ben hiç paranormal bir olay yaşamadım ama annemin anlattığına göre annem yaşamış 14 yaşlarındaymış 2 katlı evleri varmış ama en üst katı bodrum olarak kullanıyorlarmış bi gün annem odasında ders çalışırken bodrum katından sesler duymuş bir şeyin düşme sesi sürekli pat , küt sesler geliyormuş yani bir şey devriliyor sürekli bir şey düşüyor gibi sesler geliyormuş annem hemen gitmiş salonda oturan anne ve babasına söylemiş sonra onlar da sesi duymuş dedem cesaretle sesler kesilince gitmiş bodrum katına bakmış ama hiç bir şey yokmuş devrilen , kırılan hiç bir şey işte o gün annem 3 harfliler geldi diyor bide bizim bu antalyada perili apartman diye bir ev var (Youtube'dan araştırabilirsiniz) o evin hemen arkasında mezarlık var neyse işte o evde yaşayanlar gece yatakta uyuduklarında sabah kendilerini duşa kabinde bulduklarını vb. ve binanın altındaki markette'de ürünlerin sürekli yerlerinin değiştiğini söylüyorlarmış ve gerçek bence çünkü ben antalyada yaşıyorum o apartmanın önünden geçiyorum bazen ve şu an 2 tane oturan insan var diğer dairelerin hepsi avukatlık büroları ile dolu yani iş yeri gerçekliği büyük
Benim ki sadece goruntu degil fiziksel de kanitliydi. Arkadasin evinde ufacik bir oda var. Hem dar hem de kisa bir oda. Orada 2 tsne cekyat var arkadasla uyuduk. Fakat ben kapi acikken asla uyuyamam bu yuzden kapayi kapattim. Zaten kapi da bozuk itmeyle kapanmiyor baya bir guc uygulaman lazim butun bedeninle. Her neyse benim basim kapi tarafinda arkadasin da ayaklari kaoi tarafinda uykuya daldik. Sonra ben fena bie cinlama ile gozlerimi actim fakat hareket edemiyorum. Yani karabasan gibi degil hareket edebiliyorum ama inanilmaz agir. Duvardan golge seklinde birayak cikti ve arkadasimin yani basinda duracak sekilde basti. Sonra yavas yavas vucudun geriye kalan kismi belirmeye basladi. Cizgi filmlerde ki gibi birden bire arkadasin basinda dikiliverdi duvar ike temasi bitince. Simsiyah dumanimsi bir yapi.1.90-2 metre boy ve vucudunun sekli belli oluyordumArkadasimin yuzune bakiyor. Ben korkudan kaskati kesildim ve icimden korkuyorum- korkmuyorum, korkuyorum- yik hayir korkmuyorum diye sayiklamaya basladim. Birden bire arkasina donmesiyle kazak dansi gibi dizlerine cokup yuzume 20-30 santim uzakliktan bakismaya basladik. Ben hala sayikliyorum korkuyorum- korkmuyorum diye. Yuzu oyle korkunc degil di sadece golge seklinde kas burun belli oluyor agiz yok ve gozleri beyaz yuvarlaga mavi boncuk ve o boncugun gozbebegi de beyaz gibi 3 katman. Ben sessizce korkmuyorum senden dedim. Kalkti ve kapiyi acti ama tam degil 10-15 cm aralik sonra cikti gitti. Ben 20 saniye sonra falan kendime gelip artik arkadasima seslenmeye basladim ama kapiya bakamiyorum. Emree emreee emreee emreden ses yok elime ne gectiyse firlattim ina kufur ederek uyandi. Ne var laaan diye. Isigi acti. Bende kaoiya baktim birden. Ama uyku ile. uyanma arasinda bir durumdayim. Dedim ki simdi bunu da korkutmaya gerek yok. Sordum - sen gece mutfaga kalktin mi? Yok dedi. Wc gittin mi dedim yok dedi. Sonra ne oldu ne diye yirtinio uyandirdin beni dedi. Ya yok bisey hirsiz girdi zannettim dedim. Kufur ede ede uyudu yine. Kapi, kapi onun cikarken acik biraktigi gibi aralikliydi. Yani o kapiyi acmak icin iki elinle asilman lazim. Karabasan desem degil, cin desem degil. Bir kac ilim sahibine sordum ifrit dedi. Artik neyse. Ayni evde 1 kere daha musallat oldular. Bir kac ufak tefek seylerde yasadim kendi evimde.
Etkisinden cikmak zor oldu kanka, 39 yasinda adam 2-3 sene isimsiz uyuyamadim 😅 Hatta hala o donemden kalkma kulaklik ile uyurum ya muzikle ya da sesli kitaplarla falan . Ama delircek kadsr etkilemedi. Kucuklugumden beri arkadas grubunun hamisiyim. Karanlik yerlere girer hicbirseyden korkmayan herif diye nam yapmisim 😅 Aslinda cok seyden korkuyormusuz da cesaretmis bizim ki.
