Kişilik & Karakter Yaptığınız en büyük günah neydi? kemobulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok şanslı bir kadınsın gerçekten ne dilesen oluyor (açık tek şekerli çaydanlığın ucu bardağa değmesin boğaz manzaralı) Yaptığınız en büyük günah neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Doğmak oldu 1 0 Yorumla
Cansuözgül02 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bu siteye üye olmak 1 18 Yorumla kemobulutt +1 yıl 😄😄 Yorumla kemobulutt +1 yıl Başka günahların da kilidini açıyor Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Aynen😭 Yorumla kemobulutt +1 yıl Tamam ağlama şşakin oll şakinn Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Tamam şakin oldum Yorumla kemobulutt +1 yıl Başaracağına şüphem yoktu Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl 👍🏻 Yorumla kemobulutt +1 yıl Tamam ya uzatma aşık mısın nesin sürekli uzatıyorsun muhabbeti Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Aynenn🤣 Yorumla kemobulutt +1 yıl Belli zaten sırtında adımın dövmesi de vardır senin o kadar ki aşıksın bana. Her soruda beni ima eden cevaplar paylaşıyorsun falan düş yakamdan Yorumla kemobulutt +1 yıl Savcılığa veririm seni 😂 Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Aynen o derece oldum yani🤣 Yorumla kemobulutt +1 yıl Ya tamam o kadar ısrar ettin ki yani pes ediyorum bir kahve içebiliriz. Kendi canına falan kıyarsın bir de uğraşamam. Konum at 😂 Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Zaten bende bileklerimi filan kesmeye kalkışmıştım az önce bunu okudum rahatladım (kahve sevmem) Yorumla kemobulutt +1 yıl Arkadaşların aradı haber verdi zaten o yüzden yüz veriyorum. (Daha sert bir içki?) Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Ben onlara söyle demiştim zaten belki bana yüz verir diye (kullanmıyorum) Yorumla kemobulutt +1 yıl İşe yaradı bak istediğini aldın (ne kullanıyorsan ondan olsun. Çay?) Yorumla Cansuözgül02 +1 yıl Hayttaki en büyük dileğim herçekleşti şükürler olsun (açık olsun) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğmak oldu
Kul hakkı, zina ve alkol
Bu siteye üye olmak
😄😄
Başka günahların da kilidini açıyor
Aynen😭
Tamam ağlama şşakin oll şakinn
Tamam şakin oldum
Başaracağına şüphem yoktu
👍🏻
Tamam ya uzatma aşık mısın nesin sürekli uzatıyorsun muhabbeti
Aynenn🤣
Belli zaten sırtında adımın dövmesi de vardır senin o kadar ki aşıksın bana. Her soruda beni ima eden cevaplar paylaşıyorsun falan düş yakamdan
Savcılığa veririm seni 😂
Aynen o derece oldum yani🤣
Ya tamam o kadar ısrar ettin ki yani pes ediyorum bir kahve içebiliriz. Kendi canına falan kıyarsın bir de uğraşamam. Konum at 😂
Zaten bende bileklerimi filan kesmeye kalkışmıştım az önce bunu okudum rahatladım (kahve sevmem)
Arkadaşların aradı haber verdi zaten o yüzden yüz veriyorum. (Daha sert bir içki?)
Ben onlara söyle demiştim zaten belki bana yüz verir diye (kullanmıyorum)
İşe yaradı bak istediğini aldın (ne kullanıyorsan ondan olsun. Çay?)
Hayttaki en büyük dileğim herçekleşti şükürler olsun (açık olsun)
Cinsel ilişki