Kişilik & Karakter Erkekleri etkilemek için bir çorap bile mi yeter? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin etkilenmediği tek bir şey yok sanırım. Neyse ben nefes almaya devam edeyim Erkekleri etkilemek için bir çorap bile mi yeter? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Burada sapıklar her şeyden etkilenir 0 0 Yorumla
güvenikalmamış Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gözü dışarıda olursa tabi yeter ama gerçekten seviyorsa gözü o sevdiği kişiden başkasını görmemeli 0 0 Yorumla
ycihan00 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bir kızın çorabı umurumda değil. Karşımdaki kız hayatımı onunla birleştirebileceğim, benim için en doğru kişi ise diğer kızlar beni alakadar etmez. 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ai sevgili yapıyorlar artık "nefes alsın yeter" kriteri de kalktı. sdjjfkfkfkk 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Braletsiz ve makyajsız olmadan olmaz Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o +1 yıl Damacanaya hallenen toplum da mı shdjdfjf Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Aa çorap diyip geçme, etkili bir araçtır. Hele giydiğiniz bir çorap ise paha biçilemez. 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Çorabım bazı erkeklerin karakterinden de pahalı knk Yorumla BloodyGamer +1 yıl İşte ondan dolayı diyorum ya. Basite indirgemeyin. Çoraplarınız bile kalite kokuyor. Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sapık erkekler için evet çorap fazla bile nefesini almaları yeter 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nefes alsın yeter kafasında olan erkekler için, evet yeter. 0 0 Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Onlar her şeyden etkileniyor hayvandan bile timsahtan bile neredeyse 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şeyden etkilenir fakat pembe değilse sonucunda işin zor 0 0 Yorumla
ajdasoysalan2007 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Çorabın kokusu bile onlara fazla gelir etkilenmekten ötesi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aynen çekici olur 0 0 Yorumla
AmOloGbEyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl File çorabın yeri ayrı şimdi 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Sazan Yorumla AmOloGbEyyy +1 yıl Efendim fubdubd Yorumla
PSicópataAmor Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl nefes alsa da yeter 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Yok be geçti o günler Yorumla PSicópataAmor +1 yıl ne geçmesi ya hâlâ aynılar kızlar fazla yüz veriyor sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burada sapıklar her şeyden etkilenir
Gözü dışarıda olursa tabi yeter ama gerçekten seviyorsa gözü o sevdiği kişiden başkasını görmemeli
Bir kızın çorabı umurumda değil. Karşımdaki kız hayatımı onunla birleştirebileceğim, benim için en doğru kişi ise diğer kızlar beni alakadar etmez.
Ai sevgili yapıyorlar artık "nefes alsın yeter" kriteri de kalktı. sdjjfkfkfkk
Braletsiz ve makyajsız olmadan olmaz
Damacanaya hallenen toplum da mı shdjdfjf
Aa çorap diyip geçme, etkili bir araçtır. Hele giydiğiniz bir çorap ise paha biçilemez.
Çorabım bazı erkeklerin karakterinden de pahalı knk
İşte ondan dolayı diyorum ya. Basite indirgemeyin. Çoraplarınız bile kalite kokuyor.
Sapık erkekler için evet çorap fazla bile nefesini almaları yeter
Nefes alsın yeter kafasında olan erkekler için, evet yeter.
Onlar her şeyden etkileniyor hayvandan bile timsahtan bile neredeyse
Her şeyden etkilenir fakat pembe değilse sonucunda işin zor
Çorabın kokusu bile onlara fazla gelir etkilenmekten ötesi
Aynen çekici olur
Evet sapıklar için bu çok yeterlidir
File çorabın yeri ayrı şimdi
Sazan
Efendim fubdubd
nefes alsa da yeter
Yok be geçti o günler
ne geçmesi ya hâlâ aynılar kızlar fazla yüz veriyor sadece
Hakdhajs doğru