Seni korkutan, endişelendiren şey ne?

Yine soru perileri gelmiştir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni korkutan, endişelendiren şey ne?

Yine soru perileri gelmiştir
Hasta olmak, bir başkasının bakımına muhtaç kalmaktan korkuyorum. Böyle bir durumda kendi aileme bile güvenmiyorum. Ölmeyi daha çok tercih ederim birine muhtaç olmaktansa.
Dışardan korkuyorum aslında korkular aşılabilir ama ben aşamıyorum içe dönük ve utangaç bir kişilik yapısına sahibim bu da hayatımı her yönden olumsuz etkiledi kaygı endişe gibi sorunlar hep yaşıyordum zamanla iyice ilerledi kendimi hep eve kapattım içime kapandım yaşım ilerledikçe korkular oluştu zaten insanlardan utanıyorum çekiniyorum ama korku da var bu anormal gelebilir herkese zaten kimse anlamıyor beni herkes basite alıp ön yargılı davranıyor
Bunun ardından siz verdiğiniz sözden yine döndünüz. Eğer üzerinizde Allah’ın lutuf ve merhameti olmasaydı, mutlaka zarara uğrayanlardan olurdunuz. (Bakara 64)
Birgün bende Allah'a karşı yüz çevirmekten korkuyorum. 😧🥀
En güzel korku sanırım bu
Senin geri gelme sevindik hoş geldin sen gittiğinde üzülmüştük :))🌹 KS'nin iyikalplinsani yokken hiç güzel değil buralar.:))
Teşekkür ederim. Seninle konuştuk mu daha önce? Çıkaramadım da
Rica ederim ÖtekiÂlemdenBirKız yorumlarda konuşurduk :))
Aaa hatırladım diğer hesabına ne oldu? Sende mi kapattın
A pardon ben görmedim bildirim düşmedi herhalde son yazdığını görmedim kusura bakma :((
Evet bende kapattım o hesabı sevmedim.
Teşekkürler eic için 🌹
Bana da son yazdığın gelmemişti ya da gözümden kaçtı, sorun değil. Olsun hem her hesap farklı bir bakış açısı katıyor bize. Rica ederiim 💮
🌹❤️
Sevdiklerimi kaybetme korkum var her duamda Allah'ım ölüm senin emrin biliyorm ama eğer biri gidecekse bu önce ben olmalıyım diyorum çok kayıp gördüm yaşadım kurban olduğum rabbim bundan sonra yaşatmasın..
Ama sevdiklerin için de -Allah korusun- senin ölümün ağır olmaz mı?
Bence en güzeli aynı zamanda ölmek. Ama bu da bazen beddua olabilir çünkü kaderde daha önce ölmek ya da daha sonra ölmek yazıyorsa değişeceğinden..
Cevap
13Cevap
Kurbağa
Yükseklik
Yüzmek
Derede mi uyudun mübarek insan uyurken nasıl buldu seni 😂😂
Köydedim taa odanın içine kadar nasıl gelmiş bilmiyorum ki 😃 böyle kafamı çevirdim ayyy kulağımın arkası buz gibi bir ıslaklık hissetim hemen elimi attım ıyyy elime ıslak bir şey geldi tuttuğum gibi 😂 duvara fırlattım birde karanlık fare diye bağırdım kalkıp ışığı açtım birde ne göreyim kocaman bir kurbağa 🤢 Oyş yeşil yeşil 🐸
Benim korktuğum bir şey kalmadı şu an için çünkü beklentisi kalmadığı zaman insanın korkacağı bir şey de kalmıyor doğal olarak. yani aslında korkuların nedeni kaybedecek bir şeyiniz olmaktır mesela insanlar hastalıktan korkar çünkü sağlıklarını kaybetmek onlara acı verir ya da sevdiklerini kaybetmekten korkarlar. ya da mesela hayallerini gerçekleştirmemekten korkarlar ama benim şu an için her hangi bir korkum bulunmuyor çünkü düzenli olarak sürekli kötü şeyler yaşadığım için artık hayat beni bu anlamda şaşırtmıyorlar.
Yok kanka korktuğum bir şey ne var da neyden korkacam 50 senede yaşasan son topran kara toprak gene öleceksin ( müebbet hapiste yatsan Allah kimseyi düşürmesin de gene sonunda illaki öleceksin yani ) neyden korkuyum
Allah'tan mesela? Ya da Allah korkusu olmayan insandan? Çünkü yapacağı şeylerin bir sınırı olmaz
Allah korkumuz var elhamdülillah. Lâkin Allah korkusu olmayan insan dan oda insan korkmam yani gözümün gördüğü şeyden korkmam
Sevdiklerimi kaybetmek korkutur.. onlara alışmışim uzak kalmak mesafe olması görmemek dokunamamak korkutur
Kayıplar korkutur. İnsanlara hemen alışma huyum var ve bu yüzden nedensiz kayıplar, ayrılıklar beni korkutur.
Yüksekten, kapalı ve küçük yerlerde kapalı kalmaktan.🥺🥺
Yükseklik ve değer verdiğim insanlara kötü bir şeyler olması
Dünya üzerinde. Sevdiğimi kaybetmekten başka bir korkum yok.
Dünyanın pisliğine o kadar alıştım ki herşeyin düzelmesinden korkuyorum...
Allah'tan. Nefsime uyup hata yapmaktan
Hepimizin vardır söylemek istemediği korkuları.
Korkunun kendisini seviyorum ben ^^"
kötü kalpli insanlardan
Karanlık
Fare
Böcek
Yükseklik
Erkolar
iftira ve yalandan.
Yalnız ölmek
Hakkım olmayanı almaktan
Yalnızca örümcek.
Vesvese😔