Sanırım son kaçınılmazsa keyif almaya bakıyoruz.. 🥂
#smell

Sanırım son kaçınılmazsa keyif almaya bakıyoruz.. 🥂
#smell
Bu da gelir bu da geçer ağlama diyorum kendime 😅
Aslında ben de bir şeylerden kaçışın mümkün olmadığı durumlarda senin yöntem ile sakinleşiyorum. Hayat her zaman bize istediklerinizi vermiyor maalesef
Başıma gelen herseyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum ve diyorum ki neden oldu ❓️Sormayan kimsenin hayatına katkı değilim. Susmayı, dinlemeyi ve bakmayı birazcık öğrendim. bir şey yapacaksam ben bunu kolaylıkla yaparım diyorum. Hayatı sevmek için, kendimi sevmek için elimden geleni yapıyorum, böylece her şey yolunda gidiyor. Birde accessbars, çekim yasası, kuantum gibi konulara merakım var , bunları takip ediyor ve sürekli okuyorum. Biliyorum ki hayatta her şey mümkün.
Selamlar,
kendimi motive etmeye ihtiyaç duymuyorum. genelde bir şey yapacağım zaman zaten zorunda oluyorum ya da o şeyi gerçekten istiyorum bu şekilde aslında motive olmuş oluyorum. yani bir şeyi seviyorsam ya da çok çok istiyorum zaten o şey için gerekli istek ve motive ya da dikkati kendimde bulmuş oluyorum bunun için kendimi zorlamama gerek kalmıyor bir şekilde.
Eğer başaracağıma inandığım bir konu ise motive olmam çok zor olmuyor. Biraz şüphe ettiğim bir şey ise ve bu durumdan memnun olmayacak birileri var ise onların memnuniyetsizlikleri beni baya baya motive ediyor.
Cevap
23Cevap
Selam gadası 🙃
Akşamları tv izlemiyorum. Netflix ya da blue tv üzerinden diziler izliyorum. Hayata bir şekilde adapte olmak zorundayız. Zaten insan kaderinden kaçamaz. Kaderimizde göçük altında kalmak varsa bunun önüne geçme şansımız yoktur. O yüzden hayatımıza devam etmeliyiz. Zaten 1-2 haftaya herkes normal hayatına döner.
Her son keyif vermiyor.
İyi olan şeyleri düşünerek.
Evet öyle, geçmiş olsun.
Hepimize geçmiş olsun, teşekkür ederim.
İnşallah, rica ederim..
Bi yerinde takılıp yarım bıraktığım bişeyde "hmm böyle yaparsam olur evet daha iyi de olur vaaay buldum" diye sevinip mutlu oluyorum motive oluyorum🤘🏻🤘🏻 bir de oyun oynamak müzik dinlemek vs
Allah'a şükür o kadar şeyi atlattın Allah seni hep korudu Allah'a şükür elin ayağın tutuyor ailen var senden daha kôtüler var şükret herkesin derdi var sadece senin değil
Planladığımı hayatı düşünerek
https://www.youtube.com/embed/8KTU5XFPlkcalkol, sigara.. gerisi boş. bu sıralar depresif modumuza tek iyi gelen şeyler. en azından kafayı biraz boşaltıyor.
Kendime düşünerek hiçbir şeyi değiştiremeyeceğimi hatırlatıyorum. Bir süredir mottom "olan oldu peki şu an ne yapabilirim?" yönünde.
00:33 Sonrası
Bu ara edemiyorum çok mutsuzum üzgünüm tediginim
Geçmişte olduğum yeri hatırlayıp şu an bulunduğum konuma bakınca motivasyon oluyorum
Edemiyorum sanırım, spor bile yapamıyorum 2 3 gündür.
O salaak yaptıysa ben hayli hayli yaparım diyerek 😂
Sosyal medya tv alt üst etti bni oyüzden artık bakmamaya özen gösteriyorum
Kendim olmak bile beni motive etmeye yetiyor zaten farklı olmak
Kendimi "makine" olarak tanımlıyorum.
Doğuştan uranyum yutmuş misali adrenalin dolu sihirli motivasyon kutusu gibiyim her hangi birşeye ihtiyaç duymuyorum ,
sabahları extra kafama lambada yaptıran müzikler actıgım doğrudur , cünkü sabah güne nasıl başlarsan öyle geçer günün... 🦂 '
kendimi motive etmiyorum doğal motivasyon en iyisi
Birseylerle ugrasiyorum birseyler dusunuyorum calisiyorum isimi yapmaya gayret ediyorum
Belirli müziklerim var onları dinleyerek motive olurum :D
Resim çizerek ve müzik dinleyerek. Gerçekten ruhumu dinlendiriyor bu ikili.
Motorumla maviliklere gazliyarak gece sürüsünü çok seviyorum
Müzik dinleyerek
Bu ara motivasyonum sıfır
Evet motivasyon başarının ön sartidir
Allah var Gam yok diyorum
Falan bile yapıyorsa ben de yaparım
Bakış açımı değiştirerek
kendimi motive edemiyorum
Gündemden uzak duruyorum
Dinleyerek sadece dinleyerek
etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?