Kişilik & Karakter Narsist bir kişi ile ilişkiniz oldu mu? DQanS Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bir kişinin narsist olduğunu nasıl anlarız. kesin bir belirti var mı.En ufak bir durum da sorun çıkartma ve kendini her ne olursa olsun haklı görme gibi. ve ona narsist olduğunu ve ya benzer davranışlar sergilediğini söylemelimiyim. Narsist bir kişi ile ilişkiniz oldu mu? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı, 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaşadım evet 0 5 Yorumla DQanS +1 yıl Belirtiler nedir tam olarak Yorumla _infinitum +1 yıl Bir gün severken seni el üstünde tutarken diğer gün işine gelmeyen bir şey yaptığında dünyada senden kötü biri yoktur böyle hissettirir Yorumla DQanS +1 yıl Peki neden bir insan böyle yapar Yorumla _infinitum +1 yıl Adı üstünde narsist Yorumla DQanS +1 yıl İlk defa buluştuk her şey çok iyiydi sonra kusur bulmaya başladı bilmiyorum ne yapıcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç ilişkim olmadı,
Yaşadım evet
Belirtiler nedir tam olarak
Bir gün severken seni el üstünde tutarken diğer gün işine gelmeyen bir şey yaptığında dünyada senden kötü biri yoktur böyle hissettirir
Peki neden bir insan böyle yapar
Adı üstünde narsist
İlk defa buluştuk her şey çok iyiydi sonra kusur bulmaya başladı bilmiyorum ne yapıcam