Yok haci kesinlikle. kitleniyor insan. Ben de bir seyler yasarsam dua ederim yamulturum onu diyordum ama 😅 Anlattigim gibi hareket bile edemiyor insan. Yani o kadsr kisik sesle senden korkmuyorum dedim ki ben kendi sesimi duymadim. Ayni evde bir de goruntu olmaksizin fiziksel bir sekilde musallat yasadim 😅 Bu olaydan sonra bir daha o odada yatmam diyorum arkadasa. O da dalga geciyor senin uyudugun cekyatta baba annem. ölmustu o gelmistir sana diye. Her neyse bu sefer o kaoinin ardini anlatacam. O kaoidan cikinca yarim adim atiyorsun sag tarafta wc kapisi, kaoinin karsisinda yatak odasi kapisi. 1.5 metrelik hol. Hol bitince de salin basliyor. Salonda cerkez divani var. Bilirmisiniz bilmiyorum neredeyse butun odayi duvardan duvara (3 duvari) saran bir cekyat. Orada uyuyorum yuzum o odanin kapisina bakiyor. Yine gece karanlik cinlama ile uyandim. Tabi icimden hadii ya yine mi. Allah im nolcak simdi falan diyorum ve hareket edemiyorum. O kapinin acilidi ufacik holde de boyle bar lambasi gibi avizeli bir lamba var, sapsari bir isik veriyor. Cinlama sesi cogaldikca o ampuldeki isik yanip yanip sondu en sonunda gunes gibi parladi ve mavi ye dondu isik. Ama tum holu degil boyle bir ates topu gibi bicimli bir isik. Mavi isik topu buyudu buyudu 1 metre capina falan geldi sonra paaat diye patladi. Ben artik bayildim mi korkudan mi uyudum bilmiyorum. 2-3 saat sonra Yine Emre ilk olayin yasandigi odadan cikti sanirim sabah namazi icin. Kapiyi anlattim baya guc gerekiyor acmak icin dolayisiyla sert bir ses cikariyor. Ben o sese uyanip uyanmaz Emre ye baktim. Gunaydin dedi. Gunaydin Emre isiga basarmisin dedim. Basti ama isik acilmadi. Kpadi acti tusu lan bu patlamis sen mi patlattin dedi. Yok ben patlatmadim dedim. Sttr lan o zaman neden uyanio uyanmaz isiga bas diyorsun dedi. Bende dogru soyluyorsun wc kalkmistim bastim patlamis demek ki dedim. Sonra korkudan bir daha uyudum 😅
Olaylara bak braaa. Ben de belli bir yerden sonra korku kalmadı. En son korktuğum şuydu; rüyadan uyandım ama yataktan asla ve asla kalkamıyorum sonra inanılmaz susamıştım yani hiç o kadar susadığımı bilmem…Anne dedim ses yok, anneee dedim yine ses yok, anneeeeee diye bağırdım. Allah belamı verseydi de bağırmasaydım. Salonun ortasından sadece karanlık üstüme çöküp aşırı tiz bir sesle “efendim, su mu istiyorsun” dedi. Sonra ben iptal. Anaannem tüm gece okumuştu. 1 hafta pederle yattım. Daha çok korktum ya pederin horlamasından.
Bir gün bir sahabe varmış allahın elçisi ile ilgili yaşadığı ve yaptığı şeyleri anlatıyormuş işte ben Muhammed'le namaz kıldım sahur yaptım oruç açtım cumaya gittim gibi 1 anlatmış 2 anlatmış 3 anlatmış artık 4 olunca insanlar demiş ki yahu kardeşim sen kaç yaşındasın sahabe demesin mi 456 yaşındayım diye insanlar bir ürpermiş geri adım atmışlar sahabe demiş ki ben arabım zebaniyim ammma muhammedle aramdaki bağ senin şah damarından daha yakın bir bağ var aramızda sonra insanlaar vaay bu mübarek deyip secde etmişler önünde zebanide patlamasın mı hahahahahah diye ulan kerizler bunların hepsi arap masalı siz ne mal insanlarsınız deyince allah yukardan inmiş cinleri yaratmış ve 1 hafta sonra zebani saat 03:00 sularında su içmek için kalkmış su içmek için mutfağa giderken ise cinlere sövüyormuş amınkduklarım gelin beni çarpın ve aralarda kükrüyormuşda neyse suyunu içip yatmış sabah kalktığında evinde heryerde haç işareti varmış ve duvar , kapı boyaları kıpkırmızıymış e haliyle zebani yerliden şüphelenmiş içinden demiş ki yav ben bunlara oyun oynadım diye mi yapıyor vay amındkodumun arapları deyip ulan bende arabım diyip gülmüş neyse gitmiş yerlinin yanına ey ahali ben size doğruları anlattım ne diye bana böyle bir korkutucu şaka yaptınız deyip yine