Kişilik & Karakter Size bir iyi bir de kötü haberim var desem hangisini önce söyletirsiniz? ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi akşamlar 🙂 ben önce kötüyü seçerdim sonra iyiyi 😂 Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar Size bir iyi bir de kötü haberim var desem hangisini önce söyletirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. fark etmez hangisi olursa 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İyi olanı , sen kötüyü söylemeden kaçarak uzaklaşırım 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kotu haberi once duymak daha iyi olurdu 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Önce iyiyi isterim canım isterse de kötüyü isterim 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kötüyü 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kötüyü alırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
fark etmez hangisi olursa
İyi olanı , sen kötüyü söylemeden kaçarak uzaklaşırım
Kotu haberi once duymak daha iyi olurdu
Önce iyiyi isterim canım isterse de kötüyü isterim
Sana yazmak istiyorum ama korkuyorum…
Fark etmiyor
Kötü olanı.
Kötüyü
Kötüyü alırım