Kişilik & Karakter Kişilik tipinizi biliyor musunuz? CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://www.16personalities.com/free-personality-test Bu siteden yapılıyor (15dk sürüyor)ben:INFP-A Kişilik tipinizi biliyor musunuz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet biliyorum tabi ki de 1 2 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Hangisi CEO_OF_GAQ +1 yıl Soruma resim eklemeyi unutmuşum nasıl eklerim
Iciclee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl doğruluk oranına pek güvenmediğim bir site. Kişiliğimi psikometrik şeyler ölçemez ve doğruluk oranları da tartışılır. 1 2 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Yapmışmıydın bu testi Iciclee +1 yıl evet ama örtüşmedi kişiliğimle :D
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. 2 sene önce yaptırmıştım şu an hatırlamıyorum. 1 5 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Tekrar yapmayı düşündüm mü belki değişmiştir Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Neden olmasın şimdi denerim Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Sonucunu merak ettim şimdiden 😂 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Mimar INTJ-T çıktımmm Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Matematiksel zekasın yani 😄 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. biliyordum, unuttum 1 6 Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Rengi hatırlıyor musun Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl arabulucuydu da harfleri hatırlamıyorum, Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Buldum, INFP-T Yorumla CEO_OF_GAQ +1 yıl Aynı o zaman bizim Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl birkaç fark varmış ama genel olarak aynı evet, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet biliyorum tabi ki de
Hangisi
Soruma resim eklemeyi unutmuşum nasıl eklerim
doğruluk oranına pek güvenmediğim bir site. Kişiliğimi psikometrik şeyler ölçemez ve doğruluk oranları da tartışılır.
Yapmışmıydın bu testi
evet ama örtüşmedi kişiliğimle :D
2 sene önce yaptırmıştım şu an hatırlamıyorum.
Tekrar yapmayı düşündüm mü belki değişmiştir
Neden olmasın şimdi denerim
Sonucunu merak ettim şimdiden 😂
Mimar INTJ-T çıktımmm
Matematiksel zekasın yani 😄
biliyordum, unuttum
Rengi hatırlıyor musun
arabulucuydu da harfleri hatırlamıyorum,
Anladım teşekkürler
Buldum, INFP-T
Aynı o zaman bizim
birkaç fark varmış ama genel olarak aynı evet,