Oturmaya mı geldik yahu? Hayde halaya 🥳
Seni neler canlandırır, yerinde duramaz hale getirir?
Bana dokanmayın diyenlere bir haftalık spor yazıp gönderiyorum haberiniz ola!

Bu soruyu bu iki güzelliğe hediye ediyore! @na-mutenahi @birtanekızzz0 💮
Oturmaya mı geldik yahu? Hayde halaya 🥳
Seni neler canlandırır, yerinde duramaz hale getirir?
Bana dokanmayın diyenlere bir haftalık spor yazıp gönderiyorum haberiniz ola!

Bu soruyu bu iki güzelliğe hediye ediyore! @na-mutenahi @birtanekızzz0 💮
İftar ezanı
neden bu bana çok ilginç geldi ki namaz okundu mu demişin gibi vhbvjg
Xjdjdjdj ama öylesi daha hoş hee
Oyy en sevdiğim insan modeli, son model gıcır gıcır Kuran zihinli 😍🤌 böyle bi bilinç Allahım nasip et
Ramazan davulcusu
geliyorlar mı ben duymadım hiç
Uzaktan geliyor sesi banada, ama zaten davulun sesi uzaktan hoş gelir
yakından gelirse fena zaten uyurken kulağının dibinde davul patlasa sanmıyorum ki biri sakince dönüp gülümsesin adama gjhbgv
Cevap
2Cevap
Yeğenimle bir aradayken enerjim hemen tavan yapar. Evin içinde koşturup dururuz birlikte. Onun dışında kimse kılımı bile kıpırdatamaz.
ayy en güzeli 🤌
Enerjim bitmez. Enerji kaynaklarımda ailem ve sağlıkları yerinde olunca, hep keyifliyimdir.
Maaşallah rabbim nazarlardan saklasın 🌱
Amin 🙏 cümlemize Allah sağlık versin ve bizi kötülüklerden korusun
@éǝɟpuóƜ @yolcununbiri @na-mutenahi
Şu kızçelerle bir araya gelipte sakin sakin oturmak mümkün mü 😻
yaa yerim kii 🙈🥰 canlarım çiçekli turtalarım 🥳 sıra gecesine gidelim bi gün
Beni 3 harfli biirisi canlandırıyor bir de sen 👀 kıjjjmaa
Bende sana ne masal hediye ediceeem
yasaklı kelime diyom abd diyon banaa 🤦♂️ amaan ne diyosan de buna
Abdurrahman hfjfh
onu da yasaklıcam he az kaldıı vjvg
12 harf gjfjfj
küçük kuzenlerim ve kardeşimleyken kuduruyoruz çok eğlenceli içimize yastık sokup duvara koşmaktan yaş pastaya kadar pek çok şey deneyimledik ve sonucunda hep fırçalandık ama eğlenceliydi
Yorulmuş bir günün ardından iş bittikten sonra eve geldiğimde kedimi görmem olabilir
Halay eğlenceli arkadaş ortamı gibi gibi..
Of sarar 🤌 hele bide kafa dengiyse hepsi
Aynen
Aşık olmak 😅😅 aşık olursam tamamdır ahshaha
amaan dertlenmeye hiç gerek yok hayat böyle hoş be
Dimi dimiii
Kitaplar.
Kitap gibi konuşmak için çok okumak gerek sonuçta değil mi?
Kitap gibi olmak yani o kaliteye erişmek için ne yapmak gerek? Malum sizin kaliteniz pek çok kişiye nam salmış, kalite de tesadüf değil haliyle.. Sırrınız nedir?
İnsanın kendini bilmesi güzel bir de başkası olma çabası olmasa.. Nasıl olurdu acaba günümüz?
Estağfurullah öyle bir döneme denk gelemedik maalesef malum herkes ayeı bir post giyiyor
Doğrudur, bundan sebep çok okumak, okuduğumuzla amel etmek, amelimizle de kurtuluşa ermeliyiz. Kim dost, kim post ancak gerek kitap gerekse insan okuyarak görebiliriz. Bu yüzden olsa gerek kitap gibi konuşmaktan ziyade kitap gibi olmak, tüm ön yargılardan kurtulmak gerek. İnsanı, insan olduğu gibi kabullenirsek, ancak o zaman kitap gibi oluruz.
