Narsist biriyle ilişkiniz oldu mu hiç?

Sebepsiz yere ortadan kaybolmaları 3 aya kadar çıktı. Ne zaman ki ben durumu kabullenip unutmaya başlasam kendini bir süre sonra mutlaka tekrar hatırlatıyordu. Böylece ondan bir türlü tam olarak kopamadım. Anlayamıyordum, ailesine, arkadaşlarına sanki hiç bir şey hissetmiyordu. Sevmiyordu. Her konuda hep etrafındakileri suçluyor, kendini haklı ilan ediyordu. Benden de sürekli bir şeyler saklıyordu.

Bir gün benim onunla paylaştığım yazlık villamızın resmini kendi instagram hikayesinden kendisinin Antalya'daki evi olarak paylaştığını fark ettim. Ve beynimden vurulmuşa döndüm. Bu olay benim için dönüm noktası oldu ve nasıl bir yalancıyla karşı karşıya olduğumu anladım.

Bana kendini tamamen bambaşka biri olarak tanıtmıştı. Ben yalanlarını yakaladıkça bana kızıyor, deliymişim gibi davranıyordu. Zamanla okuduğu okuldan, yaşadığı eve kadar her şeyini yalan söylediğini, kendini zengin gibi gösterdiğini, bunları yaparken de uzun zamandır yurt dışında yaşayan, zengin bir akrabasını rol model aldığını fark ettim. Oymuş gibi davranıyordu. İş yeri olduğunu, iş yerinde çalışanları olduğunu, evi arabası olduğunu, uzun süre yurt dışında yaşadığını söylemişti bana ama hepsi yalanmış. Bunları söylerken bir yandan da sosyal medyada sürekli lüks arabalarla resim paylaşıyor, hiç gitmediği lüks mekanlara gitmiş gibi snap'ler atıyordu. Kendi kendine bir dünya yaratmıştı.
“Kişi bilinçdışı olarak özdeğerinden kuşku duyduğu için şişirilmiş bir özdeğere gereksinmektedir”
“Kişi bilinçdışı olarak özdeğerinden kuşku duyduğu için şişirilmiş bir özdeğere gereksinmektedir”
Devamı https://narsistlemucadele.blogspot.com da.

Belki coğu kişi bu kişilik bozukluğunda ki ciddiyetin farkında değil. Ama alır vurur, hiç acımaz. Bu nedenle bu paylaşımı yapmak istedim. Alıntı yaptığım blog sayfasını şiddetle tavsiye ediyorum. O kadar güzel içerik paylaşımlar yaşanmışlıklar var ki.. Bence herkesin bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor.

Kendi akıl sağlınız için gözlerinizi açın KScan'lar.. 🌸
Sizin hiç narsist biriyle ilişkiniz oldu mu?