patlatmış bir yalan gece korkudan ossura ossura deniz motoruna döndüm halkta sevinmiş tabi bunun üstüne cinler artık dayanamamış ve zebaniyi yerden yere vurmuş sonrasınds ise kafasını dötüne ayağını koluna ağzını göbek deliğine kolunu ise apandisine yerleştirmiş ve cinler ile yerli halk başlamışlar gülmeye sonra zebani bir anda düzelmiş ve büyüdükçe büyümüş e halk ve cinler şaşırmış omaygat demişler zebanide yaa asıl allah benim deyip muhammedi silmiş ve Atatürk'ü yaratmış sonrasında ise Atatürk'te Türkiye'yi yaratmış demem o ki asıl cin Çin'de değil insanın iÇinde
Üni deyken odada yatakta Bi şeyler yemistim üstüne ortalığı dağıttık falan o gece 2 buçuk gibi falandı herkes uyuyordu bende uyumaya çalışıyordum gözlerim kapalı düşünüyordum yarın ne yapcam falan diye. Bi an ortamda Bi gariplik oldu odadan öyle Bi his aldım sonra yanıma Bi şey yaklaştı kulağıma hızlı hızlı bi şeyler fisildadi hicbilmedigim Bi dilde o sesi duyar duymaz tüylerim ürperdi dua ettim refleks olarak 15 sn sonra kayboldu. Bunun dışında da var 2 3 tane olay basimdan geçen
Kanka benimki tam uyku-uyanıklık arası oldu. Arkam salona dönüktü sonra parke çıtırtısı duydum biri yürüyor gibi. O kadar terledim ki. Sonra net eminim arkamda olduğundan bir döndüm zaten yani tarif edemem sana. Dili anlamsızca konuşurken yüzüme çarpıyordu. Şu an bile berbat hissettim.
Bazı insanlar böyle şeylere daha duyarlı oluyor ben seni anlıyorum benimde çok başıma geldi çünkü. Ahaha çocuğun başına bela edeceksin musallat olacak sonra.
Ben yaşamadım fakat köyümüzde boş bir ev var eskiden sağlık ocağıymış. Ara ara insanlar kalmak isterse kalırlar, ihtiyaç nezdinde. Seneler geçmiş üstünden harabeye dönmüş kimse kullanılmıyor. Köyde yaşayan bir ablamış küçük hayvaları otlatmaya götürürken bir hayvanı o eve girmiş. O da onun peşinden girince yüksek sesle çığlık atmış. Köylüler yetişince baygın olduğunu görmüşler. O günden sonra sürekli bağırıp duruyormuş. Karşılaşmamız dayımın düğünü için köye gittiğimizde oldu. Ben tabi küçüğüm hiçbir şeyden haberim yok. Halay çekiyorlar ben de peşlerine takılmışım. Birden bir ablanın çığlıklar atarak bayıldığını gördüm fakat herkes anlatıyor gözleri dönmüş, ayaklar eller kilitlenmiş felan. İstanbul’a getirmişler sonra belli bir süre hastanede tedavi görmüş… böyle işte
Musallat olmuşlar bana zaten. Neyse ki başıma büyük sıkıntılar açmadılar çok korkutmadılar yani. Son zamanlarda gece bağırmama neden oluyorlar sadece. Okudukça sakinleşiyorum. Zor durum gerçekten büyük bir şey yaşasam öldürürdüm sanırım kendimi
Birkaç tane oldu ama en şaşırtıcı olanı benim gördüklerimi kardeşlerimin de görmesiydi. Kirada oturduğumuz evde başka 4 çocuk daha vardı ve biz onlarla oynardık hepimiz de onları görüp tarif ederdik.
Bir gece Uyku sersemi dışarı çıktım kendim kaldıramayacağım ağırlıkta ( hani büyük bahçe saksılarından ) saksıyı kaldırıp tam üvey annemin kafasına geçirirken babam yakaladı.
0
10 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
O günden sonra üvey annem benimle aynı evde yaşayamasının riskli olduğunu söyleyip evi terk etti :)
Bir günde trafikte bir kişi bana saldırdı tam bana vuracakken adama bir şeyler oldu anlamadım. Ama asıl Sorun şu ki Türkiye'deki yanlış davranışlardan bir tanesi beni iki kişi kollarımdan tutuyordu.. resmen dayak yedirmek için. Bıraksalardı o adamı araya giren hangi varlıksa ona bırakmıycaktım.
O Varlık Bir keresinde de köy yolunda giderken köpek saldırdı Tam beni ısıracakken köpeğe gene bir şeyler olmuştu.
Evde sürekli ses geliyordu kapılar kendiliğinden oynuyordu. O evde birde ne kuran vardı ne namaz kılan ne de oruç tutan tamda cinlerin rahatlıkla gezebileceği ev sonra zaten arkadaşımın ailesi ardan taşınıp kiraya girdiler