Şimdi fark ettim de ben uykum gelirse eğer her yerde uyuyabilme potansiyeli taşıyormuşum😄.. Siz de böyle misiniz?

Şimdi fark ettim de ben uykum gelirse eğer her yerde uyuyabilme potansiyeli taşıyormuşum😄.. Siz de böyle misiniz?

Evet bir yıldır her yerde uyuyorum. Arkadaşlarıma gittiğimde biraz uyuycam diyorum ve uygun bir yerde kıvrılıp uyuyorum. Artık alıştılar bana...
😄🙂💕
Pek uyuyabilen bir canlı olmadığım için en azından uyuduğum vakitlerde bari layığı ile yatayım isterim, evet her yerde uyuyabilirim ama uyumam.

Oh maşallah Agah beye🙂
Cevap
18Cevap
Uykum varsa kıvrılır uyurum :D
Her herde uyuyabilen insanlara aşırı özeniyorum, kendi yatağım harici hiçbir yerde doğru düzgün uyuyamam.
Annem dün "Kedi gibi bir oradasın bir buradasın." dedi farklı yerler de uyuduğum için.
😄😂❤️
O da bişey mi😄ben otururken de uyanıkken de uyuyabiliyorum
Harika 👏😂❤️
aaa benim konum sosksodlepslwss
evet, uyurum her yerde.
mekan farketmez
😂😂
Uyumak istersem uyurum. İki kriterim var su şıp şıpşıpı ve eski saatlerin tik tak sesi olmaması gerek onun dışında ışık ses falan rahatsız etmez.
Otobüs ve tren yolculuklarında asla uyuyamıyorum. İsterse o yol 60 saat sürsün, yinede rahat edemiyorum hiç. Onun dışında uyurum her yerde 😊
Her türlü uyurum dersem yalan olur masaya başımı koyup uyuyamıyorum ama sandalyede vs uyurum her şekilde
Sadece kendi evim ve arabada rahat ediyorum, yine baska yerlerde zorunda olunca uyurum ama rahat edemem
Her ortamda ve her yerde uyuyabiliyorum hiçbir sıkıntı olmaz
Güvendiğim ortamlarda uyuyabilirim her yerde uyuyamam
Çatakta batakta her zaman ve her yerde uyuyabilirim. 😃
Yastığa hic sarılmadım sarilmamda ama uyku olayı bambaşka bi olay ayakta bile uyurum bi yere tutunarak yetrki uykum gelmesin
Ayakta bile uyuduğum oluyor bazen 😂
😂😂
hiç affetmem uyurum
Affetme uyu😂
Uykum varsa yer ve mekan önemsizdir
Ohoo asla affetmem
Otobüs dışında uyurum ben
yok her yerde uyuyamam
Çok uykum varsa uyuyabilirim.
Çok komik. Oruçluyken uykulu geziyorum.
Hayır, bunu başaramıyorum.
Değilim yolculuklarda asla uyuyamam