Kişilik & Karakter "İzin almak" bu kelime çok gurur kırıcı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir de şey var: "Ben seni gezdiririm." Güncellemeler+1 yıl Bu kelimeleri bana kullandılar demedim ya 🤦 ne garip yorumlar geliyor. Genel olarak ilişkilerde bu kelimelere maruz kalmak inanılmaz çirkin değil mi diye soruyorum 🙄 "İzin almak" bu kelime çok gurur kırıcı değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence de öyle.. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. şu zamana kadar ne yaptıysam hiç birindede izin alarak yapmadım. d 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ahaha sende benim gibisin aynen bu kelimeler hayatımda yok benim :) 0 0 Yorumla
Alissssaaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Soyadını alırken gocunmuyorsun kocamdir diyorsunda bunları söylerken neden utaniyorsunuz anlamam 0 0 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Öylesine yol vericeksin direkt 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence de öyle..
şu zamana kadar ne yaptıysam hiç birindede izin alarak yapmadım. d
Ahaha sende benim gibisin aynen bu kelimeler hayatımda yok benim :)
Soyadını alırken gocunmuyorsun kocamdir diyorsunda bunları söylerken neden utaniyorsunuz anlamam
dün yürüyüşe katıldın mı?)))
Öylesine yol vericeksin direkt
Böylelerini hayatıma hic almam hiçte sevmem
Ayrıl