Merhabalar oncelikle dalga gecicek veya cok bilmis cevaplar verecekler girmesin abicim ben 22 yasinda 180 boylarinda ortalamaya gore iyi denilebilecek bir tipe sahibim kultur anlaminda gercekten genis yelpazem var cesitli ensturmanlari calabiliyorum ve gercekten guzel bi diksiyonum mizahim ve ses tonum var ama yanlizim ve hep yanliz kaliyorum cocukken cok asosyaldim abi baba toplum baskisi yuzunden kendimi canım saniyordum ama kendimi toparladim luks otellerde calisip isimi iyi yapip hep takdir topladim ama sorunum yanlizlik onceden sahte bi karakter olup cevreme cok kisiyi topladim ama Şu an bi takim yasadigim olaylardan sonra karakterim agirlasti eskisi gibi gulemiyor ve ciddi mizacimi bozamiyorum
bence iyi bi sekilde olgunlastim lakin suana kadar ne zaman ciddi ilisiki istediysem olmadi hep flort asamasindayken kizlar benden kacti biseymi yaptim diye sordugum bile oluyor ama sorun bende diyip gidiyolar yani aciklama bile yapmiyorlar Şu an universitedeyim sevgili ciftleri arkadaslari gorunce asiri zoruma gidiyor tum hayat enerjim bitiyor kendimi eksik hissediyorum ve boyle hissettikce daha yanliz kaliyorum sirf bu yanlizligimi bozmak icin komik gelecek ama rituel falan her yolu denedim ki allaha yalvarislarimi saymiyorum bile her cift gorunce lan herkes yapti ben yapamadim kafasina giriyorum simdi diyeceksiniz ki kendine odaklan kendini gelistir dusunme bunlari gym e gidiyorum yuzmeye gidiyorum kendimden nefret etmiyorum yani ama cikmaz da kaldim artik benim disimda basaramayacak diyeceginiz adamlar bile basardi saldim diyorum dusunmuyorum diyorum gene ayni seyleri yasiyorum bu benim yillardir kabusum sorunsuz oldugum donem yok daha buyuk sikintilar yasadim gercekten ama bu cok agir geliyor yani bi kiz arkadasimin olmasini istiyorum artik allah belasini versin gercek diyorum ama sahtesine bile raziyim ve komik gelecek baska bisey daha soyleyim uzak mesafeden tanitstigim cogu kiz bana asik oluyor yani nedir bunun olayi sx kismina gelirsek 4 defa deneyimim olmustur ve olan kisilerle ikinci gun dahi gorusmedik performans ile alakasi yok ciddiyim ben cikmazda kaldim arkadaslar bana bisey soyleyin nolur cunku ben cevap bulamiyorum uzerimde buyu muyu falanmi var iyce deli oldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer