Bu durum arkadaşlık bağı, aile, ikili ilişkiler gibi her türlü insan etkileşimi için geçerli olabilir öyle düşünün

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Bu durum arkadaşlık bağı, aile, ikili ilişkiler gibi her türlü insan etkileşimi için geçerli olabilir öyle düşünün

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Evet devam ettim ama bitki değil kendimi. öldüğüm halde hala su vermeye çalışıyorum (umut beklentiler çabalamak,) ama tabi ki de mucize gerçekleşmiyor
Bir keresinde köydeki evimizde ölü bir bitki vardi ama kimse atmiyordu saksi ile birlikte bitki hep evdeydi, girip çikanda belli olmadigi için çogu kisi o saksi ya küçük çöpler falan atiyorlardi ama ben her gün bir bardakla su dökerdim, bir zaman sonra topragindan yeni bitkiler çikmaya baslamisti sulamaya devam ettim ve çok büyümüstü, yani bitki ölse dahi sulamaya devam ederdim.
Geri canlanmayacağını biliyorsam ne su taşırım ne de emek veririm.
Hayatın genelinde de böyle. Olmayacak bir şey için zaman ve emek harcamayı sevmem.
Babamı bir türlü yeşertemedim, bende solacakken kaybettim. Yeşertemedim diye hüzün mü duymalıyım, solmadığım için mutlu olmalıyım, kaybettiğim için kahır mı olmalıyım bilmiyorum. Ama affedemiyorum.
Cevap
19Cevap
Ölüyse sulamaya gerek yok. her şey üçin böyle
Yok valla suyu keserim, bitkiyi de çöpe atarım. Biz aileden öyle gördük
Ne güzel demiş şair; taşın çiçek açmadığını, suyu boşa harcadığımda anladım ben.. Geç anlıyoruz ama anlıyoruz neticede..
baktım sorun can çekişiyor, yetiştim imdada.. 😄
Hepimizden hepimizden..
hayırlı bayramlar.. 😄
İnsan hayatında özellikle kendi değerinden emin olduğu yaşına gelene dek birçok ilişkisinde zerre kadar değmedikleri hâlde birçok kişi ile ilişkisini yaşatmak için kendisine çok haksızlıklar etme pahasına tavizler verebiliyor, fedakârlıklar yapabiliyor. Onlar için yapılacak tek doğru tavır selâlarını bile okutmadan gömüp ardından da şükür lokması dağıtmak olabilir 😃
Evet elimden gelen herşeyi yaparım.. Baktım olmuyor bizi çok yıpratıyor.. Yıprattığı noktada noktayı koyarım..
Evet yaptım. Geçmişi hiçe saymayım dostluğumuz var. O kadar yıl geçti bunun hatırına affedeyim, onunla konuşayım dedim. O kadar yılın hatırını hiçe sayan o oldu.
Bittiyse bırakın... Ölü bir çiçeği sulamaya çalışmayın... çünkü biten bir sevgi için cabalamak kadar zor birsey yok bu aile içinde geçerli sevgili içinde
Evet, kaktüsüm üzümlü kekim. Bir zamanlar dışarıdan yemyeşil görünen ama içinden ölmüş erimiş kaktüsümü sulamaya devam etmiştim. Farkında olmadan.
Evet. Bitmesi gerektiği yerde çok çaba sarfettim. Bizi kurtarmak istedim. Ders olması gereken oluyorken, düzelme ❤️🩹 hiç olmuyor.
Kedim öldüğünde yemleri bitene kadar bahçedeki yem kabına koymuştum. Sabah uyandığımda kabı boş görmeyi seviyordum.
Evet hemde emanetti ama öldüğünden emin değildim kurumuştu komple bi umut su verdim kendine geldi dirayetliymiş baya
Kim yapmamıştır ki yaptım tabii ki değmedi ama yine olsa yine yaparım benim için büyük dersti
Defalarca kez hem de. Sonunda bıraktım sulamayı, kabullendim ölü bir bitkiyi hayata döndüremeyeceğimi.
Evet bir ümit inatla şansımı denedim
Yok be o kadarda duygusal değilim sfstgs
Aaa ben sadece bitkiyi farz etdim sggsggs
Aile ilişkilerinde duygusalim her ne olursa olsun
Ahahhshs sevdim bunu😂
Iihihihihihi😊😚
evet azimle 1 yıldır devam ediyorum bu bahar bakacağız
Evet 2 şeyde bunu yaptım Biri iş diyer aşk
Hayır yapmadım.
Sevgimiz ile yapiyoruz onu
Hayır öldüğü gibi çöpe attım
Evet öyle denemişliğim var hayatta