samimi degilse abi/abla demesi normal ama dememeside anormal bir durum olmaz. Kuzenim benden 6-7 yas kucuk, ismim ile hitap ediyor ama sokaktan ayni yasta bir cocuk abi/abla diyor 🤷🏻♀️ yine bu kuzenimden 1-2 yas buyuk olan bir kuzenimde abla diyor, oysa bununla cok daha samimiyim bilmiyorum belki de kuccukken 2-3 yil nerdeyse surekli birbirimizin evindeydik abla gibiydim ona
Vallahi seviyorsan 10 yaş bile olsa hoşuna gidiyorsa bırakma o erkeği gerçekten inanıyorsan buna bben bu adama ömrümün sonuna kadar sırtımı yaslarım diyebiliyorsan
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Anketler > Kendinden yaşca büyük bir erkeğe maxs 7 yaş büyük bir erkeğe abi diye hitap eden kıza neden bana abi diyorsun diye sormak abesmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin kararın istersen sor
samimi degilse abi/abla demesi normal ama dememeside anormal bir durum olmaz. Kuzenim benden 6-7 yas kucuk, ismim ile hitap ediyor ama sokaktan ayni yasta bir cocuk abi/abla diyor 🤷🏻♀️ yine bu kuzenimden 1-2 yas buyuk olan bir kuzenimde abla diyor, oysa bununla cok daha samimiyim bilmiyorum belki de kuccukken 2-3 yil nerdeyse surekli birbirimizin evindeydik abla gibiydim ona
Bana da küçük bey demişdi birisi
@r_engarenkyollar abla diyorum bende 😂
Ya senin canını yiyerem haa 🤣 evet öyle dedim çok haklısınız küçük bey 😂
@r_engarenkyollar beyler herzaman haklı olur😊🤣🤣
@alien9 ablasının gülü 🤣 aman efendim bu ne şüphe erkeğin hatasını kabullendiği nerde görülmüş zaten 😂
Samimi olmayan kişilerin yaş sormasi biraz terbiye dışıdır.. Ancak o tip soru bir prosudur mevcut ise sorulabilir..
Doğal olarak abi diyecek ben 5 yaş varsa bile derim ne olsun
Vallahi seviyorsan 10 yaş bile olsa hoşuna gidiyorsa bırakma o erkeği gerçekten inanıyorsan buna bben bu adama ömrümün sonuna kadar sırtımı yaslarım diyebiliyorsan
6 7 yaş büyüğe normal olarak abi/abla diyecek tabi.
Saçma. İsminle mi hitap edecek?