Kendime yaşayamam , dayanamam dediğin çok şeyin üstesinden geldin bunun da üstesinden geleceksin sabırlı ol güzel kadın diyorum.

Kendime yaşayamam , dayanamam dediğin çok şeyin üstesinden geldin bunun da üstesinden geleceksin sabırlı ol güzel kadın diyorum.

Özgürlük bunu gerektiriyor olsa da sanırım belediyeler daha özgür. Ben daha açıklama yapan belediye görmedim. Onlar da canı istiyor ve yapıyor. 🙄
Cevap
9Cevap
Kendime motive etmiyorum. sorunlarımı çözmeye odaklanmıyorum çözersem eğer bu beni motive eder hayat karşı
Yakın zamanda hayatı riskimin oldugu bir ameliyata gireceğim ve daha önce öldüm hayata geri döndürüldüm sana şunu çok net söyleyebilirim yaşamak çok güzel ne yaşarsan yaşa yaşamak gerçekten çok güzel seni bekleyen mutlu hikayelerin var ve bunları yazabilmek için lütfen çaba harca ablam
Teşekkür ederim abla çok geçmiş olsun. inşallah güzel geçer ameliyat bende olabilirim belki bir kaç ay sonra burnumdan
Ya Allah ya bismillah deyip Allah gücünü verir diyorum hadi devam
Vardır bir hayır diye düşünmek lazım aslında
Ve gün gelecek, "Bu da geçti hamd olsun" diyeceğiz... Ya Sabır...
"Ölmüş eşek kurttan korkmaz"
Beni güçlendirmedi, öldürdü bu kez o. ŞEY.. motiveye de gerek kalmadı.
Kaybedicek bişeyin kalmadığında rahat ediyosun
İçimden kendimle sohbet ediyorum, izah ediyorum. Konuşmak çokça şeyi çözer, insan kendiyle uyum içinde olmalı, anlamalı, zorlaştırmamalı.
Bugün bitecek. Dayan. Gece yatağa yatacaksın diye motive ediyorum.
Gece yatağa yatınca kafanın içinde ki sesleri susturabiliyor musun Ertuğrul?
Gün içindeki olaylara bağlı. Genelde susturduğum birşeyler oluyor.
Son günlerde ben susturamiyorun 🤦♀️🤦♀️
*susturamıyorum
Zamanla değişir çözülür umarım.
Annemin azmi , babamın kararlılığı ve öğretileri ile.
Ben güçlü biriyim neleri atlattım hepsi beni güçlendirdi bunu da atlatırım bu ne ki gibi gibi veya olumlama yaparım
Güçlüyüm henüz yaşamayı seçiyorum
Tc sınırları icinde motive olmayi unuttuk artik
Allah'a sığınıyorum daha ziyade.
Baba ile konuşuyorum
Muzik, meditasyon
Dans dans dans
💃💃💃 en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?