Arkadaşlar üç yıllık ilişkim vardı çok kavga ederdik toksit bi ilişkiydi. Sürekli ayrılık işi çıkarır profil resmini silerdi ben de haklı bile olsam özür diler tek ayrılmasın diye uğraşırdım. Ama sürekli bak böyle yapma cocuk gibi resimleri değiştirip durma bende kadınım kırılıyordum derdim hiç dinlemedi narsist cünkü. Neyse gecen hafta gene ayrılık işi çıkardı bende sinirle dediki sil resimleri felan gitti sildi halbu ki silme demek istediğimi biliyor kaç kere dedi. Bu sildi ben de artık yoruldum adım atacak ne isteğim ne hevesim var ben yapmadım sonuç defoldu gitti. Bende dedimki madem anılarımızı bu kadar kolay sildin üç yıllık ilişkini bir günde bitirdin ben hayatından çıkardın ınstagram ve whatsbından da sil hayatında olmayan birini orada da tutma dedim silmiyor inat etti. Ben zaten silmem çok acı cekiyorum sürekli bakıyorum birini ekliyor birini siliyor? Neyapmalıyım sizce o beni siLmeden ben mi silim yoksa biraz daha bekliyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden böylesiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yedekte tutmak içindir
Açık konuşayımda böyle bir insana kendini tükettirme bu kez sen terk et. Et ki biraz beyni çalışıyorsa o kıymetini anlasın.(Pek sanmam ama…)
Bende pek sanmıyorum ama doğru diyosun o konuştursan o haklı o kadar narsist yani her konuda o haklı ama sabrım tükendi yine silemedim tabi canım
Bence artık unutma ve silme vakti çünkü hayatını abuk sabuk bir insana veremezsin.
Ayrilmis kurtulmuşsun engelle her yerden izlemesine izin verme
Onun Adım atacağı yok zaten ben yazmazsam bu gidişle öyle yapıcam
Erkekler bu detaylarla ilgilenmez akıllarına bile gelmez
Hiç bi detayla ilgilenmiyorlar ne boktan yaratıklar anlamadım ki
Amaç sana acı çektirmek. Umursamıcaksın
Silim mi sence iki kere sil dedim tamam silicem dedi silmedi şimdi gelmiş bana sen sil diyor dengesiz
Öyle biri yok hiç olmadı 😂 sana hipnoz yapsak anca kendine gelirsin
Aynen 😂
Bence engelle baya koyar çocuğa
O çok egolu ona asla koymaz zaten dönmez umrunda olmaz bana yazma ama ben silersem tamammen kopar bağ diye yapamıyorum
Hımm sen bağın kopmasını istemiyorsun bilirim onu bence silme ama üzüldüğünü belli etme kaybetme korkusu yaşat arkadaş çevirenle mutlu fotolar at
Asla bakmıyor durumlarımı egolu aslaaaa ama ben zaten aşkla ilgili üzgün şeyler de paylamıyorum ama tükeniyorum giderek
Belki arkadaş yoluyla vs bakıyordur erkekler gizliden gizliye stalk yaparlar bence profil resmini değiştir wp de sürekli ben öyle yapıyorum
Peki işe yaradı mı bende değiştim resimleri felan ama tık yok
Sana şöyle söyleyim benimde ilişkim çok toxicti ayrıldık çocuk bana canı sıkıldığında geliyor canı istemeyince de gidiyor ama bence ise yarıyor gibi en azından güzel resimlerini görüyor
Ben çok yoruldum inanki başkalarına bakıyorum ne güzel ilişkileri var ben nerde hata yaptım da bunları hakkettim anlamıyorum
Bak bişey dimmi onu anlatma şekline baktım çok değer vermişsin belli yaşadığım için anlıyorum ama erkekler maalesefki böyle değer veren kızları sevmiyolar:( değerlerini kaybedince anlıyorlar
Çok hemde ilk defa gururmu ayaklar altına aldım kaç kere ama değmezmiş kendi bi kere adım atmadı kaybetme korkusu yok kaybetti umrunda değil o anlamaz değerimi
