boyunluk taktıklarını sanırdım 😃
Yağmur yağan ve yağmayan iki yerin kesişim noktasında durabilirsem vücudumun yarısının ıslanıp diğer yarısının kuru kalacağını sanıyordum
Kadınların hamile kalmasını Allah ayarlıyor sanıyordum yani Allah istediği zaman oluyor sanıyordum :D Allah çok büyük, evliliği ayarlıyor diyordum evlilik dışı hamile kalana da Allah neden şimdi koymuş diyordum :D
Haberleri izlerken babama derdim ki niye bu haberlerin sezon finali yok derdim ve çok uzun bir dizi diyodum hep 😂😂
Kızlar nasıl çiş yapıyor diye merek etmiştim
Not :Tabiki erkekler nasıl olduğunu bildiğim için onlar da ne var diye düşünmüştüm
Küçükken büyüklerin hiç yanlış yapmadığını düşünürdüm.. hiç yaramazlık yapmadıklarını.. hiç kimseyi kirmadiklarini..
Dizilerdekilee bizim onları izlediğimizi bilmiyorlarmış gibi davranıyor ya, bizi de birileri film gibi izliyor sanıyordum 😂
bir kadınla erkek sadece yanyana uzanınca kadın bir anda hamile kalabiliyor sanıyordum
Doğum yapan ebelerin yaşlı olduğunu zannetmem. Ebe yaşlılara deniliyordu ya o yüzden
En İyi Cevap