Xjsjdjejnd kitap gibi konuşup tam aksi gibi yaşayanı da ilk defa görüyorum doğrusu gerçi kalpleri yalnız Allah, özeli de ancak yaşayanlar ve görenler bilir de neyse ben karizmanızı çizmiyim sonra gerçekler pıtır pıtır dökülür falan hiç gerek yok şimdi
Siz kendi aranızda insanları yargılamaya devam edebilirsiniz. :) o dünya da size mutluluklar dilerim. Dilediğinizi dilediğiniz yerde rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Burayı ve burada olanları ciddiye mi aldığımı düşünüyorsunuz? Hiç endişe etmeyin benim karizmamdan. En az benim arkamdan konuşan çevreniz kadar temizdirim. Ve dahi günah alanlara da şu mübarek günlerde haklar asla helal değildir. Lütfen beni engelleyin. Eskisi gibi. Yoksa ben yapacağım. Selametle kıymetli kardeşim.
Rahatsız olmadığınız, üstünüze dahi alınmadığınız ne kadar da belli. Merak etmeyin kimseyle sohbet konumuz değilsiniz biz siz değiliz. Sohbet konumuz ikili oynayan sahte tiplere olamaz asla olmadı da. Bazılarının aksine dedikodudan ziyade yüzüne karşı söylemeyi tercih ediyorum. Engellemiyorum çünkü gereksiz bir hamle. Şimdi rahatsız olduysanız bu gerçeklerden engelleyebilirsiniz. Bende hakkımı helal etmiyorum ahirette hesaplaşılacak nasılsa.
Ya kardeşim senin üzerine ne var ki senin helal edip etmeyeceğin ne var? Allah aşkına kendinize has bir dünyanız var. Orada milleti kesip biçiyorsunuz. Çok mu eminsin dostlarından? :) Gereksiz bir hamle olan engellemeyi siz yaptınız, ben değil. Bazılarının aksine değil, siz de benim hakkımda dedikodu yaptınız, gıybet ettiniz, hakkıma girdiniz ve engelleyip kaçtınız. Ben burada kaldım. Rahatsız olacağım, üstüme alınacağım bir durum da yok. Yaptıklarımdan pişman olmadığım gibi kimseye de kendimi izah edecek değilim. Rahatsız olan engeller ve gıybetine devam eder. Size saygım her daim olmuştur, yine olacaktır. Lakin sınırınızı bilin ve konuşmak istemiyorsanız konuşmayın ancak bu ithamlarınıza da lütfen son verin. Kimse benimle sizi zorla konuşturmuyor. Artık cevap vermiyorum bu soruda yazdıklarınıza. Allah’a emanet.
Ne güzel hayat öyle? İstediğin gibi kuş nefretini kinini, birilerinin arkasından kuyular kaz konuşmalar yap sonra da ben temizim kimseden gizlim saklım yok de. Yemezler. Bu bile bir ithamdır! Siz de haddinizi bilin, kendinize gelin. Çocuk yok karşınızda. Engelledim vakti zamanında bu sahteliğe ve yüzsüzlüğe dayanamadığımdan şimdi engelli değilsiniz. Çünkü sorularınızı ve görüşlerinizi gördükçe gülesim geliyor sahteliğinize. Bunu saklamak gibi bir niyetim de yok. Yokluğumuzda atıp tuttuğunuz onca sözü çıkarmaya çalıştığınız gereksiz haberleri unıtmadık. Kimseyi kesip biçtiğimiz de yok. İnsanlara kafaaında rol biçen, yeni mahlaslar takan sizsiniz. Pişman olmamanız güzel, yüzleşecek kadar yiğitseniz -ki sanmıyorum- engelleyen ve kaçan da olmazsınız 😏 hesabını sormuyorum yaptıklarınızın ya da kandırdıklarınızın. Sadece dile getiriyorum, nasıl bu kadar iki yüzlü olabildiğinizi soruyorum size. Cevap vermek istemeyedebilirsiniz elbette. Saygı duyarım. Bu arada kimin hakkında ne dediğinize dikkat edin, malum çok ley söyleyince insan ne dediğini de unutuyor. Her neyse hayırlı günler.
Epiphany
o neyy
vayy sevdim baya tam nick yapmalık hgcf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?