Bıkıp bezdiğinizde, devam edecek gücü kendinizde bulamadığınızda artık Mental olarak bittiğiniz noktada.
Ne yapıyorsunuz, sizi nasıl bir siz bekliyor o yolda
Bıkıp bezdiğinizde, devam edecek gücü kendinizde bulamadığınızda artık Mental olarak bittiğiniz noktada.
Ne yapıyorsunuz, sizi nasıl bir siz bekliyor o yolda
Ben genellikle zamana bırakıyorum çok yorulduğum zaman.. mutlaka beni etkileyen bir şey olmuştur zaten o yüzden de mental açıdan yorulmuşumdur onu çözene kadar da rahat edemem. sadece sağlıklı olmaya bakarım stres yapmam o zaman kadar da tüm gereksiz konulardan kendimi soyutlarım
Açıklamadaki gibiyim tam olarak. Yıkık durumdayım. Hayata dönmekte zorlanıyorum ve ben dönmekte zorlanırken hayat hızlı akıp gidiyor. Acımasızca olan yargılanıyorsun. Senin durumunda olmadıkları için seni anlamıyorlar. Ruhsal yorgunluğun seni o kadar çok bitirmiştir ki fiziksel yorgunluğu da hissedersin. Bunu anlamıyorlar. Anlatsan da anlamıyorlar. Boş boş oturduğun için hayatın sana güzel olduğunu düşüyorlar ama bu yorgunluk altında acı çekiyorsun, çünkü çok şey alıp götürdüler senden.
"Çok şey alıp götürdüler senden"
🥂
Hayatım film şeridi misali geçiyor önümden. Herşeyi bir kenara atıp sadece saatlerce yatabiliyorum ve inzivaya çekiliyorum. İş, güç, kim ölmüş, umrumda olmuyor. Zihinsel serbestlik yaşıyorum.
Attık bitti.
Artık yok.
Kendimi dingin moda alıyorum
Gayet güzel
Bunu ben de yapabiliyorum ama bomboş olduğum zamanlarda keyif sürebileceğim bir şey bulunca
En güzeli.
Aslında çoğu insan yapamaz. Zihin o kadar dolu olur ki bir an olsun nefes aldırmaz.
Ama zamanla o da alışır.
Zaman herkesi her şeye alıştırır jsjf
Kendimi resetliyorum. İşlerimi yaparken de etrafımda bulunan insanlara bu durumu güzelce ifade edip mümkün olabildiğince sık sık kaliteli bir uykuyla, huzur dolu yürüyüşlerle hatta bazen spontane bir alışverişle kendimi yenilemeye çalışıyorum.
Cevap
6Cevap
Mental olarak “çok” yorulmamaya özen gösteriyorum.
Aman diyorum en kötüsü bu değil
Kredi taksikleri, hayatımdaki belirli standartlar bir de canım sıkılır benim çıkar iş yaparım 😂
Jdfjjf canım sıkılır
Bir cokus yasiyorum. Sonra ister istemez toparladigimi goruyorum. Baska care yok. Duse kalka devam edecegiz.
Yes yes
Bilmiyorum tam da o noktalardayim ama dümdüz saldım herşeyi ne olcaksa
Saldım çayıra bir şey vardı o misali nfng
Nsnrnfn amaan be Senoo
hee Seno sdfıjkl
Ya dua ediyorum ya da çaresiz bir şekilde müziklere sarıyorum
Doğa "ya çıkıyorum meditasyon yapıyorum. Çok yorgun hissediyor insan.
Dizi-film açıp hayatın akışını durduruyoruz işte …
Uyuyorum. Kalktığımda aslında gerçeği, olanı gözümde büyüttüğümü anlamış oluyorum.
Sonra her şey olacağına varır aman diyorum. Canım sağ olsun.
Çaresizlik içinde müzik dinlerken 😂
ya BU BEN BENN sdlfşk
Bunu da atlatırım neleri atlattım derim
Böyle durumlarda müzikten başka dermanım olmuyor.
Müzik dinliyorum o an
zamanla düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?