Moda & Stil Erkeklere babet çorap yakışıyor mu? alexıss22 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizin fikrinizi almak istedim bana göre bi erkek olarak düşünüyorum babet çorap giyen erkek itici gelir herkese bilemıyorum ama erkek ile yan yana koyamıyorum babet çorabı sizce? Erkeklere babet çorap yakışıyor mu? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bana göre Yakışmaz erkeler de güzel bulmuyorumFakat bu benim şahsi düşüncem beğenen, seven vardır elbet 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Soket çorap tamam ama babet çorabı kendimde bile sevmiyorum 😅zaten ayağım 36 numara fırt diye çıkıyo ayağımdan 😊😅 1 0 Yorumla
Mustafa_MHD_Yasin Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Yani düşündüğüme göre sıkıntı olmaz, yakışsa da yakışmasa da sonunda resmi münasebetlerde giyilmemesi gerek, eğer sporta gidiyorsa giysin 1 0 Yorumla
Mehmetbke Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Allah'ım dedim biri bu soruyu sorsun bende nefret ettiğimi dile getiriym dedim 😐 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Babet çorap, kısa paça ve dar pantolon ve parmak arası gitmeyiniz p l e a s e...😏tüm karizma yerle bir... 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bir çorapla erkek ve ya delikanlı olunmuyor insanları kalıplaştırmayı bırakın artık her insan sizin istediğiniz gibi olacak değil herkes özgürdür. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl komik ama yapacak bişey yok spor ayakkabıda giymek zorundalar 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakışmak veya yakışmamak değil, kullanışlı ve bazı ayakkabılarla mecbur olduğu için giyiliyor. Babam ve kardeşimde bazen giyiyor 0 0 Yorumla
Kibarserseri1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Babet çorabı kim çıkardıysa kim erkeklerde giyebilir dediyse Allah b... vermesin babet çorap giyen erkek etekte giysin 0 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hiç yakışmıyor 1 1 Yorumla alexıss22 +1 yıl Bencedee Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Hayır kesinlikle iğrenç ve itici geliyor 1 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Kocaman ayakları var yakışmıyor ya. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Yakışmıyor ve komik duruyor 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Yakıştıramıyorum ben 1 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Evet bndr giyiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bana göre Yakışmaz erkeler de güzel bulmuyorum
Fakat bu benim şahsi düşüncem beğenen, seven vardır elbet
Soket çorap tamam ama babet çorabı kendimde bile sevmiyorum 😅zaten ayağım 36 numara fırt diye çıkıyo ayağımdan 😊😅
Yani düşündüğüme göre sıkıntı olmaz, yakışsa da yakışmasa da sonunda resmi münasebetlerde giyilmemesi gerek, eğer sporta gidiyorsa giysin
Allah'ım dedim biri bu soruyu sorsun bende nefret ettiğimi dile getiriym dedim 😐
Babet çorap, kısa paça ve dar pantolon ve parmak arası gitmeyiniz p l e a s e...😏tüm karizma yerle bir...
Bir çorapla erkek ve ya delikanlı olunmuyor insanları kalıplaştırmayı bırakın artık her insan sizin istediğiniz gibi olacak değil herkes özgürdür.
komik ama yapacak bişey yok spor ayakkabıda giymek zorundalar 😂
Yakışmak veya yakışmamak değil, kullanışlı ve bazı ayakkabılarla mecbur olduğu için giyiliyor. Babam ve kardeşimde bazen giyiyor
Babet çorabı kim çıkardıysa kim erkeklerde giyebilir dediyse Allah b... vermesin babet çorap giyen erkek etekte giysin
Hiç yakışmıyor
Bencedee
Hayır kesinlikle iğrenç ve itici geliyor
yani normal duruyor bence gayet
Kocaman ayakları var yakışmıyor ya.
Takım elbisenin altında yakışmıyor
Bence gayet yakışıyor
Yakışmıyor ve komik duruyor
Adamın ayakalrı harika yalardım
Itici
Yakışmıyor
Rezalet bence :D