Yalnızlık ve en çok hayatında kadın olmayan erkekler bunalıma giriyor. Hep bir kadının kendi hayatına dokunmasını, onun elini hissetmek ister. Sebebi ise erkeğin her zaman kadına ihtiyaç duyması, hem de hayatın her anında.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mantıklı ama elindekini de böylelikle kaybediyor ama ilişki içindeyken konusmasiyle
Valaha ben genel konuşuyorum tabiki bayanlarda da var oyle olmasa bu erkeklerde yapamaz bunu katılıyorum buna fakat merak ettiğim buna bi erkegin neden ne amaçla gerek duydugu
Bilmem ama şu olabilir duygusal boşluk mesela birileri ile sohbet anlasa bilmek yeni biri farklı olabiliyor bazan, ama tabi bunları ayırmak lazım iki cins içinde geçerli bir taraf daha çok bir taraf daha az yok herkes eşit şekilde yapıyor kimse bunu inkâr edemez , insanım dogasinda var bu
Çok haklısın ama bu doğru bisey değil kimseye de düşmez her insan kendinden sorumludur onada tamam ama bosluktayim deyip yapan sıkıldım yaptım diyen adama ne demeli böyle bisey olur mu adam yaptığından bile tam emin değil hemde bi nedeni yok
Sen ilişkin varken mi ondan mı bahsediyorsun pardon ben yanlış anladım , o aldatma sayılır ben ilişkiden ayrılmış ve o anki boşluktan bahsettim aldatmanın izahı olmaz nedeni de olmaz
Ha yok o başka seviye ilişkim varken asla , ama ayrılık hemen sonrasındaki boşluk ona tamam , ama ilişkin varken bu boşluk değil süslemeye gerek yok bu ihanet.
Kimse bilmiyor millet kaç yıllık eşine guveniyor evlendikten sonra çıkıyor iç yüzü aslında bu kişilik meselesi yani insan olan net olur ne istediğini bilir sağa sola çevirmez bu budur yani.