Kişilik & Karakter Hislerinden hangisinin dile gelmesini isterdin? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Şu sinirimiz dile gelse de bir konuşsak olmuyor böyle. 😃 Hislerinden hangisinin dile gelmesini isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. şu an tüm hislerimin dile gelmesini isterdim abi :D özellikle de dediğin gibi sinir ama dile gelirse iyi şeyler çıkmaz 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 +1 yıl Yürüyen duygusallık olarak tüm hislerimi sıraya dizip konuşmadan çok paklanamam.🌝 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hangi hissim dili gelirse gelsin kesin kavga ederiz 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güveni ne istiyorsun derdin ne senin falan diye köşeye sıkıştırasım var 😂 bir de sabır duygusunu döversem bitti gitti 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim öyle dile gelmesini beklediğim bir şey yok ben zaten dile gelmesini istediğim şeyi dile getiriyorum. 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Hepsi dile geldi zamanında.. Ve arındım şükür.. Stabil ve rahatım.. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Her şeye amaan diyip boşveren hissim bi gelsin de döveyim onu 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Övmek. Kendimi övmek istiyorum şu an. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu an tüm hislerimin dile gelmesini isterdim abi :D özellikle de dediğin gibi sinir ama dile gelirse iyi şeyler çıkmaz
Yürüyen duygusallık olarak tüm hislerimi sıraya dizip konuşmadan çok paklanamam.🌝
Hangi hissim dili gelirse gelsin kesin kavga ederiz
Güveni ne istiyorsun derdin ne senin falan diye köşeye sıkıştırasım var 😂 bir de sabır duygusunu döversem bitti gitti
Benim öyle dile gelmesini beklediğim bir şey yok ben zaten dile gelmesini istediğim şeyi dile getiriyorum.
Hepsi dile geldi zamanında.. Ve arındım şükür.. Stabil ve rahatım..
Her şeye amaan diyip boşveren hissim bi gelsin de döveyim onu
Övmek. Kendimi övmek istiyorum şu an.
İçimde halledemediğim o kadar şey var ki
Nefret
Pişmanlık