Babannemlerde bir fotoğrafımı buldum kardeşimin doğduğu zaman, şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim ellerimde kırmızı oje varmış o gün😅 çocukken de çok kokoştum parlatıcılar lipbalmlar ojeler... hala da öyleyimdir, çok severim süslenmeyi

Babannemlerde bir fotoğrafımı buldum kardeşimin doğduğu zaman, şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim ellerimde kırmızı oje varmış o gün😅 çocukken de çok kokoştum parlatıcılar lipbalmlar ojeler... hala da öyleyimdir, çok severim süslenmeyi
Evet aynıyım bir tık bile değişmedim kim görse hiç denemedim çocukluğundaki gibisin der
Teşekkürler
Hihimmm o zamnda bir şeyi kafaya koyduysam yapardım şimdide ))
Cevap
7Cevap
Benim çok benzer
Çocukken agresif bitirmişim. Gerek kendim gerek herkesin saçını yolup duruyormuşum gözüm görmediğim için. 6 yaşımda gözümde bir problem olduğunu fark etmişler ve ameliyat sonrası bu huyumdan vazgeçmişim. Bir de annem yanımda olmayınca huysuz oluyormuşum. Kuzenim beni çocukken bakkala giderken yanında götürmüş. Ben de giderken tamam demişim, gitmişim. Sonra da yolda "Annemi istiyorum." diye bağırmışım. Kuzenim de eve gelince "Nereden götürdüm? İnsanlar beni çocuk kaçırıyorum sandı." demiş. 😅😅Gülüyorum şu an ama annem anlatınca mahcup olmuştum. Yine annem beni teyzeme bırakmıştı. Giderken de dedi ama onu hâyâl meyâl hatırlarım. Ağlamıştım, yine annemi aramıştım. Kadının koltuğundaki kırlentler yerle bir olmuştu. Çocuğum inşallah ileride bana benzemez.
Biriymişim *
Ben de aynıyım tutkulu güleç
gülmeyi arttırmama lazım gerçi
Bebek halin tatlıymış yaa
Ne demek bebekk
Çok benzer ama degisen büyük seyler de var
Ozaman daha az kırılgandım
Asiydim gene asiyim
Hayır alakam yok
Değil
aynı sadece gerçeklerin farkına vardım büyüyünce
Çocukken daha olgundum😅