Fatih Terim'i sevmem ama güzel bir cümlesi vardı; "kimseye dostluğumdan başka bir şeyi tavsiye etmem.."

Fatih Terim'i sevmem ama güzel bir cümlesi vardı; "kimseye dostluğumdan başka bir şeyi tavsiye etmem.."
Şimdi kendimi gömmüş gibi olmayayım ama bazı duyguları çok yoğun yaşadığım an ( öfke, nefret, dolmuşluk vs) bambaşka biri olurum. Dehşet saçarım. Üstüme gelindiği zaman genel bir korkutuculuk moduna geçiyorum ben kısaca.
Oldu o zaman..
Tanıştığımıza memnun oldum.. 😄
Baş üstüne.. 😄
Her konuda sakin ve ılımlı biriyim. İnsan ilişkilerim level düzeyindedir. Herkese saygılıyımdır, herkesi insanlık adına severim, yardımlaşırım. Ancak kin, nefret vb. duygularımı anneciğimin değişiyle aldırmış gibiyim😀 Bunca şeye rağmen, yanlış yapana karşı çok pis bir inadım vardır. Benim inadımdan korkulur 🙄 Tersim çok pistir😀 İnadıma kimse denk gelmesin🫣😳
Duygularımı üç yaşarım iyi ya da kötü ateşimden korkulur herhalde 😄
1. Derece ateş, 3. Derece ateş.. 😄
Korkunçlu.. 😄
Hı hı evet evet.. 😂
Ooo.. 😂
Beni silahımla beni kestin ama.. 😂
Bende ateş püskürtüyorum ama kasırgamla ortalığı kasıp kavuruyorum 😎
@CoolgirlAzeArmy dikkat et kendinde kül olma 😃✌🏼 Keyifli geceler
Rica ederim. Bereketli olsun.. 😄
Sinirim var ya Allah kimseye göstermesin 7 şiddetindeki deprem gibi
En son kime depremi yaşattın.. 😄
Yakın zamanda kimseye bir deprem yaşatmadım 😃
Tesekkur ederim
Rica ederim..
Cevap
9Cevap
Benim sinirimden korkulur özelliklede gözümden ateş çıkmışsa...😄
Sinirim ve inadım ikisi bir araya gelince vay karsimdakilerin haline...
Çok bağırırım sinirlendiğimde :/
Biraz öfke sorunum var yabancılara karşı.
Sakin öfkemden.
Üzerime çok gelindiğinde, ısrara maruz kaldığımda öfkemden korkmalı insanlar. Anlık çıkışlarım felakettir. Bi yükseliyorum, sonrası pişmanlık getiriyor.
Korkulacak bi yanım yok tam tersi ben korkak biriyim kendimden 5 6 yaş küçük kız bana dayak atsa bisey yapamam sadece canım çok yandığı için ağlarım ki yedim bi çok kez dayak kendimden büyük kızlardan kendimden küçük kızlardan yaştaşlarimdan yedim dayak
fazla minnoşum, korkulası hiçbir şeyim yok yahu! düşündüm bulamadım, pamuk şeker gibi insanım :D
Yine bir gün mütevazilik akarken.. 😀
aaa tabii, benim o :D
şaka bir yana, dikbaşlıyım ben, bir yere kadar sabrediyorum, sonra umurumda olmuyor, bildiğimi yapıyorum. bu bi tık korkutuyor insanları.
Kendi halinde masum çıtı pıtı bi şirineyim. Kim niye korksun benden
Açken sen, sen değilsin..
Orası ayrı tabi :D
Aşırı takıntılıyım yani birini seversem illa beni ENGELLİ listesine almak zorundadır
Kurtulmak istiyor ise.
Aşırı öfke yaşıyor isem elim titreyebilir
O zaman gözüm birşeyden korkmaz kim varsa kırarım yaparım evet.
Zor insanım , sinirlenince ne yapacağım belli olmaz. Ayağını denk almaları lazım. Çok korkmalılar 😎
🥶
Bu emoji hangi durumda kullanılıyor?
Soğuk espiri üşüdüm manasında mı?
Korkudan.. :/
Okey.😅
Benim düşmanlığım olmaz zaten kin gütmem kimseye. Kötü bir şey yaşadığımda dahi bir insana yapabileceğim en büyük kötülük ondan soğumak ve uzaklaşmaktır. O yüzden benden korkulacak bir durum yoktur.
Bazen dellenip oyle bi noktaya geliyorum ki gozum hicbiseyi gormuyor. İste o anlarda herseyden vazgecip kapiyi carpip gidebiliyorum 🙄🙄
Bence çok ponçik bir insanım oyuzden korkulacak bir özelliğim de yok çok sinirlenirsem de saatlerce ağlarım okadar kimseye zararım dokunmaz
Sakarım.. Fazlaca.. Her an dengemi kaybedip birinin ayağına basabilirim.. Ha bir de tombalak bişeyim.. Ezilmeyin dikkat edin😅
Tatlı mı tatlı güzel mi güzell seksi mi seksiii pofuduk mu pofuduk bir hatunum benden korkulmasın lütfen🙄
Kimse benim bir şeyimden korkmasın mümkünse... Ama damarıma da basmasın. Hiç sevmem bu adamı 😄
Halvet sırasında dehşet sertim karşımdaki hiç umurumda olmuyor onun dışında korkulacak bir şeyim yok
hiç bişeyimden korkulmaz benden düşman olmaz mesela çünkü ben nefret etsem dahi hiçkimseye kötülük için bir şeyler yapmam
Benim korkulacak değil kaybedilecek tarafım vardır. Kaybederler.
Sevmediği adamın cümlesini paylaşan bize ne yapmaz..
Sinirlendiğim an benden uzak kalmakta fayda var.. :D
Sinirlenince ben ben değilim..
Bideee nefret ettiysem tamamdır..
Korkulacak bir yanım yok... gayet iyi niyetli, neşeli, yardımsever biriyim..
sempatik tatlı dilli bir kadınım.. korkulacak yönüm inat ve mesafe koymam olur ancak
Hiç korkulacak bir yanım yok melake gibi kadınım 🧚
Korkulacak bir duygum ya da davranışım yok.
Ama etrafımdaki insanlar çabuk yok saymamdan şikayetçi.
Mükemmel bir insanım ( ı love me 🥰) benden korkmasın kimse bir hatası olmadıysa..
Öfkemden çok başka bir imsan oluyorum da
İçimdeki sinirli bana zor hakim oluyorum ama oluyorum çok şükür
Melaike gibiyim. Korkulacak bir yanım yok.
Sinirim ve kıskançlığımdan korkulur..
90 60 90 güzelliğimden
Psikolojim bozuk
Sinirli halimden korkulur
Sinirimden korkulmalı
Benden nasıl korkabilir bir insan 🥹
O kadar iddialı kinim nefretim yok.
😅 aninkararlarımdan 😅
Korkulacak bir tarafım yok 🤷♂️
Sessizliğimden
Sinirimden kıskançlığimdan
Haksızlık yapıyorsan kork