Kişilik & Karakter Sizin neyiniz den korkulur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Her insanın kendine has korkulan yönü vardır sizinki nedir? Sizin neyiniz den korkulur? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ben çok sessiz çok sakin biriyimdir amaaa benim damarıma basılırsa o sessiz sakin adam gider yerine bambaşka biri gelir o zaman Allah benim şerrimden o kişileri korusun AGLATIRIM... 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Benim sevgimden korksunlar. Sevdim mi tam severim. Karşımdaki şaşırır. 1 0 Yorumla
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Anlık duygu değişimlerimden, vazgeçişlerimden ve öfkemden 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Öfkemden, sessizliğimden.. 1 0 Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Ben kimseye bir şey yapmam 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Sessizlik 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hirsimdan 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. sessizligimden. d 1 0 Yorumla