Öyle düşünüyorsun ama emin ol senin gibi sevilmicek bidaha bunu ister 1 ay sonra ister 1 yıl ister 10 yıl sonra anlasın ama anlicam gelen gideni aratır çünkü ve her katil kurbanını merak eder:)
Ona dedim zaten sen benim katilimsin inşallah seni de ben görür duyarım öyle birine denk geldiki dünyası ters döndü diye çok büyük ahım var
İyi demişsin o günün birinde elbet pişman olur ama kendini üzme olur mu
Amin inşallah çok pişman olur çok istiyorum ama böyle kişilikler asla pişman olmaz üzmemeye toparlanmaya calışcam dediğin gibi biraz daha bekleyip sonra silicem gerek yok listemde durmasına
Bak bu ara kafanı başka şeylere yoğunlaştır arkadaşlarınla gez eğlen cidden iyi geliyor ama o sürede onun adını ağzına alma film vs izleyebilirsin
Öyle yapıyorum oyalanmaya çalışıyorum bakalım kısmet neolcak
Hayırlısı olsun tabikide
Unutmuştur önemli birisi olsa silerdi
Ne çabuk unuut iki kere sil dedim tamam dedi silmedi şimdi de git sen sil diyor
Benimde anlamadigim bisey bu
Umarım başına gelmez hiç anlmazsın
maalesef ki geldi
Neyaptın peki
Ben sildim napicam ne gerek var durmasina
İyi silebilmişin ben onu yapamıyorum hala cesaret edemiyorum
Yazdigiinin benzerini bende yasadim ve hic konusmadan tam 8 ay civari kaldi oyle, bende hayir olmadigini anladim siliyorum dedim oda ne sil dedi ne silme bende sildim.
Bizim de bi hafTa oldu o kadar üzgünüm ve canım yanıyorki galiba benimde sonum böyle olucak nasılsın peki şimdi unutuluyor mu?
1 hafta ne ki ben dedigim gibi aylarca oyle biraktim butun paylasimlarima bakiyodu, sonra bende kimleri takibe aldigini falan bakmaya basladim bana zararli oldugunu fark edince siliyorum diye yazdim kendisine ve sildim. Aradan bi yil gecti ve hayatina birisi girmis evlendi, ortak tanidiklarimiz oldugu icin paylasimlarinda goruyorum.
Çok üzüldüm gerçekten 😟 sen ne hissediyorsun iyi ki sildim diyomusun
Ben kadere inanan biriyim boyle olmasi gerekiyomus hakkimizda boylesi daha hayirliymis diyorum
Yani iyisin ben de silim mi sence
Şoyle yap ya da boyle yap diyemem tabiki
Bende ne yapcam bilmiyorum kafam karışık acı cekiyorım ondan yazdım buraya Tşkederm
Yorumlari biraz okudumda bizde senin gibi hep adim atan taraf oydu ben ise sevgilinin oldugu konumdaydim.
Bizde ben ve hala bana adım atsa dönerim iğrenc hissedyrm kendimi ama biliyorum ben atmazsam atmaz
Bilemiyorum ya ne desem
Ben de sıkışmış gibiyim silse belki böyle olmam
Bi umut
Anlamıyorum ki ben adım atmaktan yoruldum o hiç atmaz egolu nasıl bi umut ki bu?
Beklentiye girdi demek kş
Girsin hep ben adım attım ama yeter yani
Olması gereken, mesaj da attım
Bir umut bekliyor
Hala benden mi adım bekliyor sence zaten hep cabaladım artık egoya girmezmi bu?
Senden adım bekliyor guruna yenik düşmek istemiyor yoksa yazar eminim sende taviz verme bak gor nasil merak edicek seni
İki kere dedim sil engelle tamam dedi silmedi bana diyor şimdi sen sil ne yapim taviz vermem ben yazmam da sen erkeksin silim mi kalsın mı bi hafta oldu
Sil bence bu saatten sonra inceldigi yerden kopsun silmezsen daha cok uzuluceksin zaten olmuş bitmiş bir iliski
Bende öyle yapmak istiyorum ama ben daha duygusalım onun gibi egolu değilim tam yapıcam vazgeçiyorum
Simdi yapmazsan bir daha yapamazsin
Peki bu kadar egolu bi adam bunu yaptıktan sonra yazar mı?
Yazmasini istiyorsun sanirim
Bence gururuna yenik düşüp yazmaz
Bencede tşkederim doğru diyosun en mantıklısı silmek
Kesinlikle