Ben deli miyim takıntılı mı yardım edin?

Gençler öncelikle herkese selamlar olay şu geçen aylarda bi numara beni uykumdan kaldırdı sabaha karşı 5 6 gibi açtığımda onun sevgilisini arayıp rahatsız ettiğimi kim olduğumu sordu ben de şimdi uyandığımı söyleyip yanlışlık olduğunu söyledim fakat aradığıma dair ekran görüntüsü attı girdim son aramalara çocuk haklı kusura bakma bi sorun olmalı biri mi girdi telefonuma vs derken o da anlam veremedi neyse konuştuk sevgilisini tanıyıp tanımadığını sordu isim soy isim verince tansiyonum düştü meğersem eski sevgilimin numarasını aramışım uykumda neyse çocuğa anlattım kardeşim böyleyken böyle bilerek isteyerek aramadım numarası bile kayıtlı değil vs neyse konuyu kapattık aradan zaman geçti tabi bugün de bi müşterim beni aradı uyandırdı konuştuk telefonu kapattım bildirimlere baktım 2 yabancı numara whatsapptan bana yazmış kardeş sen dalga mı geçiyorsun arama bi daha sevgilimi felan ulan noluyo diye fırladım yerimden uykulu uykulu direkt rehbere girdim son aramalara 6 defa aynı numarayı çevirip aramışım kayıtlı bile değil ve yine o eski sevgilim napabilirim sorunum ne benim arkadaşlar kızı da sevmiyorum hatırlamıyorum bile yüzünü 5 sene oldu ayrılalı nasıl uykumda o numarayı çevirip arayabiliyorum şu an söyle deseniz numarasını söyleyemem ama uykumda bi şekilde yazıp arayabiliyorum yardım edin lütfen

Ben deli miyim takıntılı mı yardım edin?