Başınızdan geçen paranormal olay var mı?

benim başımdan şöyle bir olay geçmişti bulaşıkları yıkıyordum arkamdan birden biri geçti baktımda kimse yoktu evdede yanlızdım 2 gün sonra salonda kıyafetlerimi diziyordum arkamı döndümde siyah bir gölge vardı sanki bana bakıyordu o anda kalbime bi ağrı girdi gölge başka odaya gitti odaya baktımda kimse yoktu arada görüyordum gölgeller ama o kadar belirgin hiç görmedim yanlız kalmaya korkuyorum artık piskoloğa gittim ama sorunum yokmuş hastaneye gittim sağlıklı oldumu söylediler anneme anlattım olayları bana bir şey olmaz yanlız kalmazsın fazla geçer dedi kimse inanmıyor bana bende anlatmayı bıraktım geçti dedim ama uyudumda gecelleri bazen uyanıyorum arkamda birinin bana baktını hisediyorum gece başımda birinin bekledini hisediyorum bi defasında ateşim çıkmıştı başımda bi adam hiç konuşmadan bana bakıyordu kimsin dedimde güldü annem odaya geldinde bir şeymi dedin dedi bende burada bi adam vardı dedim sonra kapı zili çaldı annem sen yat ve yine saçmalıklara başlama dedi bana 5 dk sonra annem geldi kapıyı neden açmadın çalıyorum iki saatir dedi o anda şok oldum ikisinin üstünfdede farklı kıyafetler vardı bilmiyorum neyim var belkide kafamda kuruyorum ailem haklı

Başınızdan geçen paranormal olay var mı?