Kişilik & Karakter Türk erkeklerinden vazgectim ve kürt erkeklerine yöneliyorum doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türk erkekleri geniş ve kavat geliyorlar bana ve bi yüzden soğudumKürt erkekleri daha cazip geliyor Türk erkeklerinden vazgectim ve kürt erkeklerine yöneliyorum doğru mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. senin seçimin 0 0 Yorumla
Esmeraaayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 73% +1 yıl Olaya ırkçılık açısından karar verirsen daha cok değiştirirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Irkçılık ne alaka ya Yorumla Soran +1 yıl Irkçılık kelimesi bile gecmedi hemen bunu diyorsunuz en byk ırkçı sensin Yorumla Esmeraaayyy +1 yıl 😂 😂 Ok Yorumla
_Emre___ Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl güzel kardeşim deyyusLuk ırka göre olmuyor ama neyse.. sen ne cazip geliyorsa ona takıl 0 0 Yorumla
alinaboss01 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dogrumu yanlismi diye gelip buraya soramazsin ki. Senin düsüncen senin hayatin, nasil yasamak istiyorsan öyle yasayabilirsin 0 0 Yorumla
srmyagldmsrunmuvar Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Eminim ki. Türksun evet yedik bizde. Kavat demenden anladık zaten k*rtsün 😂 0 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne halt yersen ye bize ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genismisin Yorumla Alpi23 +1 yıl Hiç değilim emin ol Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Bi insan da biraz mide olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 👍👍 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Haklı olabilirsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin sen kürtmsn Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Erzurum Yorumla Soran +1 yıl Dadaş? Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Kürt msn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Were were 0 9 Yorumla Soran +1 yıl nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyarbakır sen Yorumla Soran +1 yıl kayseri Yorumla Soran +1 yıl yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 sen Yorumla Soran +1 yıl evli misin Yorumla Soran +1 yıl 25 Yorumla Soran +1 yıl Istek atar misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attim bekarim Atilla ismim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
senin seçimin
Olaya ırkçılık açısından karar verirsen daha cok değiştirirsin
Irkçılık ne alaka ya
Irkçılık kelimesi bile gecmedi hemen bunu diyorsunuz en byk ırkçı sensin
😂 😂 Ok
güzel kardeşim deyyusLuk ırka göre olmuyor ama neyse.. sen ne cazip geliyorsa ona takıl
Doğu tarafı cucold old olayı var diye biliyorum ama
Dogrumu yanlismi diye gelip buraya soramazsin ki. Senin düsüncen senin hayatin, nasil yasamak istiyorsan öyle yasayabilirsin
Eminim ki. Türksun evet yedik bizde. Kavat demenden anladık zaten k*rtsün 😂
Ne halt yersen ye bize ne
Genismisin
Hiç değilim emin ol
Bi insan da biraz mide olacak
Aynen 👍👍
Değişik yorum
Haklı olabilirsin
Nerelisin sen kürtmsn
Erzurum
Dadaş?
Değilim