İnsanlara çabuk mu inanan tarafınız vardır yoksa zor mu?
Güven oluşması için ne gerekir sizin bakış açınızla?
İnsanlara çabuk mu inanan tarafınız vardır yoksa zor mu?
Güven oluşması için ne gerekir sizin bakış açınızla?
Çok inançlısın dostum, inanıyor ve güveniyorsun. Ama insanlar çiğ süt emmiştir; onlara güvenmek, onlara inanmak akıl karı değildir, tehlikelidir, anlayacaksın demiş Maksim Gorki…..
Öncelikle güven oluşması için tanımak önemlidir. Güven bana göre anlaşılmaktır. Empati yapabilmek ve bunun karşılıklı olmasıyla gerçekleşir.
Kendi işimi yapıyorum. İşimi zaman içerisinde daha da büyüteceğim ve hayatımda yanımda olan insana güvenmem de gerekir. Bir ortamda ben olmasamda arkamda durabiliyor olması önemlidir.
Empati yapabildiğim insana güvenirim de. Prensip gereği inanırım da. İnanmış olmak bana kendimi iyi hissettirir.
Karşımdaki yalan mı söylüyor beni aldatıyor mu vsvs bunlara takılmam. Ben kendimden emin olduktan sonra hayatımdaki insanların hepsinin geçici olduğunu bilirim. Çünkü güvenirim🌸
Eline sağlık hep uzun yaziyon jdnf
Senin de eline sağlık her yorumumun altına cevabını yazıyorsun 😃
Emeğe saygı sjfjf
😇👉👍
Çok çabuk inanan birisi değilim Bana söylenen bir şeyin iyi tarafının kötü tarafını tartarım ona göre hareket ederim Söylenen şeye inanmam için onun doğru olduğunu destekleyen donelerin olması gerekiyor
Son cümle güsel
😊
Cevap
7Cevap
Ben inanmıyorum.. benim için güven duymak imkansız gibi artık
Neye ve kime inandığıma göre değişiyor bu durum. Genel olarak kolay kolay güvenmeyen biriyim.😌
Hayat bizi büle yaptı
Kimseye çabucak inanan biri değilim. Aksine şüpheci yönüm oldukça yüksektir.
İnanmamak daha iyi hüsran uğramıyorsun, herkesten bir şeyler bekliyorum. Beni en güvendiklerim vurmuştur hep 🤧
Öyle olur hep
Bir de ufak bir özürle halletmeye çalışırlar püüü size 💦💦
ben naptım daa
Yok be o zalımlara balkon konuşması yaptım kulakları çınlasın çıngıraklı engerekler asksjsj
Çok zor inanırım. Güven zamanla kazanılan bir şey. Kaybetmek ise bir yalana bakar
Güven oluşmasında en büyük etken dürüstlük
katılıyorum
Zor inanırım. Günümüzde insanlar oyunculukta zirve yapmış çünkü.
Şövalye valla o insandan aldığım enerjiye bağlı.
Çabuk inanırım spor arkadaşım. Güven oluşması için en basitinden içten davranışı yeterli
Zor inanıyorum inandıklarıma da sımsıkı bağlanıyorm
çabuk inanırım ben.
İnanmam 😂
Hsjrjrjf kesin hüküm
Valla o kadar haklisin ki
Saddov tecrübeli
Güzel yazmışsın eline sağlıkkk
Gerek de yok be sadooo😂
Benim inanmam göründüğü gibi kolay değildir 😂
kjlsaf üzmüşler bizi abeey
Maalesef çabuk 😀
Çabuk..