Bana sonhabar oldu. Verilen kıymetin kişiye ağır geldiği hâller vardır. İnsanı da, insanlığı da yıpratırlar. Tanıyamamış olmanın yaşattığı hayal kırıklığı bir süre sonra hiç tanımamış olma isteğine dönüşür maalesef.. 🍁

Bana sonhabar oldu. Verilen kıymetin kişiye ağır geldiği hâller vardır. İnsanı da, insanlığı da yıpratırlar. Tanıyamamış olmanın yaşattığı hayal kırıklığı bir süre sonra hiç tanımamış olma isteğine dönüşür maalesef.. 🍁

son yıllarda ülkemizdeki sma hastası çocukları görmek resmen bize 5inci mevsimi yaşatıyor.. ne zaman o çocukları görsem sevdiğim şarkıdan mısralar geliyor aklıma..
Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın
Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların
Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu
Yorulmuşsun, hakkını almış yılların
sende bırakıp gitme elfida..
Çok severim bu şarkıyı ☺️
@Yaleleyyalelee sonuçta hikayesi var.. Elfida nin bir manası var
Ruh halim şu sıralar karışık hava durumunu anımsatıyor. Bir yağmurlu, bir sisli, bir güneşli... Ne düşünüyorum biliyor musun?
Minnak, ışıltılı, heyecanlı, hayat dolu birer çocukken; büyüdükçe hayat enerjisini yitirmiş mutsuz bireylere dönüşüyoruz. Bazen ölüyormuş gibi bir hisle boğulurken, hayatımız bir film şeridi gibi gözümüzün önünden geçiyor ve o an sorguluyoruz;
"Neden?"
İşte tam da bu yüzden, 'kendin' ol!
Kendine ve sevdiklerine bolca vakti ayırabileceğin işi yap, en bol parayı kazandıranı değil. (Ha, ikisi bi' aradadır ne ala, hiç kaçırma. Hatta bize de söyle, bilelim.😉) Sana en çok gülümseyen insanları kaybetme ve sen de bolca gülümse. Restoranın, kıyafetin, arabanın, evin veya insanların asortiğini değil; gönlünü zengin, ruhunu dingin, sevgini ve bilgini engin edenini seç. Mecbur olduğun ya da çıkar gözettiğin değil; yanında en çok rahat ettiğin, kendin olarak kalabildiğin, sevdiğin ve sevildiğin insanlarla ol. İçinden, elinden, gönlünden geleni yap; başkalarının istediklerini ya da dayattıklarını değil. Kendini başkaları ve onların hayatları ile kıyaslama. Kendine haksızlık ve hakaret etme. Bazen kendini bulmak için ihtiyacın olan şey, sadece kendinle kalmaktır. Boşluk dolduran kalabalıklar değil.
Gönül dolduran ruhlar ile dost ol 😉
Ben hep sonbahar yaşarım.
Yazdan gelen, kışa gebe.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Cevap
14Cevap
Sonbahardan çıktı çıkacak. Reel mevsim gibi, esşyor, yağıyor, ama en sert soğuk geçti.. inşallah ((
Yaşaya bilecekken yaşayamadıklarımın üzüntüsü ve hayal kırıklığı var bende Kış buzullar gibiyim
Yağmurlu bir ilk bahar gecesi, bunca şeyden sonra küllerimden yeniden doğuşum, gözünü karartmış sıradakini bekleyen birisi...
Kış aylarının en zemheri olanındayım, en dondurucu.. İliklerime kadar esirim soğuğa ve ne olacak son merak içindeyim.
Dinlediğim şarkıdan etkilendim biraz. Şu an sonbahar diyeyim.
Kış ve yaz gelene kdr da ruhumda hükm sürecek
Kasvetli bi son bahar, yağmur yağacak gibi zor tutuyorum
Kış dizüstüne kadar kar var her yer bembeyaz camdan dışarıyı seyrediyorum
İlkbahar gibi hissediyorum ama yinede emin değilim her an kış geri gelebilir.
Çok sakin bir bahar günüyüm şu an. Kar kış fırtına bitti bizde 😇
Ben iç dünyamda hep ilkbahar yazım
Ne de olsa yaşamak için huzurlu olmak lazım
Karnım çok acıktığı için Karakış diyorum
İlkbahar.
İlkbahar gibi hissedyorum
Bugünlerde karakış.
Benim pide sorusunda senin cevabın altına bir üye değişik bir şey yazdı hemen sildim haberin olsun.
Sağolasin
İlkbaharım kışa dönmüş gibi hissediyorum.
Bende 🌹
Araftayım sanırım bende bilmiyorum ki
kış görünümlü bahar
Sonbahar diyebilirm
Bende kış mevsimi olanlardanım
Buz devrini🌬️
Kar kış fırtınaa
Yaşamıyorum galiba.
Ben yaz mevsiminde gibi hissediyorum🦋🌼
Kıştayım
Neden
donuyorum, güneş bi geliyi, bi gidiyi 😂